ALP OYUNU KULLANDI

Gündem 16.04.2017 - 14:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP OYUNU KULLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İdris Alp Ömer Seyfettin Ortaokulu’nda 1225 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İdris Alp referandumda oyunu Ömer Seyfettin Ortaokulu’nda kullandı. 1225 nolu sandıkta oyunu kullanan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’in heyecanı gözlerden kaçmadı. Alp “Öncelikle referandum sonuçları ülkemize ve ilçemiz için iyi olsun. Her Türk vatandaşının da oy kullanmasını diliyoruz. Oy kullanmak vatandaşlık görevidir” dedi.  Alp AK Parti’nin her zaman çalıştığını ifade ederek “referandum çalışmalarında da gördük ki, halkımız AK Parti’ye güveniyor. Sandıktan çıkan sonucu herkesin kabul etmesi gerekir” dedi. 
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İdris Alp Ömer Seyfettin Ortaokulu’nda 1225 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İdris Alp referandumda oyunu Ömer Seyfettin Ortaokulu’nda kullandı. 1225 nolu sandıkta oyunu kullanan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’in heyecanı gözlerden kaçmadı. Alp “Öncelikle referandum sonuçları ülkemize ve ilçemiz için iyi olsun. Her Türk vatandaşının da oy kullanmasını diliyoruz. Oy kullanmak vatandaşlık görevidir” dedi. 
Alp AK Parti’nin her zaman çalıştığını ifade ederek “referandum çalışmalarında da gördük ki, halkımız AK Parti’ye güveniyor. Sandıktan çıkan sonucu herkesin kabul etmesi gerekir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.