ALP ''HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR''

Gündem 14.03.2017 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR''

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde taşeron işçi olarak çalışan Atatürk'ün yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini koyan Yasin Alp için abisi AK Parti İlçe başkanı idris Alp son noktayı koydu.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantıda basın mensuplarının sorusu üzerine  kardeşi Yasin Alp’le ilgili tartışmalara son verdi. Başkan Alp, “Bu bir kişisel paylaşımdır. Kaldı ki bu şimdi olan bu durum değildir. 6 Aralık’ta çekilen fotoğraftır. Bunu alan ve servis eden CHP nasıl bir aciz durumda olduğunu göstermiş oldu. Gaziler Derneği’nin kütüphane projesi kapsamında ziyareti sırasında çekilen fotoğraf. Muhalefetin tutunacak dalı kalmamış, ucuz siyasetin peşine düşmüştür. Herkes kendine aittir. Bu konuda bir görüşü vardır. Bu yeni bir şey değil, bir senedir internet portalında gezen fotoğraf. Gazi Mustafa Kemal’i sahte pehlivanlık yapanların eline bırakacak değiliz. Gazi Mustafa Kemal sizin değil, bu ülkenin bir değeridir. Mustafa Kemal Atatürk’ü siyasete alet edenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.
Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde taşeron işçi olarak çalışan Atatürk'ün yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini koyan Yasin Alp için abisi AK Parti İlçe başkanı idris Alp son noktayı koydu.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantıda basın mensuplarının sorusu üzerine  kardeşi Yasin Alp’le ilgili tartışmalara son verdi.

Başkan Alp, “Bu bir kişisel paylaşımdır. Kaldı ki bu şimdi olan bu durum değildir. 6 Aralık’ta çekilen fotoğraftır. Bunu alan ve servis eden CHP nasıl bir aciz durumda olduğunu göstermiş oldu. Gaziler Derneği’nin kütüphane projesi kapsamında ziyareti sırasında çekilen fotoğraf. Muhalefetin tutunacak dalı kalmamış, ucuz siyasetin peşine düşmüştür. Herkes kendine aittir. Bu konuda bir görüşü vardır. Bu yeni bir şey değil, bir senedir internet portalında gezen fotoğraf. Gazi Mustafa Kemal’i sahte pehlivanlık yapanların eline bırakacak değiliz. Gazi Mustafa Kemal sizin değil, bu ülkenin bir değeridir. Mustafa Kemal Atatürk’ü siyasete alet edenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.