ALP ''ADD'LİLER NASIL BİR RUH HALİNDE''

Asayiş 14.03.2018 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''ADD'LİLER NASIL BİR RUH HALİNDE''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık olağan toplantısı öncesi basına gündemi değerlendirdi. Başkan Alp ADD gençlik Kolları Başkanlığından İstifa eden Umutcan Uz için “ Bu kişilerin bu kardeşimize bu baskıyı yapan kişilerin nasıl bir düşüncede nasıl bir ruh halinde olduklarını açıkça ortaya koyuyor. Biz bu Ülkeyi birleştireceğiz beraber olacağız el ele vereceğiz ayrıştırıcı değil birleştirici olalım derken. Atatürk Düşünce Derneğinin böyle bir yaklaşımını hiç doğru bulmuyorum”dedi.

KÜÇÜK ESNAF RAHATLAYACAK Başkan Alp, “Son günlerde Türkiey'nin üzerinde toplumsal provokasyonları sağlayacak, insanları ayrıştıracak kişilerle karşılaşıyoruz. Ama Allah'a hamd olsun ki biz her alandaki provokasyonlara bağışıklık kazandığımız için Türk Milleti, Türk Toplumu ve Devletimiz birbirine bağlılığıyla onların planlarını çöpe atmıştır. Zeytin Dalı Operasyonu Türkiye tarihinin en önemli başarısıdır. Bugün bu sahne ortadadır. Türkiye şu anda destan yazmaktadır. Ama bir anda ülkemizin güçlü olduğunu herkes görmektedir. Artık bu coğrafyada Türkiyesiz bir şey olmayacağını 194 dünya ülkesi anlamış oldu. Biliyoruz ki Türkiye 4 koldan saldırı altında. Ekonomik olarak bombardıman altındayız. Türkiye gerekli tedbirleri alıp, bu türbülansı en sorunsuz şekilde geçmesini bilecektir. Yatırımcıyı, küçük esnafları rahatlatacak projeler en kısa sürede açıklanacaktır”.    GÖLCÜK HAYAL EDİLDİĞİ GİBİ YAPILACAK Başkan Alp “Bu coğrafya da olan ülkenin bir ihtiyacıdır Milli İttifak. Ama bakıyorsunuz ki birileri ülkemizin son 5 yılda yaşadıklarını görmeden eleştiriler almaktadır. Bizler onların bunu anlayacaklarını zaten beklemiyoruz. 2023 Projemizi ortaya koyduk. Şehrin 2023 Projesi kapsamında da biz belediyelerimizin, yerel kalkınması olarak bunu gerçek yapacak çalışmaları yapacağız. İhtiyaç neyse yeni yeni adımlar atmaya başlayacağız. Yerelde de Şehrin 2023 Projesi kampanyası başlamıştır. 2023'te Gölcük nasıl hayal ediliyorsa, bu konu üzerinde hayal edilen Gölcük'ü yaratacağız.”   ADD'LİLER NASIL BİR RUH HALİNDE Başkan Alp, ADD Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz'un kendisine yapmak istediği  ziyarete izin verilmediği için istifa etmesi konusunuda değerlendirdi. Başkan Alp “Kardeşimizin kendi özgür iradesidir. Bizim her zamana kapımızda gönlümüzde herkese her zaman açık. Lakin  AK partiyi ziyaret edeceksin etmeyeceksin bir baskı sonrası istifa etmesi kardeşimiz bir duruş sergilemiş. Demokrasi ve özgürlük ve anlayışı adına. Birleştiricilik, beraberlik, kardeşlik adına bir duruş sergilemiş. Bu kendi kararı saygı duyarız ama bu kişilerin bu kardeşimize bu baskıyı yapan kişilerin nasıl bir düşüncede nasıl bir ruh halinde olduklarını açıkça ortaya koyuyor.  Biz bu Ülkeyi birleştireceğiz beraber olacağız el ele vereceğiz ayrıştırıcı değil birleştirici olalım derken Atatürk Düşünce Derneğinin böyle bir yaklaşımını hiç doğru bulmuyorum. Bu Ülkede sen ben yok. Biz var. Böylesine günlerde kardeşimizin ziyaret yapmasını nasıl bir düşünceyle nasıl bir ruh haliylen nasıl bir fikirlen nasıl bir baskıylan engellemek istiyorsun anlamış değilim. Bunuda o ilgili derneğe sorarsınız”dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık olağan toplantısı öncesi basına gündemi değerlendirdi. Başkan Alp ADD gençlik Kolları Başkanlığından İstifa eden Umutcan Uz için “ Bu kişilerin bu kardeşimize bu baskıyı yapan kişilerin nasıl bir düşüncede nasıl bir ruh halinde olduklarını açıkça ortaya koyuyor. Biz bu Ülkeyi birleştireceğiz beraber olacağız el ele vereceğiz ayrıştırıcı değil birleştirici olalım derken. Atatürk Düşünce Derneğinin böyle bir yaklaşımını hiç doğru bulmuyorum”dedi.
KÜÇÜK ESNAF RAHATLAYACAK
Başkan Alp, “Son günlerde Türkiey'nin üzerinde toplumsal provokasyonları sağlayacak, insanları ayrıştıracak kişilerle karşılaşıyoruz. Ama Allah'a hamd olsun ki biz her alandaki provokasyonlara bağışıklık kazandığımız için Türk Milleti, Türk Toplumu ve Devletimiz birbirine bağlılığıyla onların planlarını çöpe atmıştır. Zeytin Dalı Operasyonu Türkiye tarihinin en önemli başarısıdır. Bugün bu sahne ortadadır. Türkiye şu anda destan yazmaktadır. Ama bir anda ülkemizin güçlü olduğunu herkes görmektedir. Artık bu coğrafyada Türkiyesiz bir şey olmayacağını 194 dünya ülkesi anlamış oldu. Biliyoruz ki Türkiye 4 koldan saldırı altında. Ekonomik olarak bombardıman altındayız. Türkiye gerekli tedbirleri alıp, bu türbülansı en sorunsuz şekilde geçmesini bilecektir. Yatırımcıyı, küçük esnafları rahatlatacak projeler en kısa sürede açıklanacaktır”. 
 
