LASTİK İŞ

ALP ''HİZMETİN ONURUNA TALİBİZ''

Asayiş 09.08.2017 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''HİZMETİN ONURUNA TALİBİZ''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, Kongre sürecine girildiğini İlçe Kongresinin 23 Eylül'de yapılacağını belirtti.

 Başkan Alp “23 Eylül'de kongremiz yapılacak. Bizim kongre sürecimiz her zaman birlik beraberlik kardeşlik bayram havasında geçtiği için biz çalışmalarımıza başladık. Tüm kardeşlerimizi bu memlekete hizmet etmek için davet ediyoruz. Ama üye olarak, ama mahalle teşkilatında olarak. Ama sandık görevlisi olarak ama İlçe yönetiminde görev almaya davet ediyoruz. Herkese kapımız açık. Biz makamın onuruna değil. Hizmetin onuruna talibiz. Bizim anlayışımızda budur. Bugüne kadar da böyle hizmet ettik. Vatanımız için milletimiz için. Bundan sonrada böyle hizmet edeceğiz. Bu süreç içerisinde en iyi şekilde kongrelerimizi yapmak için bütün ilçeler ve il başkanımızla beraber kongre süreçlerini Kocaeli'ye yakışır şekilde tamamlayacağız. Sokaktaki beklentileri, milletimizin beklentilerini sorunlarla alakalı çözümlerle ilgili çalışacağız. Bu memlekete aşık insanlarız. Bu güne kadar fedakarca çalıştık bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim sayımız 30'dan  25'e düşecek. Buda bizim için zor olacak. Şuan çıkan başka bir aday yok. Biz istişare partisiyiz. Uzlaşı partisiyiz. Bütün herkesin görüşü vardır. Bizlerde o görüşte hareket ederiz. Son güne kadar çıkar mı bilemeyiz. Yönetimi şimdiden söylemek doğru olmaz. Bizim amacımız Gölcük beklentilerini karşılayacak. Gayret gösterecek ekip oluşturmak” dedi. KILIÇDAROĞLU ŞİKAYET ETMEKTEN BIKMADI Başkan Alp, “En önemli gündem Kılıçdaroğlunu Almanya'ya Türkiye'yi şikayet etmesi oldu. Bunu daha önce de 7-8 kere yaptı. Dünyada ülkesini şikayet eden bir genel başkan gördünüz mü? Ne zaman Kılıçdaroğlu ülkesinden ümidini kesse ülkesini şikayet ediyor. Kılıçdaroğlu Almanya'ya Türkiye şu anda güvenli değil diyor. Bu esnafa ve vatandaşlara büyük darbedir. Bu durum hiç doğru değil. Siz yardımı Almanya'dan değil milletten isteyeceksin. Bu aslında Muhalefet partisine yakışan bir durum değildir. Bir lidere yakışmayan bir durumdur. Ülkesini Türkiye düşmanlığı yapan bir ülkeye şikayet etmesi turizme  büyük bir engel koymasıdır”dedi..   
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, Kongre sürecine girildiğini İlçe Kongresinin 23 Eylül'de yapılacağını belirtti.

 Başkan Alp “23 Eylül'de kongremiz yapılacak. Bizim kongre sürecimiz her zaman birlik beraberlik kardeşlik bayram havasında geçtiği için biz çalışmalarımıza başladık. Tüm kardeşlerimizi bu memlekete hizmet etmek için davet ediyoruz. Ama üye olarak, ama mahalle teşkilatında olarak. Ama sandık görevlisi olarak ama İlçe yönetiminde görev almaya davet ediyoruz. Herkese kapımız açık. Biz makamın onuruna değil. Hizmetin onuruna talibiz. Bizim anlayışımızda budur. Bugüne kadar da böyle hizmet ettik. Vatanımız için milletimiz için. Bundan sonrada böyle hizmet edeceğiz. Bu süreç içerisinde en iyi şekilde kongrelerimizi yapmak için bütün ilçeler ve il başkanımızla beraber kongre süreçlerini Kocaeli'ye yakışır şekilde tamamlayacağız. Sokaktaki beklentileri, milletimizin beklentilerini sorunlarla alakalı çözümlerle ilgili çalışacağız. Bu memlekete aşık insanlarız. Bu güne kadar fedakarca çalıştık bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim sayımız 30'dan  25'e düşecek. Buda bizim için zor olacak. Şuan çıkan başka bir aday yok. Biz istişare partisiyiz. Uzlaşı partisiyiz. Bütün herkesin görüşü vardır. Bizlerde o görüşte hareket ederiz. Son güne kadar çıkar mı bilemeyiz. Yönetimi şimdiden söylemek doğru olmaz. Bizim amacımız Gölcük beklentilerini karşılayacak. Gayret gösterecek ekip oluşturmak” dedi.
KILIÇDAROĞLU ŞİKAYET ETMEKTEN BIKMADI
Başkan Alp, “En önemli gündem Kılıçdaroğlunu Almanya'ya Türkiye'yi şikayet etmesi oldu. Bunu daha önce de 7-8 kere yaptı. Dünyada ülkesini şikayet eden bir genel başkan gördünüz mü? Ne zaman Kılıçdaroğlu ülkesinden ümidini kesse ülkesini şikayet ediyor. Kılıçdaroğlu Almanya'ya Türkiye şu anda güvenli değil diyor. Bu esnafa ve vatandaşlara büyük darbedir. Bu durum hiç doğru değil. Siz yardımı Almanya'dan değil milletten isteyeceksin. Bu aslında Muhalefet partisine yakışan bir durum değildir. Bir lidere yakışmayan bir durumdur. Ülkesini Türkiye düşmanlığı yapan bir ülkeye şikayet etmesi turizme  büyük bir engel koymasıdır”dedi.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.