LASTİK İŞ

ALP “HALKIMIZLA EL ELE VERDİK”

Asayiş 24.05.2018 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP “HALKIMIZLA EL ELE VERDİK”

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle İftrala başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe yöneticileri  erken seçim kararı alındıktan sonra tempoyu iyice arttırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle İftar ile başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor. Alp ayrıca gündüz ziyaretlerinde de Gölcük Sanayi Esnafını ziyaret edip, hal hatırlarını sordu, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. “HALKIMIZLA EL ELE VERDİK” Alp , “Sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla el ele, gönül gönüle verdik. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışıyoruz. Seçim akşamına kadarda tempomuzu arttırarak tüm teşkilatlar olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Güçlü Türkiye yolundan bizleri ve milletimizi kimse döndüremeyecek” dedi.
24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle İftrala başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe yöneticileri  erken seçim kararı alındıktan sonra tempoyu iyice arttırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle İftar ile başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor. Alp ayrıca gündüz ziyaretlerinde de Gölcük Sanayi Esnafını ziyaret edip, hal hatırlarını sordu, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“HALKIMIZLA EL ELE VERDİK”
Alp , “Sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla el ele, gönül gönüle verdik. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışıyoruz. Seçim akşamına kadarda tempomuzu arttırarak tüm teşkilatlar olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Güçlü Türkiye yolundan bizleri ve milletimizi kimse döndüremeyecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.