ALP ''MAHALLELERİN RÖNTGENİ ÇEKİLİYOR''

Asayiş 07.03.2018 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''MAHALLELERİN RÖNTGENİ ÇEKİLİYOR''

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp “Bizlerin teşkilat olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarın seçim varmış gibi hareket halindeyiz. 23 Mahallemizi bitirdik. Nasip olursa Mart sonuna kadar 30 mahalleyi bitiriyoruz. Daha sonra röntgeni çekip, gerekli çalışmaları yapacağız. Önümüzdeki süreçte nasıl bir Gölcük görmek istiyorlarsa onu hayata geçireceğiz”dedi.

BİZLER AYNI GEMİDE OLMAK ZORUNDAYIZ Başkan Alp,toplantıda ülke gündemini değerlendirdi. Başkan Alp “Türkiye çok uluslu saldırı altında bu gerçek. Bunu hep birlikte görüyoruz. Bugün Afrin operasyonundan belli. Bizlerde çok uluslu saldırının içinde olduğu dönemde neden çok uluslu birarada olamıyoruz. Bizim bundan başka çaremiz yok. Gerekçeleri de ortada ve açıktır. Türkiye büyüdü ve güçlendi. Türkiye büyüdükçe, saldırılar artıyor. Hızlı büyüyen ülke. Bizler her zaman zalimin karşısında mazlumun yanında olan milletiz. Elimiz nereye uzarsa oraya uzatıyoruz. Türkiye'nin gönül coğrafyası çok geniş. O yüzden Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız Orta Asya'dan, Afrika'ya kadar mekik dokuyor. Küresel güç odaklarının bizi hapsetmeye çalıştıklarını açıkça görüyoruz. Bizler bu coğrafyada hesap yapanlara bu operasyonla en güzel şekilde karşılık verdik. Türkiye ayakta kaldıkça gönül coğrafyamız ayakta kalacaktır. 15 Temmuz'dan bugüne kadar Türkiye'ye yapılan saldırılar hep aynı odakların yaptığı saldırılardır. Bizler aynı gemide olmak zorundayız. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi'yle yapılan ittifak ülkemiz için gerekli ittifaktır. Bu saldırları bertaraf etme adına bu ittifakı yapmak zorundayız. Birilerinin bu milli ittifakı anlamalarını anlamıyoruz. Geçmişte birilerinin kurduğu çatı adaylarına milletimiz ruhsat vermemişti, şimdi de vermeyecekti”dedi.    MAHALLELERİN RÖNTGENİ ÇEKİLİYOR Başkan Alp “İl Kongremizi hep beraber yaptık. Mevcut başkanımız görevine devam ediyor, bu çerçevede yeni yürütme kurulunu da dün açıkladı. Geçmişte olduğu gibi bugünde yerel yönetimlerle yapılan çalışmalarla hizmetlerimize devam edecektir. Hayırlı olsun. Bizlerin teşkilat olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarın seçim varmış gibi hareket halindeyiz. 23 Mahallemizi bitirdik. Nasip olursa Mart sonuna kadar 30 mahalleyi bitiriyoruz. Daha sonra röntgeni çekip, gerekli çalışmaları yapacağız. Önümüzdeki süreçte nasıl bir Gölcük görmek istiyorlarsa onu hayata geçireceğiz”dedi. 
Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp “Bizlerin teşkilat olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarın seçim varmış gibi hareket halindeyiz. 23 Mahallemizi bitirdik. Nasip olursa Mart sonuna kadar 30 mahalleyi bitiriyoruz. Daha sonra röntgeni çekip, gerekli çalışmaları yapacağız. Önümüzdeki süreçte nasıl bir Gölcük görmek istiyorlarsa onu hayata geçireceğiz”dedi.
BİZLER AYNI GEMİDE OLMAK ZORUNDAYIZ
Başkan Alp,toplantıda ülke gündemini değerlendirdi. Başkan Alp “Türkiye çok uluslu saldırı altında bu gerçek. Bunu hep birlikte görüyoruz. Bugün Afrin operasyonundan belli. Bizlerde çok uluslu saldırının içinde olduğu dönemde neden çok uluslu birarada olamıyoruz. Bizim bundan başka çaremiz yok. Gerekçeleri de ortada ve açıktır. Türkiye büyüdü ve güçlendi. Türkiye büyüdükçe, saldırılar artıyor. Hızlı büyüyen ülke. Bizler her zaman zalimin karşısında mazlumun yanında olan milletiz. Elimiz nereye uzarsa oraya uzatıyoruz. Türkiye'nin gönül coğrafyası çok geniş. O yüzden Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız Orta Asya'dan, Afrika'ya kadar mekik dokuyor. Küresel güç odaklarının bizi hapsetmeye çalıştıklarını açıkça görüyoruz. Bizler bu coğrafyada hesap yapanlara bu operasyonla en güzel şekilde karşılık verdik. Türkiye ayakta kaldıkça gönül coğrafyamız ayakta kalacaktır. 15 Temmuz'dan bugüne kadar Türkiye'ye yapılan saldırılar hep aynı odakların yaptığı saldırılardır. Bizler aynı gemide olmak zorundayız. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi'yle yapılan ittifak ülkemiz için gerekli ittifaktır. Bu saldırları bertaraf etme adına bu ittifakı yapmak zorundayız. Birilerinin bu milli ittifakı anlamalarını anlamıyoruz. Geçmişte birilerinin kurduğu çatı adaylarına milletimiz ruhsat vermemişti, şimdi de vermeyecekti”dedi. 
 
MAHALLELERİN RÖNTGENİ ÇEKİLİYOR
Başkan Alp “İl Kongremizi hep beraber yaptık. Mevcut başkanımız görevine devam ediyor, bu çerçevede yeni yürütme kurulunu da dün açıkladı. Geçmişte olduğu gibi bugünde yerel yönetimlerle yapılan çalışmalarla hizmetlerimize devam edecektir. Hayırlı olsun. Bizlerin teşkilat olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarın seçim varmış gibi hareket halindeyiz. 23 Mahallemizi bitirdik. Nasip olursa Mart sonuna kadar 30 mahalleyi bitiriyoruz. Daha sonra röntgeni çekip, gerekli çalışmaları yapacağız. Önümüzdeki süreçte nasıl bir Gölcük görmek istiyorlarsa onu hayata geçireceğiz”dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.