LASTİK İŞ

ALP “DAHA FAZLA YATIRIM GELECEK”

Asayiş 27.07.2017 - 08:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP “DAHA FAZLA YATIRIM GELECEK”

Ak parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olağan basın açıklamasını AK Parti İlçe Teşkilatı Binasında gerçekleştirdi. Alp'in bu haftaki toplantının gündeminde geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri Delege Seçimleri ve Başbakan Yardımcısı olan Fikri Işık vardı. Başkan Alp gazetecilerin 24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109'uncu yılı ve Basın Bayramı kutladı.

BAŞARILI DELEGE SEÇİMİ YAPTIK Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp,  "Geçtiğimiz hafta bilindiği gibi Delege Seçimlerimizi gerçekleştirdik. Hem Gölcük'te hem Kocaeli'nde aynı gün aynı saatte diliminde hem Kocaeli'nin hem de Gölcük'ün Delege Seçimlerini yaptık. Ben bu bağlamda 5 bin 730 üyemiz sandık başına gitti. Mahallelerde ilk defa böyle bir seçim sistemi gerçekleştirdik. mahalle teşkilatlarında sandıklar kurduk, üyelerimiz kendi mahallelerinde geldiler rahat rahat oylarını kullandılar. Delege Seçimlerimize 5 bin 730 üyemizin tamamı katılım sağladı. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum ve bu süreç içersinde gayret gösteren komisyonumuz vardı, o da delege komisyonumuz. Bu süreçte hem Delege Komisyonumuza hem İlçe yöneticilerimize kadın, gençlik ve tüm mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir süreç oldu. Yani bugüne kadar çok kongre yaptık bu 6. Olağan kongremizdi. Tereyağından kıl çeker gibi tabiri caizse İstişareyle, şeffaf bir Delege Seçimi oldu. Ben bu bağlamda delegelerimizi de hayırlı olsun diyorum. İnşallah kongre tarihi belli olur. Belli olduktan sonrada komisyonumuzu kongre komisyonumuz ile birlikte çalışmalarını yürütüp delegasyonumuzu tercinde teveccühüyle İlçe başkanı seçilir. Süreç herkesin takip ettiği gibi devam ediyor. Bu önümüzde ki kongre 2019'u sürecini götürecek. Bu seçimleri yapacak aynı zamanda 2023'ün de hazırlığını yapacak bir teşkilat yapılanması olacaktır. Zor ve yoğun bir sürece gireceğiz. Biz büyük bir aileyiz kapımız herkese açıktır. Herkesi bu memlekete hizmet etmek için, milletimize hizmet etmek için, bayrağımıza hizmet etmek için davet ediyoruz" dedi. DAHA FAZLA YATIRIM GELECEK Başkan Alp "Bilindiği gibi Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık Başbakan Yardımcısı oldu.  Milli Savunma Bakanlığı çok yoğun bir bakanlıktı. Özellikle 15 Temmuz gibi bir çıkar girişimi, darbe girişiminden sonra ve sivilleşmeye başlayan bir bakanlıktı çok zor ve çok yoğun bir süreç geçirdi. Gölcük Teşkilatı olarak bizim için Başbakan Yardımcısı olması çok iyi oldu. Bundan sonra kente daha fazla zaman ayırabilecektir ve bizlerde ondan daha fazla sorunlarımızı görüşmek adına bir araya geleceğiz. Bu bizim için çok iyi oldu. Birde yatırım koordinasyonundan sorumlu olunca bizim yüzümüz daha da güldü. Yani Kocaeli olarak yine çok şanslıyız. Bakanımızın Başbakan Yardımcısı olması ve yatırım ve reformlarla ilgili konularda sorumlu olması bizim için çok iyi oldu. Hem hiyeraşik olarak bakanların üstünde bakanları yatımla alakalı davet edebilir bunları koordine edebilme yetkisine sahip olacak hem de zamanı fazla olacaktır. Bu zaman diliminde bizlere kente daha fazla zaman ayıracak bizde onunla çay içmek sohbet etmek, yatırımları sorunlarımızı konuşmak için daha fazla zamanımız olacaktır diye düşünüyoruz" dedi.  BASIN BAYRAMINI KUTLADI Başkan Alp toplantını sonunda 24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109'uncu yılı ve Basın Bayramı kutladı. Basın mensupları ile pasta kesti.
Ak parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olağan basın açıklamasını AK Parti İlçe Teşkilatı Binasında gerçekleştirdi. Alp'in bu haftaki toplantının gündeminde geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri Delege Seçimleri ve Başbakan Yardımcısı olan Fikri Işık vardı. Başkan Alp gazetecilerin 24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109'uncu yılı ve Basın Bayramı kutladı.