GÖLCÜK HAYAL EDİLDİĞİ GİBİ YAPILACAK
Başkan Alp “Bu coğrafya da olan ülkenin bir ihtiyacıdır Milli İttifak. Ama bakıyorsunuz ki birileri ülkemizin son 5 yılda yaşadıklarını görmeden eleştiriler almaktadır. Bizler onların bunu anlayacaklarını zaten beklemiyoruz. 2023 Projemizi ortaya koyduk. Şehrin 2023 Projesi kapsamında da biz belediyelerimizin, yerel kalkınması olarak bunu gerçek yapacak çalışmaları yapacağız. İhtiyaç neyse yeni yeni adımlar atmaya başlayacağız. Yerelde de Şehrin 2023 Projesi kampanyası başlamıştır. 2023'te Gölcük nasıl hayal ediliyorsa, bu konu üzerinde hayal edilen Gölcük'ü yaratacağız.”
 
ADD'LİLER NASIL BİR RUH HALİNDE
Başkan Alp, ADD Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz'un kendisine yapmak istediği  ziyarete izin verilmediği için istifa etmesi konusunuda değerlendirdi. Başkan Alp “Kardeşimizin kendi özgür iradesidir. Bizim her zamana kapımızda gönlümüzde herkese her zaman açık. Lakin  AK partiyi ziyaret edeceksin etmeyeceksin bir baskı sonrası istifa etmesi kardeşimiz bir duruş sergilemiş. Demokrasi ve özgürlük ve anlayışı adına. Birleştiricilik, beraberlik, kardeşlik adına bir duruş sergilemiş. Bu kendi kararı saygı duyarız ama bu kişilerin bu kardeşimize bu baskıyı yapan kişilerin nasıl bir düşüncede nasıl bir ruh halinde olduklarını açıkça ortaya koyuyor.  Biz bu Ülkeyi birleştireceğiz beraber olacağız el ele vereceğiz ayrıştırıcı değil birleştirici olalım derken Atatürk Düşünce Derneğinin böyle bir yaklaşımını hiç doğru bulmuyorum. Bu Ülkede sen ben yok. Biz var. Böylesine günlerde kardeşimizin ziyaret yapmasını nasıl bir düşünceyle nasıl bir ruh haliylen nasıl bir fikirlen nasıl bir baskıylan engellemek istiyorsun anlamış değilim. Bunuda o ilgili derneğe sorarsınız”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.