ALP ''BİZİM İSTİKAMETİMİZİ MİLLETİMİZ BELİRLER''

Asayiş 05.10.2017 - 10:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''BİZİM İSTİKAMETİMİZİ MİLLETİMİZ BELİRLER''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, önceki akşam ilçe binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, ülke ve yerel gündemine ait bilgiler vererek, AK Parti'de birilerinin gözüne girmek için değil, milletin gözüne girmek için çalışırız diyerek, “AK Parti'de istikameti birileri değil, millet belirler” dedi

“REFERANDUM BİZE KARŞI YAPILMIŞ BİR OPERASYONDUR” AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı'na 2'inci kez seçilen İdris Alp, 23 Eylül'de yapılan 6. Olağan İlçe Kongresi sonrası çalışmalarına, kaldığı yerden devam ediyor. Görevde olduğu 3 yıl içinde, her Salı akşamı çok önemli bir şey olmadığı takdirde sürdürdüğü, haftalık basın toplantılarına 2. Dönemde de devam ediyor. Başkan Alp, önceki akşam ilçe binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, ülke ve yerel gündemine ait bilgiler vererek, AK Parti'de birilerinin gözüne girmek için değil, milletin gözüne girmek için çalışırız diyerek, “AK Parti'de istikameti birileri değil, millet belirler” dedi. Türkiye'nin bir ateş çemberinin içinde olduğuna dikkat çekerek, “Gerçekten coğrafyamız tam bir ateş çemberi gibi. Ama en önemlisi Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetiminin yapmış olduğu Bağımsızlık referandumudur. Bu referandum, Ülkemize karşı yapılmış bir operasyondur. Bunu kabul etmemiz mümkün değil” dedi.  “GÜNDEMDE ERKEN SEÇİM YOK” Başkan Alp, 2019 yılında yapılacak olan, yerel, genel ve başkanlık seçimlerine değinerek, oldukça gündeme gelen, “erken seçim olur mu?” tartışmalarına da son noktayı koyarak, “Şuan için ufukta bir erken seçim gözükmüyor. Ancak, seçim olsa bile biz her zaman seçime hazır bir partiyiz. Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Biz AK Parti olarak hiç bir zaman millete gitmekten, sandığa gitmekten çekinen bir parti değiliz. Biz Gölcük Teşkilatı olarak, tüm birimlerimizle, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanıyoruz. Biz geçen seçimlerde aldığımız oylardan daha fazla oy almanın mücadelesini vereceğiz. Bizde sıkıntı olmaz” diye konuştu.  Bu arada, Başkan Alp, yeni yönetim kurulundaki görev dağılımının önümüzdeki hafta başında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek, sözlerini tamamladı.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, önceki akşam ilçe binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, ülke ve yerel gündemine ait bilgiler vererek, AK Parti'de birilerinin gözüne girmek için değil, milletin gözüne girmek için çalışırız diyerek, “AK Parti'de istikameti birileri değil, millet belirler” dedi

“REFERANDUM BİZE KARŞI YAPILMIŞ BİR OPERASYONDUR”
AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı'na 2'inci kez seçilen İdris Alp, 23 Eylül'de yapılan 6. Olağan İlçe Kongresi sonrası çalışmalarına, kaldığı yerden devam ediyor. Görevde olduğu 3 yıl içinde, her Salı akşamı çok önemli bir şey olmadığı takdirde sürdürdüğü, haftalık basın toplantılarına 2. Dönemde de devam ediyor. Başkan Alp, önceki akşam ilçe binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, ülke ve yerel gündemine ait bilgiler vererek, AK Parti'de birilerinin gözüne girmek için değil, milletin gözüne girmek için çalışırız diyerek, “AK Parti'de istikameti birileri değil, millet belirler” dedi. Türkiye'nin bir ateş çemberinin içinde olduğuna dikkat çekerek, “Gerçekten coğrafyamız tam bir ateş çemberi gibi. Ama en önemlisi Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetiminin yapmış olduğu Bağımsızlık referandumudur. Bu referandum, Ülkemize karşı yapılmış bir operasyondur. Bunu kabul etmemiz mümkün değil” dedi. 

“GÜNDEMDE ERKEN SEÇİM YOK”
Başkan Alp, 2019 yılında yapılacak olan, yerel, genel ve başkanlık seçimlerine değinerek, oldukça gündeme gelen, “erken seçim olur mu?” tartışmalarına da son noktayı koyarak, “Şuan için ufukta bir erken seçim gözükmüyor. Ancak, seçim olsa bile biz her zaman seçime hazır bir partiyiz. Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Biz AK Parti olarak hiç bir zaman millete gitmekten, sandığa gitmekten çekinen bir parti değiliz. Biz Gölcük Teşkilatı olarak, tüm birimlerimizle, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanıyoruz. Biz geçen seçimlerde aldığımız oylardan daha fazla oy almanın mücadelesini vereceğiz. Bizde sıkıntı olmaz” diye konuştu. 
Bu arada, Başkan Alp, yeni yönetim kurulundaki görev dağılımının önümüzdeki hafta başında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek, sözlerini tamamladı. 
Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.