ALP İKİNCİ DÖNEM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Asayiş 24.08.2017 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP İKİNCİ DÖNEM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti’nin ülke genelinde startını verdiği 6. il ve ilçe kongreleri öncesinde, 2. Kez adaylığı genel merkez tarafından onaylanan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ilçe binasında düzenlediği bir toplantı ile bu mutluluğunu partililerle ve kamuoyu ile paylaştı. İlçe binasını karnaval yerine çeviren AK Partililer, bu mutlu gününde Başkan Alp’i yalnız bırakmadılar

BAŞKAN ALP’İ YALNIZ BIRAKMADILAR İlçe binasında düzenlenen toplantıda Başkan Alp’i başta eşi Nesrin hanım ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir, bir önceki ilçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları başkanı ve yönetimi ile çok sayıda partili yalnız bırakmadı. Başkan Alp, teşekkür konuşmasına AK Parti’ye gönül vermiş, hizmet etmiş herkese teşekkür ederek başladığı konıuşmasına şöyle devam etti   “KONGRELER YENİLENME SÜRECİDİR” “Öncelikle bu sıcak günde buraya gelerek, bana destek olan, destek veren herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti bir dava partisidir, AK Parti bir gönül partisidir.  Ben ve başında bulunduğum teşkilatım 3 seçime girdik ve Türkiye ortalamasının üstünde oy aldık. Bu vesile tüm Gölcük Teşkilatına ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. AK Parti’de 6’ıncı olağan il ve ilçeler kongre süreci başladı. Genel merkezimiz tarafından bir kez daha bu görev bana tevdi edildi. En iyisini yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Malumunuz kongreler yenilenme sürecidir. Bu kongrede de bazı değişiklikler olabilir. Bazı arkadaşlar ile devam edebiliriz, bazı arkadaşlarla yolarımızı ayırıp yerlerine başka arkadaşları alabiliriz. Bu kan değişkliğidir, bu yenilenme sürecidir. AK Parti’de kesinlikle kırgınlık küskünlük olmaz. İnşallah 23 Eylül’de yapacağımız kongrenin ardından, kollarımızı bir kez sıvayarak, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanacağız. Hepoinize tekraren bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya bir kez daha teşekkür ediyorum.”   BAŞKANLARDAN ALP’E TAM DESTEK Başkan Alp’in konuşmasından sonra söz alan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir, bir önceki ilçe Başkanı Sedat Yücel, Başkan Alp’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan kongrede kendisine başarılar dilediler. Başkanlar konuşurken, İdris Alp’in birara gözyaşlarına engel olmadığı görüldü. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
AK Parti’nin ülke genelinde startını verdiği 6. il ve ilçe kongreleri öncesinde, 2. Kez adaylığı genel merkez tarafından onaylanan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ilçe binasında düzenlediği bir toplantı ile bu mutluluğunu partililerle ve kamuoyu ile paylaştı. İlçe binasını karnaval yerine çeviren AK Partililer, bu mutlu gününde Başkan Alp’i yalnız bırakmadılar

BAŞKAN ALP’İ YALNIZ BIRAKMADILAR

İlçe binasında düzenlenen toplantıda Başkan Alp’i başta eşi Nesrin hanım ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir, bir önceki ilçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları başkanı ve yönetimi ile çok sayıda partili yalnız bırakmadı. Başkan Alp, teşekkür konuşmasına AK Parti’ye gönül vermiş, hizmet etmiş herkese teşekkür ederek başladığı konıuşmasına şöyle devam etti

 

“KONGRELER YENİLENME SÜRECİDİR”

“Öncelikle bu sıcak günde buraya gelerek, bana destek olan, destek veren herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti bir dava partisidir, AK Parti bir gönül partisidir.  Ben ve başında bulunduğum teşkilatım 3 seçime girdik ve Türkiye ortalamasının üstünde oy aldık. Bu vesile tüm Gölcük Teşkilatına ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. AK Parti’de 6’ıncı olağan il ve ilçeler kongre süreci başladı. Genel merkezimiz tarafından bir kez daha bu görev bana tevdi edildi. En iyisini yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Malumunuz kongreler yenilenme sürecidir. Bu kongrede de bazı değişiklikler olabilir. Bazı arkadaşlar ile devam edebiliriz, bazı arkadaşlarla yolarımızı ayırıp yerlerine başka arkadaşları alabiliriz. Bu kan değişkliğidir, bu yenilenme sürecidir. AK Parti’de kesinlikle kırgınlık küskünlük olmaz. İnşallah 23 Eylül’de yapacağımız kongrenin ardından, kollarımızı bir kez sıvayarak, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanacağız. Hepoinize tekraren bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

BAŞKANLARDAN ALP’E TAM DESTEK

Başkan Alp’in konuşmasından sonra söz alan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir, bir önceki ilçe Başkanı Sedat Yücel, Başkan Alp’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan kongrede kendisine başarılar dilediler. Başkanlar konuşurken, İdris Alp’in birara gözyaşlarına engel olmadığı görüldü. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.