BAŞARILI DELEGE SEÇİMİ YAPTIK
Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp,  "Geçtiğimiz hafta bilindiği gibi Delege Seçimlerimizi gerçekleştirdik. Hem Gölcük'te hem Kocaeli'nde aynı gün aynı saatte diliminde hem Kocaeli'nin hem de Gölcük'ün Delege Seçimlerini yaptık. Ben bu bağlamda 5 bin 730 üyemiz sandık başına gitti. Mahallelerde ilk defa böyle bir seçim sistemi gerçekleştirdik. mahalle teşkilatlarında sandıklar kurduk, üyelerimiz kendi mahallelerinde geldiler rahat rahat oylarını kullandılar. Delege Seçimlerimize 5 bin 730 üyemizin tamamı katılım sağladı. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum ve bu süreç içersinde gayret gösteren komisyonumuz vardı, o da delege komisyonumuz. Bu süreçte hem Delege Komisyonumuza hem İlçe yöneticilerimize kadın, gençlik ve tüm mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir süreç oldu. Yani bugüne kadar çok kongre yaptık bu 6. Olağan kongremizdi. Tereyağından kıl çeker gibi tabiri caizse İstişareyle, şeffaf bir Delege Seçimi oldu. Ben bu bağlamda delegelerimizi de hayırlı olsun diyorum. İnşallah kongre tarihi belli olur. Belli olduktan sonrada komisyonumuzu kongre komisyonumuz ile birlikte çalışmalarını yürütüp delegasyonumuzu tercinde teveccühüyle İlçe başkanı seçilir. Süreç herkesin takip ettiği gibi devam ediyor. Bu önümüzde ki kongre 2019'u sürecini götürecek. Bu seçimleri yapacak aynı zamanda 2023'ün de hazırlığını yapacak bir teşkilat yapılanması olacaktır. Zor ve yoğun bir sürece gireceğiz. Biz büyük bir aileyiz kapımız herkese açıktır. Herkesi bu memlekete hizmet etmek için, milletimize hizmet etmek için, bayrağımıza hizmet etmek için davet ediyoruz" dedi.

DAHA FAZLA YATIRIM GELECEK
Başkan Alp "Bilindiği gibi Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık Başbakan Yardımcısı oldu.  Milli Savunma Bakanlığı çok yoğun bir bakanlıktı. Özellikle 15 Temmuz gibi bir çıkar girişimi, darbe girişiminden sonra ve sivilleşmeye başlayan bir bakanlıktı çok zor ve çok yoğun bir süreç geçirdi. Gölcük Teşkilatı olarak bizim için Başbakan Yardımcısı olması çok iyi oldu. Bundan sonra kente daha fazla zaman ayırabilecektir ve bizlerde ondan daha fazla sorunlarımızı görüşmek adına bir araya geleceğiz. Bu bizim için çok iyi oldu. Birde yatırım koordinasyonundan sorumlu olunca bizim yüzümüz daha da güldü. Yani Kocaeli olarak yine çok şanslıyız. Bakanımızın Başbakan Yardımcısı olması ve yatırım ve reformlarla ilgili konularda sorumlu olması bizim için çok iyi oldu. Hem hiyeraşik olarak bakanların üstünde bakanları yatımla alakalı davet edebilir bunları koordine edebilme yetkisine sahip olacak hem de zamanı fazla olacaktır. Bu zaman diliminde bizlere kente daha fazla zaman ayıracak bizde onunla çay içmek sohbet etmek, yatırımları sorunlarımızı konuşmak için daha fazla zamanımız olacaktır diye düşünüyoruz" dedi. 
BASIN BAYRAMINI KUTLADI
Başkan Alp toplantını sonunda 24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109'uncu yılı ve Basın Bayramı kutladı. Basın mensupları ile pasta kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.