ALP ‘’İHSANİYE BİZE GÜÇ VERECEK’’

Asayiş 25.03.2018 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ‘’İHSANİYE BİZE GÜÇ VERECEK’’

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi İhsaniye Merkez Mahallesi’nde koordinasyon toplantısının ardından İhsaniye’yi gezerek vatandaşla sohbet etti.

İhsaniye Merkez Mahallesi kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle sakinlerinin gülen yüzüne hoş sohbetine ortak olduk. HER AN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ AK Parti  İlçe Başkanı İdris Alp, yerel seçim çalışmalarına mahalle teşkilatlarında yaptığı toplantılarla devam ediyor.  Alp ve yönetimi  kahve ziyaretleri yaparak, kent insanı ile bir araya gelip, onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyip,  çözüm üretiyor.   Başkan Alp “Yönetimim ve ben her an seçim varmöış gibi çalışıyoruz. Tüm mahallelerimizin rontgenini çektik. Hangi Mahallede iyiyiz. Hangi mahallede oylarımız düşük. Nedenlerini araştırp çözüm noktasında çalışıyoruz”dedi. İHSANİYE BİZE GÜÇ VERECEK Başkan Alp, “2019 hem partimiz, hem ilçemiz, hem de ülkemiz için çok önemli. 2023 hedeflerimize ulaşmak için bu seçimlerden başarıyla çıkmak zorundayız. Mahalle teşkilatlarımız bizim en önemli gücümüz. AK Parti her zaman mahallelerden aldığı güç ile başarıyı yakalamıştır. Bu noktada sorumluluğunuz yüksek. Tüm seçimlerden hep birlikte başarıyla çıktık, ben eminim ki, İhsaniye 2019’da bize güç verecek, seçim zaferlerimiz de önemli bir bölge olacaktır” dedi.   SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM Mahalle koordinasyon toplantı sonrasında kahve ziyaretleri yapan  Başkan  Alp, İhsaniye’de merkezde bulunan kahveleri gezdi ve burada halka sohbet edip, sorun ve sıkınlarını dinleyerek hal hatır sordu. Gölcük’ü karış karış gezdiklerini dile getiren Alp, “Biz seçim döneminde değil, her zaman halkın içinde olmaya çalışıyoruz. Her mahalle sürekli gidiyorum. Bazen vatandaşlar yine mi siz geldiniz diyerek espri yapıyorlar, bu da bizleri mutlu ediyor. Sorunları dinleyip yerinde çözüme ulaştırmak i,çin çalışıuyoruz”dedi.
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi İhsaniye Merkez Mahallesi’nde koordinasyon toplantısının ardından İhsaniye’yi gezerek vatandaşla sohbet etti.

İhsaniye Merkez Mahallesi kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle sakinlerinin gülen yüzüne hoş sohbetine ortak olduk.

HER AN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

AK Parti  İlçe Başkanı İdris Alp, yerel seçim çalışmalarına mahalle teşkilatlarında yaptığı toplantılarla devam ediyor.  Alp ve yönetimi  kahve ziyaretleri yaparak, kent insanı ile bir araya gelip, onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyip,  çözüm üretiyor.   Başkan Alp “Yönetimim ve ben her an seçim varmöış gibi çalışıyoruz. Tüm mahallelerimizin rontgenini çektik. Hangi Mahallede iyiyiz. Hangi mahallede oylarımız düşük. Nedenlerini araştırp çözüm noktasında çalışıyoruz”dedi.

İHSANİYE BİZE GÜÇ VERECEK

Başkan Alp, “2019 hem partimiz, hem ilçemiz, hem de ülkemiz için çok önemli. 2023 hedeflerimize ulaşmak için bu seçimlerden başarıyla çıkmak zorundayız. Mahalle teşkilatlarımız bizim en önemli gücümüz. AK Parti her zaman mahallelerden aldığı güç ile başarıyı yakalamıştır. Bu noktada sorumluluğunuz yüksek. Tüm seçimlerden hep birlikte başarıyla çıktık, ben eminim ki, İhsaniye 2019’da bize güç verecek, seçim zaferlerimiz de önemli bir bölge olacaktır” dedi.

 

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Mahalle koordinasyon toplantı sonrasında kahve ziyaretleri yapan  Başkan  Alp, İhsaniye’de merkezde bulunan kahveleri gezdi ve burada halka sohbet edip, sorun ve sıkınlarını dinleyerek hal hatır sordu. Gölcük’ü karış karış gezdiklerini dile getiren Alp, “Biz seçim döneminde değil, her zaman halkın içinde olmaya çalışıyoruz. Her mahalle sürekli gidiyorum. Bazen vatandaşlar yine mi siz geldiniz diyerek espri yapıyorlar, bu da bizleri mutlu ediyor. Sorunları dinleyip yerinde çözüme ulaştırmak i,çin çalışıuyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.