LASTİK İŞ
ismail

ALP “GÖLCÜK’Ü HAYALLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

Asayiş 17.10.2018 - 15:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP “GÖLCÜK’Ü HAYALLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında haftalık basın toplantısını düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Başkanı Alp “Bizim hayalimiz güçlü ve büyük Türkiye'dir. Bizim hayalimiz milletimizin hayalini gerçekleştireceği hayallere adım adım ulaştırmaktır. Türkiye'nin hayallerini kavuşturduk, Gölcük'ün de hayallerini kavuşturacağız. Sanayi sitesi 1 ay içerisinde teslim olacak. Sivri Tepe Haziran'a kadar hak sahiplerine verilecek. Sanayimiz gerçekten Türkiye'de bir ilk. Sanayinin taşınıp ta oradaki temiz ve nezih ortamda hizmet vermeye başladıktan sonra ne kadar büyük bir iş yapıldığı anlaşılacak. Kavşak Projemiz bittiği zaman projelerin kıymeti daha iyi anlaşılacak” dedi.

AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp; “toplantı öncesinde yaptığı basın açıklamasında, Türkiye'yi içerde boğmak için hem içerden hem dışarıdan sürekli operasyon yemekteyiz. Bizler her zaman mücadele etmekteyiz. Türkiye bu saldırılara karşı bağışıklık kazanmıştır” dedi. MİLLETİMİZ İNANDI BİZ YAPTIK AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında haftalık basın toplantısını düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp; “Ankara'da 2-3 gün boyunca dünü, bu günü ve yarını değerlendirme ve planlama fırsatı bulduk. Bu bağlamda Dünya'da küresel bir parti olan AK Parti'nin neden güçlü olduğu ortada. Her yaşadığımızın bir tecrübesi var. Bizde bunun detaylarını ortaya çıkartmak için 3 gün çok güzel bir toplantı oldu. Bu bağlamda bizim inancımız tamdır. Kim inanıyorsa zafer onundur düstürüyle hareket ediyoruz. Milletimiz bize inandı biz yaptık. 16 yılda bir çok badireler atlatarak başarılarda bulunduk. Geçmişte atalarımız bu gün biz destan yazıyoruz. Bu gün ekonomik savaşla ilgili de mücadelemiz devam ediyor. Bu saldırıyı da atlatacağız. Türkiye'nin mücadelesi tüm coğrafya içindir.  HAYALİMİZ GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE Başkan Alp “Biz nerede mazlumlar varsa oradayız. Dünya'nın her yerindeyiz, gönül coğrafyamız her yerde. Sessizlerin sesi olma mücadelesi vermekteyiz. Dünya'da adaletli olma, demokrasi ve özgürlükler mücadelesidir. İşte bu güne geldiğimizde Türkiye'yi içerde boğmak için hem içerden hem dışarıdan sürekli operasyon yemekteyiz. Bizler her zaman mücadele etmekteyiz. Türkiye bu saldırılara karşı bağışıklık kazanmıştır. Birilerini rahatsız ediyoruz ki bu saldırılar oluyor. Elbette ki bu zorlu yolda sıkıntılarla, zorluluklarla karşılaşırsınız. Bizim hayalimiz güçlü ve büyük Türkiye'dir. Bizim hayalimiz milletimizin hayalini gerçekleştireceği hayallere adım adım ulaştırmaktır. Türkiye'nin hayallerini kavuşturduk, Gölcük'ün de hayallerini kavuşturacağız.  GÖLCÜK’Ü HAYALLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ Başkan Alp “Sanayi sitesi 1 ay içerisinde teslim olacak. Sivri Tepe Haziran'a kadar hak sahiplerine verilecek. Sanayimiz gerçekten Türkiye'de bir ilk. Sanayinin taşınıp ta oradaki temiz ve nezih ortamda hizmet vermeye başladıktan sonra ne kadar büyük bir iş yapıldığı anlaşılacak. Kavşak Projemiz bittiği zaman projelerin kıymeti daha iyi anlaşılacak. Kavşak ile sorun yok. Sorunsuz devam ediyor, aksama yok. Bir sıkıntı gözükmüyor. Hedeflediğimiz süre içerisinde projemizi tamamlayacağız. Hastane ile ilgili projemiz ekonomik bir türbülansla ilgili bir beklenti var. Maliyet artışlarıyla ilgili beklenti var. Mütahit hafriyatla ilgili çalışmayı yapıyor, bina ile ilgili bir beklenti süremiz var. Seçim takvimiyle ilgili Genel Merkezimizin Kasım ayı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. Gölcük'te hizmetimiz halkımızın beklentisiyle ilgili devam ediyor. Gerçekten çok önemli projelere imza atıyoruz” dedi. Fahri Haner
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında haftalık basın toplantısını düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Başkanı Alp “Bizim hayalimiz güçlü ve büyük Türkiye'dir. Bizim hayalimiz milletimizin hayalini gerçekleştireceği hayallere adım adım ulaştırmaktır. Türkiye'nin hayallerini kavuşturduk, Gölcük'ün de hayallerini kavuşturacağız. Sanayi sitesi 1 ay içerisinde teslim olacak. Sivri Tepe Haziran'a kadar hak sahiplerine verilecek. Sanayimiz gerçekten Türkiye'de bir ilk. Sanayinin taşınıp ta oradaki temiz ve nezih ortamda hizmet vermeye başladıktan sonra ne kadar büyük bir iş yapıldığı anlaşılacak. Kavşak Projemiz bittiği zaman projelerin kıymeti daha iyi anlaşılacak” dedi.

AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp; “toplantı öncesinde yaptığı basın açıklamasında, Türkiye'yi içerde boğmak için hem içerden hem dışarıdan sürekli operasyon yemekteyiz. Bizler her zaman mücadele etmekteyiz. Türkiye bu saldırılara karşı bağışıklık kazanmıştır” dedi.

MİLLETİMİZ İNANDI BİZ YAPTIK
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında haftalık basın toplantısını düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp; “Ankara'da 2-3 gün boyunca dünü, bu günü ve yarını değerlendirme ve planlama fırsatı bulduk. Bu bağlamda Dünya'da küresel bir parti olan AK Parti'nin neden güçlü olduğu ortada. Her yaşadığımızın bir tecrübesi var. Bizde bunun detaylarını ortaya çıkartmak için 3 gün çok güzel bir toplantı oldu. Bu bağlamda bizim inancımız tamdır. Kim inanıyorsa zafer onundur düstürüyle hareket ediyoruz. Milletimiz bize inandı biz yaptık. 16 yılda bir çok badireler atlatarak başarılarda bulunduk. Geçmişte atalarımız bu gün biz destan yazıyoruz. Bu gün ekonomik savaşla ilgili de mücadelemiz devam ediyor. Bu saldırıyı da atlatacağız. Türkiye'nin mücadelesi tüm coğrafya içindir. 
HAYALİMİZ GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE
Başkan Alp “Biz nerede mazlumlar varsa oradayız. Dünya'nın her yerindeyiz, gönül coğrafyamız her yerde. Sessizlerin sesi olma mücadelesi vermekteyiz. Dünya'da adaletli olma, demokrasi ve özgürlükler mücadelesidir. İşte bu güne geldiğimizde Türkiye'yi içerde boğmak için hem içerden hem dışarıdan sürekli operasyon yemekteyiz. Bizler her zaman mücadele etmekteyiz. Türkiye bu saldırılara karşı bağışıklık kazanmıştır. Birilerini rahatsız ediyoruz ki bu saldırılar oluyor. Elbette ki bu zorlu yolda sıkıntılarla, zorluluklarla karşılaşırsınız. Bizim hayalimiz güçlü ve büyük Türkiye'dir. Bizim hayalimiz milletimizin hayalini gerçekleştireceği hayallere adım adım ulaştırmaktır. Türkiye'nin hayallerini kavuşturduk, Gölcük'ün de hayallerini kavuşturacağız. 
GÖLCÜK’Ü HAYALLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ
Başkan Alp “Sanayi sitesi 1 ay içerisinde teslim olacak. Sivri Tepe Haziran'a kadar hak sahiplerine verilecek. Sanayimiz gerçekten Türkiye'de bir ilk. Sanayinin taşınıp ta oradaki temiz ve nezih ortamda hizmet vermeye başladıktan sonra ne kadar büyük bir iş yapıldığı anlaşılacak. Kavşak Projemiz bittiği zaman projelerin kıymeti daha iyi anlaşılacak. Kavşak ile sorun yok. Sorunsuz devam ediyor, aksama yok. Bir sıkıntı gözükmüyor. Hedeflediğimiz süre içerisinde projemizi tamamlayacağız. Hastane ile ilgili projemiz ekonomik bir türbülansla ilgili bir beklenti var. Maliyet artışlarıyla ilgili beklenti var. Mütahit hafriyatla ilgili çalışmayı yapıyor, bina ile ilgili bir beklenti süremiz var. Seçim takvimiyle ilgili Genel Merkezimizin Kasım ayı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. Gölcük'te hizmetimiz halkımızın beklentisiyle ilgili devam ediyor. Gerçekten çok önemli projelere imza atıyoruz” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.