LASTİK İŞ

ALP ''BAKAN IŞIK GÖLCÜK'ÜN GURURU''

Asayiş 04.06.2016 - 16:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP ''BAKAN IŞIK GÖLCÜK'ÜN GURURU''

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Alp “Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık hem Gölcük'ün hem de Kocaeli'nin gururudur. Milli Savunma Bakanlığı Türkiye'nin en çok Bütçe ayırdığı bakanlıkların başında geliyor. Cumhurbaşkanımızın Kocaeli'ye verdiği önemi ve Fikri Işık'a olan güvenini gösteriyor. Gölcük özeline bakarsak Donanma kenti Gölcük'e Bakanımız Fikri Işık'ın buraya çok şey katacağına inanıyoruz“dedi.

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. AK parti İlçe Başkanı idris Alp “Parti olarak gideni en güzel şekilde uğurlarken, gelenide en güzle şekilde ağırladık. Genel Merkez olarak da Gölcük olarak da yoğun bir ay geçirdik. Kongremizin ardından 36 saat içinde hükümetimizi kurduk. Bu AK partinin ne kadar sağlam temeller üzerinde kurulmuş olduğunu bir kez daha gösterdi”dedi. IŞIK GÖLCÜK'ÜN GURURU Başkan Alp “Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık hem Gölcük'ün hem de Kocaeli'nin gururudur. Milli Savunma Bakanlığı Türkiye'nin  en çok  Bütçe ayırdığı bakanlıkların başında geliyor. Cumhurbaşkanımızın Kocaeli'ye verdiği önemi ve Fikri Işık'a olan güvenini gösteriyor. Gölcük özeline bakarsak Donanma kenti Gölcük'e Bakanımız Fikri Işık'ın buraya çok şey katacağına inanıyoruz.  REFARANDUM OLABİLİR Başkan Alp “Reformist bir Bakanlar kuruluna sahip olduk. Büroksosi anlamında daha hızlı adımlar atılacağına inanıyorum. Ülkemizin ihtiyacı olan yeniliklere, sistem değişikliğine karşı önemli adımlar atılacaktır. Yapılan anketlerde vatandaşların yüzde atmışı bu sistemin arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylüyor. Partili Cumhurbaşkanı isteyenlerin oranı ise yüzde ellibeş. Bu anayasayı değiştirmek için kamuoyunun isteğini görüyoruz. Bizde yeni sistemle alakalı hazırlık yapıp halkımıza sunacağız. Yeni sistemde diktatörlük değil paylaşım var. Üniter Devlette hiçbir şekilde taviz verilmeyecek. Ekim yada kasım ayında bir refarandum olabilir. Biz parti olarak hazırız” dedi. MUHALEFET DİKTATÖRLÜK DİYOR Muhalefet partilerinide eleştiren Başkan Alp “Vatandaşın karşısına hazırlıklı çıkmak için çalışıyoruz. Alt yapıyı hazırlıyoruz. Muhalefet ise hiç bir şey yapmadan diktatörlük diyor başka bir şey demiyor. Vadandaşın aklını karıştırmaya çalışıyor. Bizim önerdiğimiz sistem daha adil ve paylaşımcı” dedi. İLÇEMİZ GELİŞİYOR Alp “Yalı evleri ihaleye çıkacak. Değirmedere marinanın çalışmaları başladı. Dal-çık ile ilçemizin trafiği rahatlayacak. Devlet hastanemizin yapımı için ihaleye itiraz sürecinin dolması bekleniyor. Kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi. Belediye Başkanımzı Mehmet ellibeş ve ekibi bu konuda titizlikle çalışıyor. Gölcüğün neye ihtiyacı varsa üç yıl içinde tamamlanacak” dedi.
AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Alp “Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık hem Gölcük'ün hem de Kocaeli'nin gururudur. Milli Savunma Bakanlığı Türkiye'nin en çok Bütçe ayırdığı bakanlıkların başında geliyor. Cumhurbaşkanımızın Kocaeli'ye verdiği önemi ve Fikri Işık'a olan güvenini gösteriyor. Gölcük özeline bakarsak Donanma kenti Gölcük'e Bakanımız Fikri Işık'ın buraya çok şey katacağına inanıyoruz“dedi.

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı.
AK parti İlçe Başkanı idris Alp “Parti olarak gideni en güzel şekilde uğurlarken, gelenide en güzle şekilde ağırladık. Genel Merkez olarak da Gölcük olarak da yoğun bir ay geçirdik. Kongremizin ardından 36 saat içinde hükümetimizi kurduk. Bu AK partinin ne kadar sağlam temeller üzerinde kurulmuş olduğunu bir kez daha gösterdi”dedi.
IŞIK GÖLCÜK'ÜN GURURU
Başkan Alp “Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık hem Gölcük'ün hem de Kocaeli'nin gururudur. Milli Savunma Bakanlığı Türkiye'nin  en çok 
Bütçe ayırdığı bakanlıkların başında geliyor. Cumhurbaşkanımızın Kocaeli'ye verdiği önemi ve Fikri Işık'a olan güvenini gösteriyor. Gölcük özeline bakarsak Donanma kenti Gölcük'e Bakanımız Fikri Işık'ın buraya çok şey katacağına inanıyoruz. 
REFARANDUM OLABİLİR
Başkan Alp “Reformist bir Bakanlar kuruluna sahip olduk. Büroksosi anlamında daha hızlı adımlar atılacağına inanıyorum. Ülkemizin ihtiyacı olan yeniliklere, sistem değişikliğine karşı önemli adımlar atılacaktır. Yapılan anketlerde vatandaşların yüzde atmışı bu sistemin arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylüyor. Partili Cumhurbaşkanı isteyenlerin oranı ise yüzde ellibeş. Bu anayasayı değiştirmek için kamuoyunun isteğini görüyoruz. Bizde yeni sistemle alakalı hazırlık yapıp halkımıza sunacağız. Yeni sistemde diktatörlük değil paylaşım var. Üniter Devlette hiçbir şekilde taviz verilmeyecek. Ekim yada kasım ayında bir refarandum olabilir. Biz parti olarak hazırız” dedi.
MUHALEFET DİKTATÖRLÜK DİYOR
Muhalefet partilerinide eleştiren Başkan Alp “Vatandaşın karşısına hazırlıklı çıkmak için çalışıyoruz. Alt yapıyı hazırlıyoruz. Muhalefet ise hiç bir şey yapmadan diktatörlük diyor başka bir şey demiyor. Vadandaşın aklını karıştırmaya çalışıyor. Bizim önerdiğimiz sistem daha adil ve paylaşımcı” dedi.
İLÇEMİZ GELİŞİYOR
Alp “Yalı evleri ihaleye çıkacak. Değirmedere marinanın çalışmaları başladı. Dal-çık ile ilçemizin trafiği rahatlayacak. Devlet hastanemizin yapımı için ihaleye itiraz sürecinin dolması bekleniyor. Kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi. Belediye Başkanımzı Mehmet ellibeş ve ekibi bu konuda titizlikle çalışıyor. Gölcüğün neye ihtiyacı varsa üç yıl içinde tamamlanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.