ALP ''GÖLCÜK İÇİN HAYALLERİM VAR''

Asayiş 30.11.2018 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''GÖLCÜK İÇİN HAYALLERİM VAR''

AK Parti İlçe Başkanlığı görevini Genel Merkezin kararı sonrasında bırakan İdris Alp, Aday adaylığı başvurusunu yarın yapacağını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden İdris Alp basınla son toplantısını yaptı. Alp “Yerel seçim atmosferi biliyorsunuz hızlı bir şekilde ilerliyor. 31 Mart tarihi yaklaştıkça gerek partilerde gerekse siyasette heyecan artıyor. Bizde bu heyecanı enerjiye çevirmek için gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda bizimde aday adaylığmız konusunda söz konusuydu. Genel Merkezimiz bize aday adaylığı olmaya izin verdi. Bugün itibariyle görevi bırakmış oluyorum. Yarın saat 16.00’da başvurumu yapacağım. 2002’DEN BERİ FARKLI KADEMELERDE GÖREV YAPTIM Alp “ Ben AK Parti’de 2002 yılında Merkez Mahallesi’nde yönetici olarak başladım. 2003-2006 yılında o dönem ilçe başkanımız Mevlüt Demir ile ilçe yöneticiliği yaptım. Daha sonra 2006 yılında Fikri bey’in il kongresinde yer aldım. 2008 yılında çeşitli görevlerde bulundu. 5 birim başkanlığı yaptım. 2014 yılında yine genel merkez ve büyüklerimizi teveccühü ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevine getirildim. 4 yıldır Gölcük’e önemli hizmetlerde bulundum. Bugün görevimi aday adaylığı konusunda bırakmış bulunuyorum. Allah’ım çıktığım bu yolda bizlerin yolunu açık eylesin.   GÖLCÜK İÇİN HAYALLERİM VAR Alp “ Bizim hayallerimiz var. Hayallerimizin en önemlisi gülümseyen Gölcük’ü yaratmaktır. Milletim teveccüh gösterirse bu hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışmalarda bulunacağım. 4 yılda çok önemli hizmetlerde bulunduk. 1 darbe girişimi yaşadık. Fırtınalı denizlerde yürüdük. Fırtınalı denizlerden gemimizi kıyıya yanaştırdık. 4 yılda bizlere gönlünü, aklını ve emeğini veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensuplarımızla da 4 yıl geçirdik. 4 yılda çok seviyeli bir iletişim geçirdik. Bu süreçte bizlere karşı göstermiş olduğunuz nezaketten ötürü teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de 4 yıldır beraber yürüdüğümüz belediye başkanımız Mehmet Ellibeş’e etmek istiyorum. Bize dört yıl boyunca ağabeyilik yaptı. Elini üzerimizden hiç çekmedi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.   
AK Parti İlçe Başkanlığı görevini Genel Merkezin kararı sonrasında bırakan İdris Alp, Aday adaylığı başvurusunu yarın yapacağını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden İdris Alp basınla son toplantısını yaptı. Alp “Yerel seçim atmosferi biliyorsunuz hızlı bir şekilde ilerliyor. 31 Mart tarihi yaklaştıkça gerek partilerde gerekse siyasette heyecan artıyor. Bizde bu heyecanı enerjiye çevirmek için gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda bizimde aday adaylığmız konusunda söz konusuydu. Genel Merkezimiz bize aday adaylığı olmaya izin verdi. Bugün itibariyle görevi bırakmış oluyorum. Yarın saat 16.00’da başvurumu yapacağım.

2002’DEN BERİ FARKLI KADEMELERDE GÖREV YAPTIM

Alp “ Ben AK Parti’de 2002 yılında Merkez Mahallesi’nde yönetici olarak başladım. 2003-2006 yılında o dönem ilçe başkanımız Mevlüt Demir ile ilçe yöneticiliği yaptım. Daha sonra 2006 yılında Fikri bey’in il kongresinde yer aldım. 2008 yılında çeşitli görevlerde bulundu. 5 birim başkanlığı yaptım. 2014 yılında yine genel merkez ve büyüklerimizi teveccühü ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevine getirildim. 4 yıldır Gölcük’e önemli hizmetlerde bulundum. Bugün görevimi aday adaylığı konusunda bırakmış bulunuyorum. Allah’ım çıktığım bu yolda bizlerin yolunu açık eylesin.

 

GÖLCÜK İÇİN HAYALLERİM VAR

Alp “ Bizim hayallerimiz var. Hayallerimizin en önemlisi gülümseyen Gölcük’ü yaratmaktır. Milletim teveccüh gösterirse bu hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışmalarda bulunacağım. 4 yılda çok önemli hizmetlerde bulunduk. 1 darbe girişimi yaşadık. Fırtınalı denizlerde yürüdük. Fırtınalı denizlerden gemimizi kıyıya yanaştırdık. 4 yılda bizlere gönlünü, aklını ve emeğini veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensuplarımızla da 4 yıl geçirdik. 4 yılda çok seviyeli bir iletişim geçirdik. Bu süreçte bizlere karşı göstermiş olduğunuz nezaketten ötürü teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de 4 yıldır beraber yürüdüğümüz belediye başkanımız Mehmet Ellibeş’e etmek istiyorum. Bize dört yıl boyunca ağabeyilik yaptı. Elini üzerimizden hiç çekmedi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.