ALP İLK TOPLANTIYI YAPTI

Asayiş 28.09.2017 - 11:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP İLK TOPLANTIYI YAPTI

Geçtiğimiz Cuma Günü 6. Olağan İlçe Kongresini yapan, AK Parti Gölcül İlçe Teşkilatı, Başkan İdris Alp'in mazbatasını almasının ardından, sıcağı sıcağına ilk toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Başkan Alp, ilk toplantıda, eski yeni, tüm ekip arkadaşlarına başarılar diyerek, 2019 seçimlerinin startını verdi

İLK TOPLANTI TAM KADRO YAPILDI Önceki akşam mazbatasını, İlçe Kurulu Müdürü Meryem Coşkun'un elinden alan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, sıcağı sıcağına ilk yönetim kurulu toplantısını, tam kadro olarak ilçe binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Alp, çarpıcı açıklamalarda bulunduı. Başkan Alp, kusursuz geçen kongre için, Kongre Komisyonuna ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, son yılların en güzel kongrelerinden birine imza attıklarını söyleyerek, “Arkadaşlar bu bir davadır. Herzaman ifade ettiğim gibi, AK Parti'de isimler önemli değildir, önemli olan davadır, davamızdır. Bu nedenle Kutlu Yürüyüşümüze devam ediyoruz. Millete hizmet yolunda bu bayrağı taşımaya devam ediyoruz. Ben bir hakkı teslim etmek istiyorum. Gölcük'te belki de siyasi tarihin en güzel kongresini yapmış olan bir teşkilatız. Kocaelinde de ilçe kongrelerine damga vuran bir teşkilatız. Yönetimden ayrılan arkadaşımızın gönül kırgınlığı olmadan listede olmadığını bile bile, özveri içinde görev yapmaları AK Parti'nin gücünü, birlik ve berabrliğinin bir göstergesidir” dedi.  ALP SON YILIN MUHASEBESİNİ YAPTI Açıklamasının 2'inci bölümünde, görev yaptığı son 3 yılın kısa bir değerlendirmesini yapan Başkan Alp, özetle şunları söyledi: “Öncelikle son 3 yılda gerçekten çok başarılşı bir dönem geçirdik. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıktık. Özellikle 16 Nisan Referandumunda, yüzde 55'lik oy oranı ile Türkiye ortalamalarının üstünde bir oy aldık. Bu tarihi bir olaydır. Üstüne üstlük bir 15 Temmuz Hain Darbe Girişimini yaşadık. Son üç yılda bu teşkilat gerek kadın, gençlik, ana kademe, sandık kurulları, mahalle teşkilatları ile beraber tarihsel bir başarıya imza atmıştır. Üç yıl boyunca elimizi tutan, bizi hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza da hakkı teslim edelim. Bu süreçte bizlere çok destek olmuştur, kendisine de bu bağlamda teşekkür ediyorum. Gölcük'e yapılan tüm hizmetlerle alakalı Başbakan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, tüm kadrolara da bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.” Başkan Aalp, açıklamasının sonunda, yerel gazetelere ve yerel basın mensuplarına teşekkür ederek, “3 yıl boyunca sizlerle hiçbir sorun yaşamadan çalıştık. İnşallah bundan sonraki süreçte de, aynı şekilde, birlik ve beraberliğimiz sürer. Sizlerde haklarınızı helal ediniz. İyiki varsınız” diyerek, açıklamasını sonlandırdı.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Geçtiğimiz Cuma Günü 6. Olağan İlçe Kongresini yapan, AK Parti Gölcül İlçe Teşkilatı, Başkan İdris Alp'in mazbatasını almasının ardından, sıcağı sıcağına ilk toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Başkan Alp, ilk toplantıda, eski yeni, tüm ekip arkadaşlarına başarılar diyerek, 2019 seçimlerinin startını verdi

İLK TOPLANTI TAM KADRO YAPILDI
Önceki akşam mazbatasını, İlçe Kurulu Müdürü Meryem Coşkun'un elinden alan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, sıcağı sıcağına ilk yönetim kurulu toplantısını, tam kadro olarak ilçe binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Alp, çarpıcı açıklamalarda bulunduı. Başkan Alp, kusursuz geçen kongre için, Kongre Komisyonuna ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, son yılların en güzel kongrelerinden birine imza attıklarını söyleyerek, “Arkadaşlar bu bir davadır. Herzaman ifade ettiğim gibi, AK Parti'de isimler önemli değildir, önemli olan davadır, davamızdır. Bu nedenle Kutlu Yürüyüşümüze devam ediyoruz. Millete hizmet yolunda bu bayrağı taşımaya devam ediyoruz. Ben bir hakkı teslim etmek istiyorum. Gölcük'te belki de siyasi tarihin en güzel kongresini yapmış olan bir teşkilatız. Kocaelinde de ilçe kongrelerine damga vuran bir teşkilatız. Yönetimden ayrılan arkadaşımızın gönül kırgınlığı olmadan listede olmadığını bile bile, özveri içinde görev yapmaları AK Parti'nin gücünü, birlik ve berabrliğinin bir göstergesidir” dedi. 

ALP SON YILIN MUHASEBESİNİ YAPTI
Açıklamasının 2'inci bölümünde, görev yaptığı son 3 yılın kısa bir değerlendirmesini yapan Başkan Alp, özetle şunları söyledi: “Öncelikle son 3 yılda gerçekten çok başarılşı bir dönem geçirdik. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıktık. Özellikle 16 Nisan Referandumunda, yüzde 55'lik oy oranı ile Türkiye ortalamalarının üstünde bir oy aldık. Bu tarihi bir olaydır. Üstüne üstlük bir 15 Temmuz Hain Darbe Girişimini yaşadık. Son üç yılda bu teşkilat gerek kadın, gençlik, ana kademe, sandık kurulları, mahalle teşkilatları ile beraber tarihsel bir başarıya imza atmıştır. Üç yıl boyunca elimizi tutan, bizi hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza da hakkı teslim edelim. Bu süreçte bizlere çok destek olmuştur, kendisine de bu bağlamda teşekkür ediyorum. Gölcük'e yapılan tüm hizmetlerle alakalı Başbakan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, tüm kadrolara da bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.”
Başkan Aalp, açıklamasının sonunda, yerel gazetelere ve yerel basın mensuplarına teşekkür ederek, “3 yıl boyunca sizlerle hiçbir sorun yaşamadan çalıştık. İnşallah bundan sonraki süreçte de, aynı şekilde, birlik ve beraberliğimiz sürer. Sizlerde haklarınızı helal ediniz. İyiki varsınız” diyerek, açıklamasını sonlandırdı. 
Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.