ALP'' KONGRELER KAN DEĞİŞİMİDİR''

Asayiş 21.09.2017 - 10:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP'' KONGRELER KAN DEĞİŞİMİDİR''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Alp, Siyasi partilerde kongreler kan değişimidir. Bizim mevcut yönetimimizin başarısı ortadadır. Bunu kimseye tartıştırtmayız. Bizler 3 yıldır tüm teşkilatlarımızla partimize olağanüstü emekler verdik. 3 seçimde de Rabbimizin yardımı, halkımızın kararı ile de seçimlerde başarılı olduk” dedi.

ÜÇ SEÇİMİDE BAŞARILI GEÇİRDİK Başkan Alp, “Bizler 3 yıldır tüm teşkilatlarımızla partimize olağanüstü emekler verdik. 3 seçimde de Rabbimizin yardımı, halkımızın kararı ile de seçimlerde başarılı olduk. Ben buradan siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile bizlere oy veren tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizim Kutlu Yürüyüşümüz devam ediyor. Tek davamız, Hak ve Türkiye davasıdır. Bu memlekete hizmet etmek bizim için onurdur. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle çalışmak bizim için gurur kaynağıdır” dedi.  KONGRELER KAN DEĞİŞİMİDİR Başkan Alp “Siyasi partilerde kongreler kan değişimidir. Bizim mevcut yönetimimizin başarısı ortadadır. Bunu kimseye tartıştırtmayız. 15 Temmuz akşamı ve 27 gece halkımızla birlikte demokrasi yürüyüşü gerçekleştirmiştik. AK Parti'de emekler ve hizmetler hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır.”  BİZDE DARGINLIK OLMAZ Başkan Alp “23 Eylül 2017 Cumartesi günü kongremizi Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık'ın, değerli Milletvekillerimizin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın, birçok belediye başkanlarının ve partililerin katılmalarıyla gerçekleştireceğiz. En güzel şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. AK Parti de emek yerde bırakılmaz. Şimdi 6. Olağan Kongremize gidiyoruz. Her kongrede mutlaka değişim olmuştur ama bizim partimizde asla dargınlık olmaz. Bizdeki başarı kardeşliğimizden gelmektedir. Partimizde görev alanda almayan da aynı davanın peşinde koşmaktadır. Bu yüzden AK Parti çok güçlü partidir. Şunu söylemek gerekirse AK Parti de yola çıktığı ilk günde söylendiği gibi Sevgi, Dostluk ve Samimiyet karşılığını buldu.” KONGREYE DAVET Başkan Alp,  “AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatımızın 6. Olağan Kongresi Cumartesi günü Saat 12.00'de 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Tüm dostlarımızı ve halkımızı partimizin bayram gününe davet ediyoruz” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Alp, Siyasi partilerde kongreler kan değişimidir. Bizim mevcut yönetimimizin başarısı ortadadır. Bunu kimseye tartıştırtmayız. Bizler 3 yıldır tüm teşkilatlarımızla partimize olağanüstü emekler verdik. 3 seçimde de Rabbimizin yardımı, halkımızın kararı ile de seçimlerde başarılı olduk” dedi.

ÜÇ SEÇİMİDE BAŞARILI GEÇİRDİK
Başkan Alp, “Bizler 3 yıldır tüm teşkilatlarımızla partimize olağanüstü emekler verdik. 3 seçimde de Rabbimizin yardımı, halkımızın kararı ile de seçimlerde başarılı olduk. Ben buradan siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile bizlere oy veren tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizim Kutlu Yürüyüşümüz devam ediyor. Tek davamız, Hak ve Türkiye davasıdır. Bu memlekete hizmet etmek bizim için onurdur. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle çalışmak bizim için gurur kaynağıdır” dedi. 

KONGRELER KAN DEĞİŞİMİDİR
Başkan Alp “Siyasi partilerde kongreler kan değişimidir. Bizim mevcut yönetimimizin başarısı ortadadır. Bunu kimseye tartıştırtmayız. 15 Temmuz akşamı ve 27 gece halkımızla birlikte demokrasi yürüyüşü gerçekleştirmiştik. AK Parti'de emekler ve hizmetler hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır.” 

BİZDE DARGINLIK OLMAZ
Başkan Alp “23 Eylül 2017 Cumartesi günü kongremizi Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık'ın, değerli Milletvekillerimizin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın, birçok belediye başkanlarının ve partililerin katılmalarıyla gerçekleştireceğiz. En güzel şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. AK Parti de emek yerde bırakılmaz. Şimdi 6. Olağan Kongremize gidiyoruz. Her kongrede mutlaka değişim olmuştur ama bizim partimizde asla dargınlık olmaz. Bizdeki başarı kardeşliğimizden gelmektedir. Partimizde görev alanda almayan da aynı davanın peşinde koşmaktadır. Bu yüzden AK Parti çok güçlü partidir. Şunu söylemek gerekirse AK Parti de yola çıktığı ilk günde söylendiği gibi Sevgi, Dostluk ve Samimiyet karşılığını buldu.”

KONGREYE DAVET
Başkan Alp,  “AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatımızın 6. Olağan Kongresi Cumartesi günü Saat 12.00'de 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Tüm dostlarımızı ve halkımızı partimizin bayram gününe davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.