LASTİK İŞ
ismail

ALP ‘’BİZDE RAKİP DEĞİL EKİP OLUNUR’’

Asayiş 21.11.2018 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ‘’BİZDE RAKİP DEĞİL EKİP OLUNUR’’

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantı öncesi aday adayları ile ilgili basına bilgi verdi. Başkan Alp “. Bu yolu 12 adayımızla beraber açıkça yürüyeceğimizi belirttik. Bizde rekabet olmaz. Rakip olmaz. Ekip olur. Bütün adaylar rakip değil ekip ruhu ile çalışacaklarını belirttiler”dedi.

Başkan Alp “Aday adaylığı sürecini tamamlamış olduk. 12 aday adayımız  başvurularını yaptı.  Her biri değerlidir. Herbiri kuvvetlidir. Her biri güçlü  yönleri vardır. Bu bağlamda bizim insan zenginliğimizinde ne kadar çok olduğunun bir göstergesidir. Bu bizi çok mutlu ediyor.  Bu süreç miletimize kendi şahıslarına , partimize hayırlar  getirmesini özellikle ifade etmek istiyorum”dedi. BİZDE RAKİP DEĞİL EKİP OLUNUR Başkan Alp “Biz aday başvurusu biter bitmez bir araya geldik. Belediye başkanımızla beraber. Yol hari,tamızı belirledik. Aday adaylığı sürecinde aday belli olana kadar adaydan sonrada neler yapacağımız belirledik. Bu yolu 12 adayımızla  beraber açıkça yürüyeceğimizi belirttik. Bizde rekabet olmaz. Rakip olmaz. Ekip olur. Bütün adaylar rakip değil ekip ruhu ile çalışacaklarını belirttiler. Temayülde kendilerini tanıttılar.  Temayülde yüksek katılım çok iyiydi”şeklinde konuştu. TARİH BELİRLENDİĞİNDE BAŞVURU YAPACAĞIM Başkan Alp “Bizi dün Ankara’ya davet ettiler genel merkezimiz. İlgili komisonumuz. İlgili Genel başkan Yardımcımız. Milletvekilerimiz ile ilçe İlçe ilçenin özelinde tüm değerlendirmeleri yapma fırsatı bulduk. Gerek aday adaylarımızla ilgili gerek ilçemizle ilgili gerek şahsımızla alakalı değerlendirmeyi genel merkezimiz ile birlikte yaptık.  Dünde şahsımızla alakalı her hangi bir değişiklik olmadığını kendileribize bizde kendilerine ifade ettik. Süreci 25 Kasım’a aldılar. Bize bilgi vereceklerini ifade ettiler. Bizde 25 Kasım itibari ile Genel Merkezin vereceği tarih itibari ile aday adaylığı başvurumuzu yapmayı palnlıyoruz” dedi. 12 ADAY SAHADA ÇALIŞIYOR Alp “Aday adayları sahadalar. Parti kurumsal çerçevesinde çalışmalarını yapıyorlar. Tüm aday adaylarımız sahada çalışıyorlar. Aday adalarımız şahsına değil partiye çalışıyor. Yaptıkları  her çalışma partimize artı olarak geri dönecektir. 12 koldan tam saha presi ile AK parti sahada çalışıyor” şeklinde tamamladı.
AK parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantı öncesi aday adayları ile ilgili basına bilgi verdi. Başkan Alp “. Bu yolu 12 adayımızla beraber açıkça yürüyeceğimizi belirttik. Bizde rekabet olmaz. Rakip olmaz. Ekip olur. Bütün adaylar rakip değil ekip ruhu ile çalışacaklarını belirttiler”dedi.

Başkan Alp “Aday adaylığı sürecini tamamlamış olduk. 12 aday adayımız  başvurularını yaptı.  Her biri değerlidir. Herbiri kuvvetlidir. Her biri güçlü  yönleri vardır. Bu bağlamda bizim insan zenginliğimizinde ne kadar çok olduğunun bir göstergesidir. Bu bizi çok mutlu ediyor.  Bu süreç miletimize kendi şahıslarına , partimize hayırlar  getirmesini özellikle ifade etmek istiyorum”dedi.

BİZDE RAKİP DEĞİL EKİP OLUNUR

Başkan Alp “Biz aday başvurusu biter bitmez bir araya geldik. Belediye başkanımızla beraber. Yol hari,tamızı belirledik. Aday adaylığı sürecinde aday belli olana kadar adaydan sonrada neler yapacağımız belirledik. Bu yolu 12 adayımızla  beraber açıkça yürüyeceğimizi belirttik. Bizde rekabet olmaz. Rakip olmaz. Ekip olur. Bütün adaylar rakip değil ekip ruhu ile çalışacaklarını belirttiler. Temayülde kendilerini tanıttılar.  Temayülde yüksek katılım çok iyiydi”şeklinde konuştu.

TARİH BELİRLENDİĞİNDE BAŞVURU YAPACAĞIM

Başkan Alp “Bizi dün Ankara’ya davet ettiler genel merkezimiz. İlgili komisonumuz. İlgili Genel başkan Yardımcımız. Milletvekilerimiz ile ilçe İlçe ilçenin özelinde tüm değerlendirmeleri yapma fırsatı bulduk. Gerek aday adaylarımızla ilgili gerek ilçemizle ilgili gerek şahsımızla alakalı değerlendirmeyi genel merkezimiz ile birlikte yaptık.  Dünde şahsımızla alakalı her hangi bir değişiklik olmadığını kendileribize bizde kendilerine ifade ettik. Süreci 25 Kasım’a aldılar. Bize bilgi vereceklerini ifade ettiler. Bizde 25 Kasım itibari ile Genel Merkezin vereceği tarih itibari ile aday adaylığı başvurumuzu yapmayı palnlıyoruz” dedi.

12 ADAY SAHADA ÇALIŞIYOR

Alp “Aday adayları sahadalar. Parti kurumsal çerçevesinde çalışmalarını yapıyorlar. Tüm aday adaylarımız sahada çalışıyorlar. Aday adalarımız şahsına değil partiye çalışıyor. Yaptıkları  her çalışma partimize artı olarak geri dönecektir. 12 koldan tam saha presi ile AK parti sahada çalışıyor” şeklinde tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.