LASTİK İŞ

ALP“TÜRK MİLLETİNİN ERDOĞAN’A GÜVENİ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

25.06.2018 - 16:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP“TÜRK MİLLETİNİN ERDOĞAN’A GÜVENİ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti’de, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında, başta kendi teşkilatları olmak üzere, kendilerine oy veren vermeyen, gönül koyan koymayan herkese teşekkür ederek, “Vatana Millete hayırlı olsun” diyerek, tüm Gölcük halkına teşekkür etti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, dün ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında başta kendi teşkilatları olmak üzere, kendilerine oy veren vermeyen, gönül koyan koymayan herkese teşekkür ederek,  “Vatana Millete hayırlı olsun” diyerek, tüm Gölcük halkına teşekkür etti. Başkan Alp, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye genelinde Yüzde 88’lik bir katılımla gerçekleştirdiğinin altını çizerek, “24 Haziran seçimleri öncelikle vatana millete hayırlı olsun. 24 Haziran seçimleri, güvenliği ile katılımı ile şeffaflığı ile tüm Dünyaya örnek bir seçim oldu. Seçim sonucunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Yüzde 52.5 oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Bu tablo, Türk halkının AK Parti’ye ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar güvendiğinin bir göstergesidir. Yani Türk Milletinin Erdoğan’a güveni tam ve artarak da devam ediyor”   Başkan Alp, seçimin geride kalktığının altını çizerek, şunları söyledi: “24 Haziran seçimleri Pazar akşamı bitti. Biz pazartesi sabahından itibaren, 2019 yerel seçimlerinin hazırlığına başladık. Şimdi önümüzde 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimin dışında bir seçim yok. Yani 2023 yıla kadar seçimi gündemimizden çıkardık. Bundan sonra önümüzde bulunan 5 yıllık süreçte, 16 yılda yapamadıklarımızı yapacağız. Hiç kimseyi ötekileştirme gibi bir düşüncemiz yok. Aksine, herkesi kucaklayarak, herkese dokunarak, nerde hata yaptık diye düşüneceğiz. Bizim hedefimiz her seçimde, bir önceki seçimden nasıl daha fazla oy alırız hesabı. Bizim tek derdimiz bu. Zorlu bir seçim süreci geçirdik. Bu süreç içinde istemeden de olsa kırdığımız, üzdüğümüz insanlar olabilir. Onlardan da anlayış bekliyoruz. Ben tüm teşkilat mensuplarına, tüm partililere, tüm Gölcük halkına ve çok değerli basın mensuplarına, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”  
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti’de, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında, başta kendi teşkilatları olmak üzere, kendilerine oy veren vermeyen, gönül koyan koymayan herkese teşekkür ederek, “Vatana Millete hayırlı olsun” diyerek, tüm Gölcük halkına teşekkür etti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, dün ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında başta kendi teşkilatları olmak üzere, kendilerine oy veren vermeyen, gönül koyan koymayan herkese teşekkür ederek,  “Vatana Millete hayırlı olsun” diyerek, tüm Gölcük halkına teşekkür etti. Başkan Alp, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye genelinde Yüzde 88’lik bir katılımla gerçekleştirdiğinin altını çizerek, “24 Haziran seçimleri öncelikle vatana millete hayırlı olsun. 24 Haziran seçimleri, güvenliği ile katılımı ile şeffaflığı ile tüm Dünyaya örnek bir seçim oldu. Seçim sonucunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Yüzde 52.5 oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Bu tablo, Türk halkının AK Parti’ye ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar güvendiğinin bir göstergesidir. Yani Türk Milletinin Erdoğan’a güveni tam ve artarak da devam ediyor”

 

Başkan Alp, seçimin geride kalktığının altını çizerek, şunları söyledi: “24 Haziran seçimleri Pazar akşamı bitti. Biz pazartesi sabahından itibaren, 2019 yerel seçimlerinin hazırlığına başladık. Şimdi önümüzde 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimin dışında bir seçim yok. Yani 2023 yıla kadar seçimi gündemimizden çıkardık. Bundan sonra önümüzde bulunan 5 yıllık süreçte, 16 yılda yapamadıklarımızı yapacağız. Hiç kimseyi ötekileştirme gibi bir düşüncemiz yok. Aksine, herkesi kucaklayarak, herkese dokunarak, nerde hata yaptık diye düşüneceğiz. Bizim hedefimiz her seçimde, bir önceki seçimden nasıl daha fazla oy alırız hesabı. Bizim tek derdimiz bu. Zorlu bir seçim süreci geçirdik. Bu süreç içinde istemeden de olsa kırdığımız, üzdüğümüz insanlar olabilir. Onlardan da anlayış bekliyoruz. Ben tüm teşkilat mensuplarına, tüm partililere, tüm Gölcük halkına ve çok değerli basın mensuplarına, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.