LASTİK İŞ

ALP ''GÖNÜL SOFRALARINDA GÖNÜLLERİ ALIYORUZ''

Asayiş 14.06.2016 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP ''GÖNÜL SOFRALARINDA GÖNÜLLERİ ALIYORUZ''

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi gönül sofralarına misafir olurken kahve ve cami sohbetlerine de devam ediyor. Başkan Alp “Gönül sofralarına misafir olarak gönülleri alıyoruz. Sizin sofranız bizim soframız diyoruz” dedi.

HER AKŞAM İKİ MAHALLE AK parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan ziyaretlerine de başladı. Her akşam bir gönül sofrasına konuk olan Başkan Alp ve yönetimi teravi namazı öncesi bir mahallede teraviden sonra başka bir mahallede ziyaretlerine devam ediyor. ALP “RAMAZANI DOLU DOLU GEÇİRİYORUZ” AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Ramazan ayı'nda akşamları dolu dolu geçirirken Örcün ve Saraylı köyünü ziyaret ettiler. Başkan Alp “Mübarek Ramazan ayı gelmesiyle birlikte ramazan ziyaretlerimiz başladı. Her gece gönül sofralarına konuk oluyoruz. Sizin sofranız bizim soframız diyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor çözüm noktasında neler yapacağımızı görüşüyoruz. Yönetimimle birlikte iftardan sonra her akşam bir mahalleye gidiyoruz burada vatandaşlarla çay içip sohbet ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz, bizler koltuk sevdalısı değiliz sokak sevdalısıyız halkın arasında olmayı sorunlarını dinlemeyi seviyoruz” dedi. KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLAYACAĞIZ Gölcük AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ile birlikte mahallelerdeki ziyaretlerin ardından ramazanın on beş gününü köylerde geçirecekler. Başkan Alp “Ramazan ayında öncelikle mahalleleri geziyoruz, mahallelerimizin ziyaretlerinin tamamlanmasıyla birlikte köy ziyaretlerimize başlayacağız burada köylülerimizin sorunlarını dinleyeceğiz ve Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz” dedi.
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi gönül sofralarına misafir olurken kahve ve cami sohbetlerine de devam ediyor. Başkan Alp “Gönül sofralarına misafir olarak gönülleri alıyoruz. Sizin sofranız bizim soframız diyoruz” dedi.

HER AKŞAM İKİ MAHALLE

AK parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan ziyaretlerine de başladı. Her akşam bir gönül sofrasına konuk olan Başkan Alp ve yönetimi teravi namazı öncesi bir mahallede teraviden sonra başka bir mahallede ziyaretlerine devam ediyor.

ALP “RAMAZANI DOLU DOLU GEÇİRİYORUZ”
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Ramazan ayı'nda akşamları dolu dolu geçirirken Örcün ve Saraylı köyünü ziyaret ettiler. Başkan Alp “Mübarek Ramazan ayı gelmesiyle birlikte ramazan ziyaretlerimiz başladı. Her gece gönül sofralarına konuk oluyoruz. Sizin sofranız bizim soframız diyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor çözüm noktasında neler yapacağımızı görüşüyoruz. Yönetimimle birlikte iftardan sonra her akşam bir mahalleye gidiyoruz burada vatandaşlarla çay içip sohbet ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz, bizler koltuk sevdalısı değiliz sokak sevdalısıyız halkın arasında olmayı sorunlarını dinlemeyi seviyoruz” dedi.
KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLAYACAĞIZ
Gölcük AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ile birlikte mahallelerdeki ziyaretlerin ardından ramazanın on beş gününü köylerde geçirecekler. Başkan Alp “Ramazan ayında öncelikle mahalleleri geziyoruz, mahallelerimizin ziyaretlerinin tamamlanmasıyla birlikte köy ziyaretlerimize başlayacağız burada köylülerimizin sorunlarını dinleyeceğiz ve Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.