ALP, TÜKŞEN'İ KINADI

Asayiş 09.06.2018 - 16:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP, TÜKŞEN'İ KINADI

İYİ Parti Kocaeli 2’nci sıra adayı Ali Türkşen’in AK Parti seçmenine yönelik attığı twit büyük tepki topladı. AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “bu nasıl bir zihniyettir anlamakta zorluk çekiyoruz”dedi.

TÜRKŞEN NE YAZMIŞTI Eski komutan, “Yahu bu seçim çalışmaları Twitter’dan epey ayrı koydu beni. Okuma var, yazma yok. Yeri gelmişken yazayım. Sahada AĞKEPE’nin işi zor. Çok sessiz bir kitle var. “G.tünün kılıyık” grubu dışında düşünebilen seçmen çark etmiş durumda. İktidar elden gidiyeah” ifadelerini içeren bir paylaşımda bulundu.  Ali Türkşen’in bu paylaşımının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Özellikle AK Partili seçmen, Türkşen’i cevap yağmuruna tuttu. SEÇMENE HAKARETİ KINIYORUM AK Parti İlçe başkanı İdris Alp “İyi partinin 2. sıra adayı sosyal Medya hesabında seçmenlere karşı yaptığı hakaret için bir kaç şey söylemek istiyorum. Bu partinin anlayışını ne olduğu ortada. Zihniyetinin ne olduğu ortada. seçmeninde bu şekilde bakan uslubüpla konuşan. Bütün seçmenin oyuna talip bir partinin nasıl bir bakışı nasıl bir anlayışı olduğunu hayret ile karşılıyorum. Tabi bu partinin zihniyetinin ne olduğu ortaya çıkmıştır. Allah korusun bunlar iktidar olsa bu ülkeyi nasıl yöneteceklerini açık açıkta sinyalini veriyorlar. Milletimiz bu hakarete bu usluba bu davranışa bu zihniyete geçmişte müsaade etmedi gelecekte de müsaade etmeyecektir. Ben esefle kınıyorum. Bu seçmene yapılan hakaretin hiç bir yere konuşlanacak bir söz bulamıyorum. Her halde elli dokuz milyonun oyuna talip değiller. Küçük olsun benim olsun zihniyetindeler. Bu tavır içine giren bir ordu mensubu milletimiz şanlı orduya bu lekeyi sürdürmeyecekti
İYİ Parti Kocaeli 2’nci sıra adayı Ali Türkşen’in AK Parti seçmenine yönelik attığı twit büyük tepki topladı. AK parti İlçe Başkanı İdris Alp “bu nasıl bir zihniyettir anlamakta zorluk çekiyoruz”dedi.

TÜRKŞEN NE YAZMIŞTI

Eski komutan, “Yahu bu seçim çalışmaları Twitter’dan epey ayrı koydu beni. Okuma var, yazma yok. Yeri gelmişken yazayım. Sahada AĞKEPE’nin işi zor. Çok sessiz bir kitle var. “G.tünün kılıyık” grubu dışında düşünebilen seçmen çark etmiş durumda. İktidar elden gidiyeah” ifadelerini içeren bir paylaşımda bulundu.  Ali Türkşen’in bu paylaşımının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Özellikle AK Partili seçmen, Türkşen’i cevap yağmuruna tuttu.

SEÇMENE HAKARETİ KINIYORUM
AK Parti İlçe başkanı İdris Alp “İyi partinin 2. sıra adayı sosyal Medya hesabında seçmenlere karşı yaptığı hakaret için bir kaç şey söylemek istiyorum. Bu partinin anlayışını ne olduğu ortada. Zihniyetinin ne olduğu ortada. seçmeninde bu şekilde bakan uslubüpla konuşan. Bütün seçmenin oyuna talip bir partinin nasıl bir bakışı nasıl bir anlayışı olduğunu hayret ile karşılıyorum. Tabi bu partinin zihniyetinin ne olduğu ortaya çıkmıştır. Allah korusun bunlar iktidar olsa bu ülkeyi nasıl yöneteceklerini açık açıkta sinyalini veriyorlar. Milletimiz bu hakarete bu usluba bu davranışa bu zihniyete geçmişte müsaade etmedi gelecekte de müsaade etmeyecektir. Ben esefle kınıyorum. Bu seçmene yapılan hakaretin hiç bir yere konuşlanacak bir söz bulamıyorum. Her halde elli dokuz milyonun oyuna talip değiller. Küçük olsun benim olsun zihniyetindeler. Bu tavır içine giren bir ordu mensubu milletimiz şanlı orduya bu lekeyi sürdürmeyecekti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.