'ALP ''AK PARTİYE YAKIŞAN KONGRE OLACAK''

Asayiş 04.08.2017 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'ALP ''AK PARTİYE YAKIŞAN KONGRE OLACAK''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, basın duyurusu yayınladı. Başkan Alp, gündemi değerlendirirken, AK Parti 6. Olağan Kongre Süreci hakkında da önemli bilgiler verdi.

HERZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ 3 Temmuz 2017 tarihi itibariyle kongre çalışmalarının başladığını dile getiren Başkan Alp, "3 Temmuz pazartesi günü itibariyle resmi olarak 6. Kongre çalışmalarımız teşkilat olarak başladık. Delege seçimlerimizi yaparak kongre tarihini beklemeye başladık. Bizler teşkilatta oluşturduğumuz komisyon ile kongre takvimini en sağlıklı bir şekilde daha da güçlenerek bu çalışmaları devam ettiriyoruz" diye konuştu. Başkan Alp, “Partimizin ilçe kongreleri 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü başlayacak, 12 Kasım 2017 Pazar günü tamamlanacak. Bizler her zaman seçimlere hazır partiyiz. Sadece seçim sürecinde çalışan, vatandaşları unutan parti değiliz. Partimizin 6. Olağan Kongre Sürecinde kongrelerimizi sorunsuz ve başarıyla tamamlayıp, 2019 seçimlerinde hedeflerimize ulaşacağız”dedi   AK PARTİYE YAKIŞAN KONGRE OLACAK Başkan Alp “Kongreler bildiğimiz gibi güç toplama, birleştirme ve önümüzdeki yapılacak seçimlerde yeni arkadaşları da parti bünyesine kazandırmak suretiyle yenilenme süreçleridir. Bu süreçte biz de AK Parti teşkilatları olarak en başarılı bir şekilde tamamlayıp 2019 tarihide yapılacak genel seçimlerine daha enerji dolu daha zinde bir teşkilat oluşturup AK Parti'nin çıtasını yükseltmek tüm teşkilat mensupları ile birlikte 2019 seçimlerine iyi teşkilatlarla girmek için bu çalışmaları sürdüreceğiz. Ümit ediyorum ki kongrelerimiz AK Parti'ye yakışan şenlik havasında geçecektir. Kongreler tamamlandıktan sonra daha güçlü bir teşkilatları oluşturmuş olacağız. Bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.   AK PARTİ MİLLETİN SESİ AK Parti’nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin Türkiye için bir milat olduğunu kaydeden Başkan Alp, bu tarihten sonra Türkiye’de birçok ilkin hayata geçirildiğini belirterek, "Türkiye’nin demokrasi tarihinde büyük bir dönüşüm yaşandı. Geçen 15 yılık yürüyüşte AK Parti iktidarı, kırılmış hayallere, tükenmiş umutlara ışık oldu. Öyle ki ülkemizin geleceği için olmazsa olmaz olan milli ve manevi değerler ve ülkemiz için üretilen idealler, ekonomik krizlerden dolayı kaybolup gitme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Böyle bir ortamda AK Parti, milletin iradesinden aldığı güç ile sessiz çoğunluğun kararan umutlarını aydınlığa çıkarmak için var gücüyle çalıştı. Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, basın duyurusu yayınladı. Başkan Alp, gündemi değerlendirirken, AK Parti 6. Olağan Kongre Süreci hakkında da önemli bilgiler verdi.

HERZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ

3 Temmuz 2017 tarihi itibariyle kongre çalışmalarının başladığını dile getiren Başkan Alp, "3 Temmuz pazartesi günü itibariyle resmi olarak 6. Kongre çalışmalarımız teşkilat olarak başladık. Delege seçimlerimizi yaparak kongre tarihini beklemeye başladık. Bizler teşkilatta oluşturduğumuz komisyon ile kongre takvimini en sağlıklı bir şekilde daha da güçlenerek bu çalışmaları devam ettiriyoruz" diye konuştu.
Başkan Alp, “Partimizin ilçe kongreleri 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü başlayacak, 12 Kasım 2017 Pazar günü tamamlanacak. Bizler her zaman seçimlere hazır partiyiz. Sadece seçim sürecinde çalışan, vatandaşları unutan parti değiliz. Partimizin 6. Olağan Kongre Sürecinde kongrelerimizi sorunsuz ve başarıyla tamamlayıp, 2019 seçimlerinde hedeflerimize ulaşacağız”dedi

 

AK PARTİYE YAKIŞAN KONGRE OLACAK

Başkan Alp “Kongreler bildiğimiz gibi güç toplama, birleştirme ve önümüzdeki yapılacak seçimlerde yeni arkadaşları da parti bünyesine kazandırmak suretiyle yenilenme süreçleridir. Bu süreçte biz de AK Parti teşkilatları olarak en başarılı bir şekilde tamamlayıp 2019 tarihide yapılacak genel seçimlerine daha enerji dolu daha zinde bir teşkilat oluşturup AK Parti'nin çıtasını yükseltmek tüm teşkilat mensupları ile birlikte 2019 seçimlerine iyi teşkilatlarla girmek için bu çalışmaları sürdüreceğiz. Ümit ediyorum ki kongrelerimiz AK Parti'ye yakışan şenlik havasında geçecektir. Kongreler tamamlandıktan sonra daha güçlü bir teşkilatları oluşturmuş olacağız. Bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

 

AK PARTİ MİLLETİN SESİ

AK Parti’nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin Türkiye için bir milat olduğunu kaydeden Başkan Alp, bu tarihten sonra Türkiye’de birçok ilkin hayata geçirildiğini belirterek, "Türkiye’nin demokrasi tarihinde büyük bir dönüşüm yaşandı. Geçen 15 yılık yürüyüşte AK Parti iktidarı, kırılmış hayallere, tükenmiş umutlara ışık oldu. Öyle ki ülkemizin geleceği için olmazsa olmaz olan milli ve manevi değerler ve ülkemiz için üretilen idealler, ekonomik krizlerden dolayı kaybolup gitme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Böyle bir ortamda AK Parti, milletin iradesinden aldığı güç ile sessiz çoğunluğun kararan umutlarını aydınlığa çıkarmak için var gücüyle çalıştı. Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.