LASTİK İŞ
ismail

ALP ''2019 SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK''

Asayiş 01.06.2017 - 12:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''2019 SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK''

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “Ramazan ayı içerinde bizim gönül sofraları projemiz var. 30 yöneticimizle beraber her arkadaşımız üç haneye girecek ramazan boyunca. Çat kapı gönül sofralarına misafir olacak. AK Parti seçimden seçime çalışan parti değil. Ak Parti her zaman çalışıyor. Ramazanda da camilerde, cafeler de, kahvelerde sokaklardayız. 2019 seçimlerine ramazanla birlikte çalışmaya başladık”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı idris Alp haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “Ramazan ayı içerinde bizim gönül sofraları projemiz var.  30 yöneticimizle beraber her arkadaşımız üç haneye  girecek ramazan boyunca. Çat kapı gönül sofralarına misafir olacak. Pidemizi yaptıracağız. Her akşam bir mahallede bir kahvede vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Seçimden seçime değil Ak Parti her zaman çalışıyor. Ramazanda da camilerde, cafelerde, kahvelerde sokaklardayız. 2019 seçimlerine ramazanla birlikte çalışmaya başladık.  HEDEF 2053 Başkan Alp “Türkiye’de yeniden yeni bir dönem başladı. Cumhurbaşkanımızın en son 6 Nisan2da ki anayasa değişikliğinden sonra 22 Mayıs'da ki kongreden sonra Cumhurbaşkanımız olarak genel Başkanımız olarak gurup toplantısında ifade etti. Daha önceki konuşmalarında da ifade ettiği mesajını verdiği konuşmaları hep birlikte izledik. Hem motüve eden ve uyarıcı gerekli yerlere gerekli mesajı net bir şekilde verdi. Terörle ilgili, Dünyayla ilgili mesajı seksen milyona verdi. Bundan sonra bunu atılım dönemi olarak nitelendiriyor. Atılım döneminde daha hızlı daha ciddi daha öz güveni yüksek bir Türkiye olarak hedefimizi artık 2023 demiyoruz 2053 hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz. Teröle mücadelemiz devam edecek bedeli ne olursa olsun ama sonunda terör bitecek” dedi. TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL Başkan Alp “ 15 yılda çok ciddi saldırılara maruz kaldık. Millet olarak bunların hepsine karşı dimdik durduk. Bu kadar saldırı altında olacaksınız bu kadar mücadele edeceksiniz. Halan daha hem ekonomik hem siyasi olarak hem de millet olarak dimdik ayakta duracaksınız. Türkiye dünyada örneği olmayan millet olarak ülke olarak mücadele veriyor. Türkiye’nin artık öz güveni var. Ülkesine milletine tarihine güvenen ve bu güçten beslenen gelecek hayali kuran ve hesabı olan ve bu hesabı da milletle yapan ve milletin hesabına görede hareket eden bir ülkemiz ve bİr partimiz var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye artık eski Türkiye değil. Krizlerden kauslardan bu oyunlarla tezgahlarla boğuşan değil. Yeni güçlü büyük manada hem millet olarak hem ülke olarak dünyada söz sahibi olan Ülkeyiz” dedi. CUMHURBAŞKANIMIZIN MESAJI NET Başkan Alp Cumhurbaşkanının teşkilatlar yenilenecek açıklamasına “Cumhurbaşkanımız her kese verdiği bir mesajdı. Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, bakanlarımıza teşkilatlara şuanda Ülkeyi yönetim kadrosunda olan kim varsa  açık net cevabını verdi. Şunu söylemek istiyor Bana ayak uyduran benle yürüyecek. Bana ayak uyduramayan dinlenmeye alacağız. Açıkça  bunu söyledi. Bu üçüncü dönemi dolan dördüncü dönem devam eder etmezden ziyade. O heyecanı taşıyan. Yenilenmeyi kendi ruh halinde kendi hizmet anlayışında yapmayanlar için söylüyor”dedi. 
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “Ramazan ayı içerinde bizim gönül sofraları projemiz var. 30 yöneticimizle beraber her arkadaşımız üç haneye girecek ramazan boyunca. Çat kapı gönül sofralarına misafir olacak. AK Parti seçimden seçime çalışan parti değil. Ak Parti her zaman çalışıyor. Ramazanda da camilerde, cafeler de, kahvelerde sokaklardayız. 2019 seçimlerine ramazanla birlikte çalışmaya başladık”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı idris Alp haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “Ramazan ayı içerinde bizim gönül sofraları projemiz var.  30 yöneticimizle beraber her arkadaşımız üç haneye  girecek ramazan boyunca. Çat kapı gönül sofralarına misafir olacak. Pidemizi yaptıracağız. Her akşam bir mahallede bir kahvede vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Seçimden seçime değil Ak Parti her zaman çalışıyor. Ramazanda da camilerde, cafelerde, kahvelerde sokaklardayız. 2019 seçimlerine ramazanla birlikte çalışmaya başladık. 

HEDEF 2053
Başkan Alp “Türkiye’de yeniden yeni bir dönem başladı. Cumhurbaşkanımızın en son 6 Nisan2da ki anayasa değişikliğinden sonra 22 Mayıs'da ki kongreden sonra Cumhurbaşkanımız olarak genel Başkanımız olarak gurup toplantısında ifade etti. Daha önceki konuşmalarında da ifade ettiği mesajını verdiği konuşmaları hep birlikte izledik. Hem motüve eden ve uyarıcı gerekli yerlere gerekli mesajı net bir şekilde verdi. Terörle ilgili, Dünyayla ilgili mesajı seksen milyona verdi. Bundan sonra bunu atılım dönemi olarak nitelendiriyor. Atılım döneminde daha hızlı daha ciddi daha öz güveni yüksek bir Türkiye olarak hedefimizi artık 2023 demiyoruz 2053 hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz. Teröle mücadelemiz devam edecek bedeli ne olursa olsun ama sonunda terör bitecek” dedi.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL
Başkan Alp “ 15 yılda çok ciddi saldırılara maruz kaldık. Millet olarak bunların hepsine karşı dimdik durduk. Bu kadar saldırı altında olacaksınız bu kadar mücadele edeceksiniz. Halan daha hem ekonomik hem siyasi olarak hem de millet olarak dimdik ayakta duracaksınız. Türkiye dünyada örneği olmayan millet olarak ülke olarak mücadele veriyor. Türkiye’nin artık öz güveni var. Ülkesine milletine tarihine güvenen ve bu güçten beslenen gelecek hayali kuran ve hesabı olan ve bu hesabı da milletle yapan ve milletin hesabına görede hareket eden bir ülkemiz ve bİr partimiz var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye artık eski Türkiye değil. Krizlerden kauslardan bu oyunlarla tezgahlarla boğuşan değil. Yeni güçlü büyük manada hem millet olarak hem ülke olarak dünyada söz sahibi olan Ülkeyiz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN MESAJI NET
Başkan Alp Cumhurbaşkanının teşkilatlar yenilenecek açıklamasına “Cumhurbaşkanımız her kese verdiği bir mesajdı. Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, bakanlarımıza teşkilatlara şuanda Ülkeyi yönetim kadrosunda olan kim varsa  açık net cevabını verdi. Şunu söylemek istiyor Bana ayak uyduran benle yürüyecek. Bana ayak uyduramayan dinlenmeye alacağız. Açıkça  bunu söyledi. Bu üçüncü dönemi dolan dördüncü dönem devam eder etmezden ziyade. O heyecanı taşıyan. Yenilenmeyi kendi ruh halinde kendi hizmet anlayışında yapmayanlar için söylüyor”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.