LASTİK İŞ

ALP ''GENÇ GÖLCÜK’E HAZIRLANIN''

Asayiş 06.11.2018 - 19:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''GENÇ GÖLCÜK’E HAZIRLANIN''

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantıda aday adaylığını değerlendirdi. Alp “Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için bizde diyoruz ki Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük’e hazırlanın”dedi.

SÜREÇ BAŞLADI AK parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantıda seçim sürecini değerlendirdi. Alp “Yerelde 5-12 Kasım tarihleri arasında belediye başkanlığı 3 Aralık’a kadar belediye meclis aday adalığı başvuru süreci başladı. Bu bağlamda partimiz her hazırlığını tamamladı. Bu partide görev yapmak istiyorum, bu kervana bende katılmak istiyorum diyenleri bekliyoruz. Başvuruları almaya başladık”.  GENEL MERKEZİ BEKLİYORUZ Başkan Alp “Bizimle alakalı bu süreç noktasında genel merkezimizi bekliyoruz. Genel Merkezimiz zamanı bildirecek o zamna çerçevesinde  bizlerde şahsımızla alakalı Genel Merkezi n verdiği kararla adımlarımızı atmayı düşünüyoruz. Bizim için genel Merkezin bize vereceği tarihi bekliyoruz. Ben her adayımızın şimdiden kendine has özellikleri olduğunu kendine has becerileri olduğunu  her birinin ayrı ayrı kıymetli olduğunu belirtmek istiyorum.  Bizim partimizde herkesin değer ayrı ayrıdır. Herkes bizim kıyetlidir. Herkes bu görevlere layık olabilir.  Lakin bir kızı on kişi ister, biri alır.  Elbette başkanlık 1 kişiye nasip olacaktır. Allah nasip edecek genel merkezimiz bu adayı gösterecek milletimizde teveccüh edip edecek seçecek”dedi. GENÇ GÖLCÜK’E HAZIRLANIN başkan Alp “Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için bizde diyoruz ki Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük’e hazırlanın. Yeni bir bakış genç bir bakış benim hedeflediğim. Benim bu bağlamda hayallerim. Bu bağlamda çok iyiyiz. Milletimizde karşılığı olan bir partiyiz. Rabbim Hayırlı eylesin”dedi.
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantıda aday adaylığını değerlendirdi. Alp “Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için bizde diyoruz ki Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük’e hazırlanın”dedi.

SÜREÇ BAŞLADI

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantıda seçim sürecini değerlendirdi. Alp “Yerelde 5-12 Kasım tarihleri arasında belediye başkanlığı 3 Aralık’a kadar belediye meclis aday adalığı başvuru süreci başladı. Bu bağlamda partimiz her hazırlığını tamamladı. Bu partide görev yapmak istiyorum, bu kervana bende katılmak istiyorum diyenleri bekliyoruz. Başvuruları almaya başladık”. 

GENEL MERKEZİ BEKLİYORUZ

Başkan Alp “Bizimle alakalı bu süreç noktasında genel merkezimizi bekliyoruz. Genel Merkezimiz zamanı bildirecek o zamna çerçevesinde  bizlerde şahsımızla alakalı Genel Merkezi n verdiği kararla adımlarımızı atmayı düşünüyoruz. Bizim için genel Merkezin bize vereceği tarihi bekliyoruz. Ben her adayımızın şimdiden kendine has özellikleri olduğunu kendine has becerileri olduğunu  her birinin ayrı ayrı kıymetli olduğunu belirtmek istiyorum.  Bizim partimizde herkesin değer ayrı ayrıdır. Herkes bizim kıyetlidir. Herkes bu görevlere layık olabilir.  Lakin bir kızı on kişi ister, biri alır. 
Elbette başkanlık 1 kişiye nasip olacaktır. Allah nasip edecek genel merkezimiz bu adayı gösterecek milletimizde teveccüh edip edecek seçecek”dedi.

GENÇ GÖLCÜK’E HAZIRLANIN
başkan Alp “Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için bizde diyoruz ki Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük’e hazırlanın. Yeni bir bakış genç bir bakış benim hedeflediğim. Benim bu bağlamda hayallerim. Bu bağlamda çok iyiyiz. Milletimizde karşılığı olan bir partiyiz. Rabbim Hayırlı eylesin”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.