LASTİK İŞ
ismail

ALP “SEÇMENİN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR”

Asayiş 30.05.2018 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP “SEÇMENİN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “ “Dünyada 10 büyük proje var. Bu 10 projenin altısı Türkiye'de. Bunları eleştiren bunlara ne gerek var diyen Cumhurbaşkanı adayları var. Muhalefetin günlük siyasetleri ile günlük vaadleri ile bir şekilde seçmenin kafasını karıştırmak”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi.  SEÇMEN NETLEŞİYOR Başkan Alp “Seçime 25 gün kaldı. Ramazanda seçim çalışmalarımızı genelde siyasi çalışmalarımızı toplumu rahatsız etmeyecek şekilde biraz daha sukut biraz daha seviyesi düşük iftardan sonra başlayan dozuda artan bir seçim çalışmasına devam ediyoruz. Sokakta seçmenin daha da netleştiğini açıkça görebiliyoruz. Seçmen gün geçtikçe netleşiyor. Bundan 20 gün öncesi ile bugün arasında seçmenin netlik oranında çok ciddi bir yükselme var. Seçmenin diğer Cumhurbaşkanı adayları ile alakalı söylemlerinden dolayı Reis'in de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sahaya çıkmasından sonra toplumun Recep Tayip Erdoğan'a teveccühü daha da artıyor.  CİDDİ BİR PROJE YOK Başkan Alp “Diğer Cumhurbaşkanı adaylarının ciddi olmayan vaadleri  işi sulandıran söylemleri çok da toplumda bir karşılık bulmadığını biz açıkça görüyoruz. Öyle bir hale geldiki olanı yıkacağım diyen Dünyada hiç bir muhalefet yoktur. Mevcutta devam edeni durduracağım diyen şunları, şunlarıda satacağım diyen ki satmayla alakalı eleştiri yapanlar bu gün olanı satacağım diyorlar. Bu şekilde vaatleri olan ve mitinglerinde topluma seçmenine seslenelerin çok da karşılığınıbulduğunu zannetmiyoruz. Bu adayların söylemlerinin toplum yakınen izliyor daha sonrada RecepTayyip Erdoğa'ın ne kadar ağır bastığını net bir şekilde görüyor. Çünkü ciddi hiç bir proje yok. Gelecekle alakalı ciddi bir paln yok. Gelecekle alakalı hiç bir vaad yok. Sadece olanı yıkacağım. Mevcutu durdurarağım ve günlük politikalarla Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden bir siyaset güdülüyor. Geçmişte toplum buna pirim vermedi. Şimdi de pirim vereceğini zannetmiyorum.  SEÇMENİN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR Başkan Alp “Dünyada 10 büyük proje var. Bu 10 projenin altısı Türkiye'de. Bunları eleştiren bunlara ne gerek var diyen Cumhurbaşkanı adaylarına bu ülkenin Milleti bu Ülkenin yönetimini teslim etmez. Bu ülkenin milletin hayalleri var. Bizimde hayalleri gerçekleştirmek gibi de bizim derdimiz var. Milletin gelecek planları var. Ama maalesef muhalefetin günlük siyasetleri ile günlük vaadleri ile bir şekilde seçmenin kafasını karıştırmak. Örneklendirirsek Türkiye'de bir Cumhurbaşkanı adayı yerli otomobili yapmayacağım diyor.  Ne gerek var geri kalmış diyor.  Yerli otomobilin yerlisini ben yapacağım diyor. Her halde bilmiyor. Danışmanları da çok bilmiyor. Çünkü üretilen otomobil zaten elektrikli. Bende benini yapacağım diyor. O nuda bilmiyor. Çünkü bunun yazılımını da biz yapıyoruz. Biz bu otomobilin platformunu satın aldık. 
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “ “Dünyada 10 büyük proje var. Bu 10 projenin altısı Türkiye'de. Bunları eleştiren bunlara ne gerek var diyen Cumhurbaşkanı adayları var. Muhalefetin günlük siyasetleri ile günlük vaadleri ile bir şekilde seçmenin kafasını karıştırmak”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. 
SEÇMEN NETLEŞİYOR
Başkan Alp “Seçime 25 gün kaldı. Ramazanda seçim çalışmalarımızı genelde siyasi çalışmalarımızı toplumu rahatsız etmeyecek şekilde biraz daha sukut biraz daha seviyesi düşük iftardan sonra başlayan dozuda artan bir seçim çalışmasına devam ediyoruz. Sokakta seçmenin daha da netleştiğini açıkça görebiliyoruz. Seçmen gün geçtikçe netleşiyor. Bundan 20 gün öncesi ile bugün arasında seçmenin netlik oranında çok ciddi bir yükselme var. Seçmenin diğer Cumhurbaşkanı adayları ile alakalı söylemlerinden dolayı Reis'in de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sahaya çıkmasından sonra toplumun Recep Tayip Erdoğan'a teveccühü daha da artıyor. 

CİDDİ BİR PROJE YOK
Başkan Alp “Diğer Cumhurbaşkanı adaylarının ciddi olmayan vaadleri  işi sulandıran söylemleri çok da toplumda bir karşılık bulmadığını biz açıkça görüyoruz. Öyle bir hale geldiki olanı yıkacağım diyen Dünyada hiç bir muhalefet yoktur. Mevcutta devam edeni durduracağım diyen şunları, şunlarıda satacağım diyen ki satmayla alakalı eleştiri yapanlar bu gün olanı satacağım diyorlar. Bu şekilde vaatleri olan ve mitinglerinde topluma seçmenine seslenelerin çok da karşılığınıbulduğunu zannetmiyoruz. Bu adayların söylemlerinin toplum yakınen izliyor daha sonrada RecepTayyip Erdoğa'ın ne kadar ağır bastığını net bir şekilde görüyor. Çünkü ciddi hiç bir proje yok. Gelecekle alakalı ciddi bir paln yok. Gelecekle alakalı hiç bir vaad yok. Sadece olanı yıkacağım. Mevcutu durdurarağım ve günlük politikalarla Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden bir siyaset güdülüyor. Geçmişte toplum buna pirim vermedi. Şimdi de pirim vereceğini zannetmiyorum. 

SEÇMENİN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR
Başkan Alp “Dünyada 10 büyük proje var. Bu 10 projenin altısı Türkiye'de. Bunları eleştiren bunlara ne gerek var diyen Cumhurbaşkanı adaylarına bu ülkenin Milleti bu Ülkenin yönetimini teslim etmez. Bu ülkenin milletin hayalleri var. Bizimde hayalleri gerçekleştirmek gibi de bizim derdimiz var. Milletin gelecek planları var. Ama maalesef muhalefetin günlük siyasetleri ile günlük vaadleri ile bir şekilde seçmenin kafasını karıştırmak. Örneklendirirsek Türkiye'de bir Cumhurbaşkanı adayı yerli otomobili yapmayacağım diyor.  Ne gerek var geri kalmış diyor.  Yerli otomobilin yerlisini ben yapacağım diyor. Her halde bilmiyor. Danışmanları da çok bilmiyor. Çünkü üretilen otomobil zaten elektrikli. Bende benini yapacağım diyor. O nuda bilmiyor. Çünkü bunun yazılımını da biz yapıyoruz. Biz bu otomobilin platformunu satın aldık. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.