LASTİK İŞ

ALP'İN HEDEFİNDE YİNE CHP VARDI

Asayiş 06.12.2017 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP'İN HEDEFİNDE YİNE CHP VARDI

2019 seçimlerinin boyunun her geçen gün kısalması, siyasi partilerdeki tansiyonu da yükseltiyor. 2019 seçimlerine hazırlanan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, önceki akşam parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, toplantıda genel ve yerel gündeme dair açıklamalrda bulunurken, hedefinde yine CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı

“AMERİKA'DA BİR SİRK GÖSTERİSİ VAR” AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, parti binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, sözlerine şöyle başladı: “Türkiye'nin ve Dünyanın en önemli gündemi, Amerika'da devam eden sirk gösterisi. Türkiye'de de ortam oraya doğru kaydı. Şunu net söylüyorum; Bu uluslararası darbe girişimi. Daha önce yaptıklarıyla başaramadıklarını, siyasi ve ekonomi olarak operasyon yapmaya çalışıyorlar. Bu güçlerin içerisindeki uzantısı olan zat Kılıçdaroğlu görevini ele aldı. Tabi ki de dışarıdakiler bunu yapacak, ama Kılıçdaroğlu'nun Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize yapılmak istenenlere karşı maşa olması dikkatlerden kaçmıyor. Zaten Kılıçdaroğlu'na milletimiz asla itibar etmedi. Yanlış bir operasyonla şu anda 3. Dünya Savaşı ile burun burunayız.” “KILIÇDAROĞLU İLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK” “Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı Nisan 2013'teki Mit raporunu Başbakanının önüne koymuş güya.  O gün Amerika Fetö üzerinden ülkemizi tehdit ediyor. Kılıçdaroğlu aslında bir şeyin itirafını farkında olmadan ifşa etti. Milletimiz bunlara asla itibar etmedi, etmeyeceğini de gösterdi. Bizler milletimizin kararını sandıkta saygı duyarak izleyeceğiz.  Bizler şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu vatan topraklarını namerdin eline bırakmayacağız. Bizim tarihimiz açıkça ortadadır. Bizim mücadelemiz herkesin gözü önünde cereyan etmiştir. Mesela CHP'nin başına nasıl geldiği belli olmayan zat, eline tutuşturulduğu belli olan zarfları açıklamaktadır. Kurtuluş Savaşında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemize ve milletimize emanet ettiği bu vatana gözü gibi bakacaktır. Biizm o kadar çok işimiz varkı, Kılıçdaroğlu ile uğraşacak vaktimiz yok.” “MERAL AKŞENER ACEMİ SİYASETÇİ” “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız grup toplantısında Taşeron konusunda müjdeler verdi. Taşeron konusu en çok 3 ay sonra işçilerimizin beklediği yönde sonuca ulaşacaktır. AK Parti her zaman sözlerini yerine getiren parti olmuştur, olmaya devam edecektir. Ben Açıklanan belgelere karşı toplumun olumsuz bir tavır oluşturduğunu görmedim. 2019 içinde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Milletimiz proje partilerine itibar etmez. Acemi bir siyasetçi açıklama yaptı. Meral Akşener, beni şunlar şunlar Cumhurbaşkanı görmek istiyor dedi. Bu bir proje partisi olduğunun itirafıdır. İkincisi Meral Akşener CHP'yle ittifak açıklaması yaparak siyasi acemi olduğunu ifade etti. Milletimiz bu partiyi itibar almayacaktır.”  Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
2019 seçimlerinin boyunun her geçen gün kısalması, siyasi partilerdeki tansiyonu da yükseltiyor. 2019 seçimlerine hazırlanan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, önceki akşam parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, toplantıda genel ve yerel gündeme dair açıklamalrda bulunurken, hedefinde yine CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı

“AMERİKA'DA BİR SİRK GÖSTERİSİ VAR”
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, parti binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, sözlerine şöyle başladı: “Türkiye'nin ve Dünyanın en önemli gündemi, Amerika'da devam eden sirk gösterisi. Türkiye'de de ortam oraya doğru kaydı. Şunu net söylüyorum; Bu uluslararası darbe girişimi. Daha önce yaptıklarıyla başaramadıklarını, siyasi ve ekonomi olarak operasyon yapmaya çalışıyorlar. Bu güçlerin içerisindeki uzantısı olan zat Kılıçdaroğlu görevini ele aldı. Tabi ki de dışarıdakiler bunu yapacak, ama Kılıçdaroğlu'nun Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize yapılmak istenenlere karşı maşa olması dikkatlerden kaçmıyor. Zaten Kılıçdaroğlu'na milletimiz asla itibar etmedi. Yanlış bir operasyonla şu anda 3. Dünya Savaşı ile burun burunayız.”

“KILIÇDAROĞLU İLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK”
“Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı Nisan 2013'teki Mit raporunu Başbakanının önüne koymuş güya.  O gün Amerika Fetö üzerinden ülkemizi tehdit ediyor. Kılıçdaroğlu aslında bir şeyin itirafını farkında olmadan ifşa etti. Milletimiz bunlara asla itibar etmedi, etmeyeceğini de gösterdi. Bizler milletimizin kararını sandıkta saygı duyarak izleyeceğiz.  Bizler şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu vatan topraklarını namerdin eline bırakmayacağız. Bizim tarihimiz açıkça ortadadır. Bizim mücadelemiz herkesin gözü önünde cereyan etmiştir. Mesela CHP'nin başına nasıl geldiği belli olmayan zat, eline tutuşturulduğu belli olan zarfları açıklamaktadır. Kurtuluş Savaşında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemize ve milletimize emanet ettiği bu vatana gözü gibi bakacaktır. Biizm o kadar çok işimiz varkı, Kılıçdaroğlu ile uğraşacak vaktimiz yok.”

“MERAL AKŞENER ACEMİ SİYASETÇİ”
“Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız grup toplantısında Taşeron konusunda müjdeler verdi. Taşeron konusu en çok 3 ay sonra işçilerimizin beklediği yönde sonuca ulaşacaktır. AK Parti her zaman sözlerini yerine getiren parti olmuştur, olmaya devam edecektir. Ben Açıklanan belgelere karşı toplumun olumsuz bir tavır oluşturduğunu görmedim. 2019 içinde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Milletimiz proje partilerine itibar etmez. Acemi bir siyasetçi açıklama yaptı. Meral Akşener, beni şunlar şunlar Cumhurbaşkanı görmek istiyor dedi. Bu bir proje partisi olduğunun itirafıdır. İkincisi Meral Akşener CHP'yle ittifak açıklaması yaparak siyasi acemi olduğunu ifade etti. Milletimiz bu partiyi itibar almayacaktır.” 

Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.