LASTİK İŞ
ismail

ALP “BU SEÇİM BİZLER İÇİN SIRADAN SEÇİM DEĞİL”

Asayiş 20.05.2018 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP “BU SEÇİM BİZLER İÇİN SIRADAN SEÇİM DEĞİL”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye başkanı Mehmet Ellibeş ve ilçe yöneticileri 24 haziran erken genel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gündüz esnafı gezen başkanlar iftardan sonra sahura kadar vatandaşlarla sohbet ediyor.

AK parti İlçe Başkanı idris Alp ve yönetimi 24 Haziran seçimlerine ara vermeden çalışıyor. İlçe yönetimine zaman, zamanda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik ediyor. Başkan Alp “ Sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla el ele, gönü,  gönüle verdik. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışacağız. Yazlık Mahallemizdeki Taraftarlar Sitesinde, Belediye Başkanımız ile birlikte site ve mahalle sakinlerimizin talep ve önerilerini dinledik, 24 Haziran seçiminin ülkemiz adına önemini konuştuk. Durmak Yok Çalışmaya Devam”dedi. LİDERİMİZ ERDOĞAN VE AK PARTİMİZ 24 HAZİRAN’DAN DA ZAFERLE ÇIKACAKTIR Başkan Alp “Biz AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak seçim süreci, öncesinde ve sonrasında çalışmalarımıza aralık vermeden devam ederek Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan’ın yeni sistem ile birlikte ilk kez yapılacak seçimden zaferle çıkması için canla başla çalışıyoruz. Liderimiz Sayın Erdoğan’ın bir ömrü ülkesi ve milleti için harcadığı ve tüm eserleri ile yaptıkları ortadadır. İşte bu güvenle milletimizin desteğinin artarak devam ettiğini sahada halkımızla yaptığımız görüşmelerde de net görüyoruz. İnşallah 16 yıl 12 seçimde olduğu gibi Liderimiz Erdoğan ve AK Partimiz 24 Haziran seçimlerinden de büyük bir zaferle çıkacaktır. Buna inancımız tamdır. Artık karar milletimizindir” dedi.      
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye başkanı Mehmet Ellibeş ve ilçe yöneticileri 24 haziran erken genel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gündüz esnafı gezen başkanlar iftardan sonra sahura kadar vatandaşlarla sohbet ediyor.

AK parti İlçe Başkanı idris Alp ve yönetimi 24 Haziran seçimlerine ara vermeden çalışıyor. İlçe yönetimine zaman, zamanda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik ediyor. Başkan Alp “ Sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla el ele, gönü,  gönüle verdik. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışacağız. Yazlık Mahallemizdeki Taraftarlar Sitesinde, Belediye Başkanımız ile birlikte site ve mahalle sakinlerimizin talep ve önerilerini dinledik, 24 Haziran seçiminin ülkemiz adına önemini konuştuk. Durmak Yok Çalışmaya Devam”dedi.


LİDERİMİZ ERDOĞAN VE AK PARTİMİZ 24 HAZİRAN’DAN DA ZAFERLE ÇIKACAKTIR

Başkan Alp “Biz AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak seçim süreci, öncesinde ve sonrasında çalışmalarımıza aralık vermeden devam ederek Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan’ın yeni sistem ile birlikte ilk kez yapılacak seçimden zaferle çıkması için canla başla çalışıyoruz. Liderimiz Sayın Erdoğan’ın bir ömrü ülkesi ve milleti için harcadığı ve tüm eserleri ile yaptıkları ortadadır. İşte bu güvenle milletimizin desteğinin artarak devam ettiğini sahada halkımızla yaptığımız görüşmelerde de net görüyoruz. İnşallah 16 yıl 12 seçimde olduğu gibi Liderimiz Erdoğan ve AK Partimiz 24 Haziran seçimlerinden de büyük bir zaferle çıkacaktır. Buna inancımız tamdır. Artık karar milletimizindir” dedi.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.