ALP İLÇE BAŞKANLIĞINA TALİP

Asayiş 13.07.2017 - 09:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP İLÇE BAŞKANLIĞINA TALİP

AK Parti İlçe Başkanı haftalık toplantı öncesi basın toplantısı düzenledi. Başkan Alp yapılacak olan ilçe Başkanılığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başkan Alp “Şuan için adaylık söz konusu.  Tek liste ile gidilecek. Bizimde adaylığımız söz konusu. genel merkezle alakalı bir sorun olacağını zannetmiyoruz. İstişarelerimizi bu süreçte yürütüyoruz. Muhtemelen bizim devam etmemiz söz konusu. Büyüklerimiz, Bakanımız, Milletvekillerimiz, İl başkanımız benim devam etmemle alakalı kendileri ifade ettiler. Bizde problem yok başımızın üzerine dedik görev. Her zaman için hazır olduğumuzu ifade ettik. Önümüzdeki süreçte devam edeceğiz”dedi YÖNETİM YENİLENECEK Başkan Alp “ Değişimden korkmamak lazım. Yönetim sayımız 30'dan 25'e düştü. Bu bağlamda sıkıntı çekeceğiz. Bir gençleştirme arzumuz var. Mutlaka değişim olacaktır. Değişim şu değildir ama siz bu işi yapamıyorsunuz da bunlar daha iyi yapacak değildir. Bu güne kadar hizmet eden tüm arkadaşlarımız değerdir. biz üç seçim geçirdik. Tüm teşkilatım çok iyi çalıştı. Aldığımız oylarla da kanıtlıdır. Bütün arkadaşlarımın başarısı ortadadır”dedi.
AK Parti İlçe Başkanı haftalık toplantı öncesi basın toplantısı düzenledi. Başkan Alp yapılacak olan ilçe Başkanılığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başkan Alp “Şuan için adaylık söz konusu.  Tek liste ile gidilecek. Bizimde adaylığımız söz konusu. genel merkezle alakalı bir sorun olacağını zannetmiyoruz. İstişarelerimizi bu süreçte yürütüyoruz. Muhtemelen bizim devam etmemiz söz konusu. Büyüklerimiz, Bakanımız, Milletvekillerimiz, İl başkanımız benim devam etmemle alakalı kendileri ifade ettiler. Bizde problem yok başımızın üzerine dedik görev. Her zaman için hazır olduğumuzu ifade ettik. Önümüzdeki süreçte devam edeceğiz”dedi

YÖNETİM YENİLENECEK
Başkan Alp “ Değişimden korkmamak lazım. Yönetim sayımız 30'dan 25'e düştü. Bu bağlamda sıkıntı çekeceğiz. Bir gençleştirme arzumuz var. Mutlaka değişim olacaktır. Değişim şu değildir ama siz bu işi yapamıyorsunuz da bunlar daha iyi yapacak değildir. Bu güne kadar hizmet eden tüm arkadaşlarımız değerdir. biz üç seçim geçirdik. Tüm teşkilatım çok iyi çalıştı. Aldığımız oylarla da kanıtlıdır. Bütün arkadaşlarımın başarısı ortadadır”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.