LASTİK İŞ

ALP'DEN HUZUREVİ'NE ZİYARET

05.03.2017 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP'DEN HUZUREVİ'NE ZİYARET

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ile birlikte Gölcük Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Başkan Alp, ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, “Ak Parti ilçe Başkanlığı olarak bu ziyaretimizin oldukça anlamlı olduğunu düşünüyorum. Yaşlılık her insanın göreceği bir zaman dilimidir. Gönüllerimizde yer olduğunun göstergesi olarak bir heyet halinde Huzurevine bu ziyareti gerçekleştirdik. Büyüklerimizin gönüllerini aldık, Şükran ve saygılarımızı sunduk. Hükümetimiz bakıma muhtaç insanlara bakanlara 850 Lira civarında bir yardım vermektedir. Bunların dışında bakıma ihtiyaçları olanlar içinde böyle huzurevleri hizmet vermektedir. Burada 50 e yakın vatandaşımız hizmet alıyor. Onları unutmadığımızı kendilerinin bize emanet olduğunu biliyoruz. Bu günde kendilerinin yalnız olmadıklarını htirmemeye çalıştık. Bizlere bu ziyarette gönül kapılarını açan huzurevi yetkililerine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Huzurevi misafirleri ile bir süre sohbet eden Ak Parti heyeti, daha sonra yetkililerle bir süre görüş alışverişinde bulundu.
Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ile birlikte Gölcük Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Başkan Alp, ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, “Ak Parti ilçe Başkanlığı olarak bu ziyaretimizin oldukça anlamlı olduğunu düşünüyorum. Yaşlılık her insanın göreceği bir zaman dilimidir. Gönüllerimizde yer olduğunun göstergesi olarak bir heyet halinde Huzurevine bu ziyareti gerçekleştirdik. Büyüklerimizin gönüllerini aldık, Şükran ve saygılarımızı sunduk. Hükümetimiz bakıma muhtaç insanlara bakanlara 850 Lira civarında bir yardım vermektedir. Bunların dışında bakıma ihtiyaçları olanlar içinde böyle huzurevleri hizmet vermektedir. Burada 50 e yakın vatandaşımız hizmet alıyor. Onları unutmadığımızı kendilerinin bize emanet olduğunu biliyoruz. Bu günde kendilerinin yalnız olmadıklarını htirmemeye çalıştık. Bizlere bu ziyarette gönül kapılarını açan huzurevi yetkililerine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Huzurevi misafirleri ile bir süre sohbet eden Ak Parti heyeti, daha sonra yetkililerle bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.