LASTİK İŞ

ALP ''TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYACAK KABİNE''

Asayiş 11.07.2018 - 17:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYACAK KABİNE''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, önceki akşam ilçe binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Yeni Kabine oluşumunu değerlendirerek, “Yeni Kabine tüm Türkiye'yi kucaklayacak bir kabine” diyerek, memnuniyetini ifade etti.

Sözlerine 24 Haziran seçimlerinin kısa bir değerlendirmesini yaparak başlayan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık olağan basın toplantısında, Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Yeni Kabine oluşumunu değerlendirerek, “Yeni Kabine tüm Türkiye'yi kucaklayacak bir kabine” diyerek, memnuniyetini ifade etti.  2023 YOLUNDA TÜRKİYE’NİN HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEK KADRO Başkanı Alp, toplantıda gündeme dair önemli konuşlara değinerek, “16 Nisan'da milletimizin tercihi ile Türkiye'de bir sistem değişikliğine gidilmiştir. Bu sisteme geçişin ilk adımı da, yine 24 Haziran'da milletimizin kararı ile gerçekleşmiş oldu. Türkiye'nin böyle zor bir coğrafyada, baskılara rağmen bu sistemle hedeflerine daha hızlı gideceği ortadadır. Bununla beraber, Cumhurbaşkanımız ilk Bakanlar Kurulunu da açıkladı. Bakanlar Kurulu beklentileri çok rahat karşılayabilen, her bakanlığın kendi içerisinde uzmanlığı bulunan kariyer sahibi insanlardan oluşturulmuş. İşin içinde siyasetçisi, bürokratı, ticaret erbabı, iş adamlarıyla beraber, tüm Türkiye'yi kapsayan bir Bakanlar Kurulunu net bir tablo ile görmüş olduk. 2023 yolunda Türkiye'nin hedeflerini gerçekleştirebilecek bir kadro.” KARARLAR DAHA HIZLI ALINACAK Başkan Alp “Ben Yeni Sistemin, Yeni Türkiye'nin, Yeni Kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu bakanlar kurulu insanlarımızı motive etti. Yeni sistemde, Güçlü ve Büyük Türkiye'nin 2023 hedeflerine daha hızlı yürüyeceğimizin net bir işaretidir. Yeni sistem Yeni Türkiye'nin işaret fişeği atılmıştır. Bu biraz zaman alacaktır. Kimsenin elinde sihirli değnek yoktur. En büyük avantajımız, her şey için karar alma mekanizması artık daha hızlı gerçekleşecektir. Türkiye prangalardan kurtulmanın en büyük adımını atmıştır. Geçmiş sistemin ağırlığını üstümüzden attık. Son kullanma tarihi geçmiş, dışarıdan müdahaleye açık bir sistemden ülkemizi kurtarmış olduk. Türkiye ve Gölcük gündeminde çok olumlu karşılandı, beklentilerimiz de yüksek, milletimizin hayalleri doğrultusunda adımlar atmak zorundayız.” Erken seçimle ilgili fikirlerini açıklayan Başkan Alp, erken seçim beklemediklerini dile getirdi. Şimdi Büyük kongremiz 18 Ağustos ayında gerçekleşecek, Türkiye ve partimiz emin adımlarla geleceğe ilerleyecek diyerek sözlerini noktaladı. 
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, önceki akşam ilçe binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Yeni Kabine oluşumunu değerlendirerek, “Yeni Kabine tüm Türkiye'yi kucaklayacak bir kabine” diyerek, memnuniyetini ifade etti.

Sözlerine 24 Haziran seçimlerinin kısa bir değerlendirmesini yaparak başlayan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık olağan basın toplantısında, Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Yeni Kabine oluşumunu değerlendirerek, “Yeni Kabine tüm Türkiye'yi kucaklayacak bir kabine” diyerek, memnuniyetini ifade etti. 

2023 YOLUNDA TÜRKİYE’NİN HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEK KADRO
Başkanı Alp, toplantıda gündeme dair önemli konuşlara değinerek, “16 Nisan'da milletimizin tercihi ile Türkiye'de bir sistem değişikliğine gidilmiştir. Bu sisteme geçişin ilk adımı da, yine 24 Haziran'da milletimizin kararı ile gerçekleşmiş oldu. Türkiye'nin böyle zor bir coğrafyada, baskılara rağmen bu sistemle hedeflerine daha hızlı gideceği ortadadır. Bununla beraber, Cumhurbaşkanımız ilk Bakanlar Kurulunu da açıkladı. Bakanlar Kurulu beklentileri çok rahat karşılayabilen, her bakanlığın kendi içerisinde uzmanlığı bulunan kariyer sahibi insanlardan oluşturulmuş. İşin içinde siyasetçisi, bürokratı, ticaret erbabı, iş adamlarıyla beraber, tüm Türkiye'yi kapsayan bir Bakanlar Kurulunu net bir tablo ile görmüş olduk. 2023 yolunda Türkiye'nin hedeflerini gerçekleştirebilecek bir kadro.”

KARARLAR DAHA HIZLI ALINACAK
Başkan Alp “Ben Yeni Sistemin, Yeni Türkiye'nin, Yeni Kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu bakanlar kurulu insanlarımızı motive etti. Yeni sistemde, Güçlü ve Büyük Türkiye'nin 2023 hedeflerine daha hızlı yürüyeceğimizin net bir işaretidir. Yeni sistem Yeni Türkiye'nin işaret fişeği atılmıştır. Bu biraz zaman alacaktır. Kimsenin elinde sihirli değnek yoktur. En büyük avantajımız, her şey için karar alma mekanizması artık daha hızlı gerçekleşecektir. Türkiye prangalardan kurtulmanın en büyük adımını atmıştır. Geçmiş sistemin ağırlığını üstümüzden attık. Son kullanma tarihi geçmiş, dışarıdan müdahaleye açık bir sistemden ülkemizi kurtarmış olduk. Türkiye ve Gölcük gündeminde çok olumlu karşılandı, beklentilerimiz de yüksek, milletimizin hayalleri doğrultusunda adımlar atmak zorundayız.”
Erken seçimle ilgili fikirlerini açıklayan Başkan Alp, erken seçim beklemediklerini dile getirdi. Şimdi Büyük kongremiz 18 Ağustos ayında gerçekleşecek, Türkiye ve partimiz emin adımlarla geleceğe ilerleyecek diyerek sözlerini noktaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.