LASTİK İŞ
ismail

ALP “YEREL SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK”

Asayiş 05.09.2018 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP “YEREL SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK”

Haftalık toplantısında açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp; “ Mart ayında yapılacak olan seçimlerde biz sandık bazı çalışmalarımıza başladık. Seçmen üzerinde hangi sandıkta ne kadar oyumuz var. Hangi parti ne kadar oy almış. Onu tespit ederek seçmen üzerinde bir çalışma yapıp marttaki yerel seçimlere bu günden itibaren çalışmalarımıza başladık”dedi.

Haftalık toplantısında açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp; “Türkiye bu coğrafyada kuşatma altına alınmak istenen bir ülke bir millet olarak bu kuşatmaya ve küresel güçlere karşı meydan okuyor” dedi. BU MİLLETİN HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM AK Parti Gölcük ilçe başkanı İdris Alp parti binasında haftalık toplantısını düzenledi. Başkan Alp; “Türkiye bu zor coğrafyada her kolda küresel güçler tarafından kuşatmaya alınan Ülke ve millet olarak küresel güçlere karşı meydan okuyor. Tabiki bu kuşatmanın birçok birleşenleri var. En son hamle açık, açık ortada görünüyor. Buda ekonomi operasyonu. Türkiye yıllardır siyasi, terör, sınır kuşatmaları, askeri darbe planları farklı, farklı alanlarda birçok zeminlerde kuşatma altına alıp boğmak istediler. Şimdide en son hamle buydu. Ama bunu da biz millet olarak mücadele edeceğiz. Bakın bu iş şu anda küresel güçlere karşı meydan okuyoruz. Milli ve yerli bir duruş sergilemek için meydan okumaktır. Bu milletin hakkını teslim etmektir”dedi.  HEP BEDEL ÖDEDİK Başkan Alp “Türkiye Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar çok badireler atlattı. Biz millet olarak bu badireleri de atlatacağız. Bu ekonomik türbülansı da atlatacağız. İnşallah bu zor günlerde geçecek. Biz millet olarak ok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu zor coğrafyada bu güne kadar hep bedel ödedik. Bundan sonrada bedelini ödeyeceğiz. Bu coğrafyada biz varız dediğimiz sürece bu baskılar bitmeyecek. Bu coğrafyanın zorlukları budur. Geçmiş yüz yıla bakın yüz yıl öncede aynı hesaplaşmalar oldu.  Şimdi de aynı şekilde devam ediyor. Yüz yıl sonra bir daha olacaktır. Çünkü batı kendi geleceklerini garanti altına almak için bu coğrafyada mazlumun üzerinden geleceklerini mazlumun kanıyla geleceklerini inşa ediyorlar. Bakıyorsun iç piyasalarda dalgalanma yokken böyle bir operasyona maruz kalıpta ekonomik bütün dengeleri alt üst olması tamamen bu baskı ve boğma operasyonu birleşenlerinden bir tanesidir” dedi.  SANDIK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK Gölcük yatırımlarına değinen Başkan Alp; “yaşanan bu olaylara rağmen hiçbir yatırımlarımızdan geri kalmadık. Gölcük özelinde hem teşkilatımız tam hızla devam ediyor. Mart ayında yapılacak olan seçimlerde biz sandık bazı çalışmalarımıza başladık. Seçmen üzerinde hangi sandıkta ne kadar oyumuz var. Hangi parti ne kadar oy almış. Onu tespit ederek seçmen üzerinde bir çalışma yapıp marttaki yerel seçimlere bu günden itibaren çalışmalarımıza başladık. Diğer tarafta okullar açıldıktan sonra inşallah saha çalışmalarımıza başlayacağız. Gündüz esnaf STK ları akşam mahalledeki hane kahvelerde teşekkür ziyaretleri yapılacaktır.  Beraberinde Gölcük Belediyemizin yaptığı yatırımlar hızlan devam etmekte. Gerçekten Gölcük Belediyesi gerek alt yapı gerek üst yapı büyükşehir ve İSU ile beraber bütün yatırımları çok hızlı devam ediyor. Prestij caddeler, asfaltlamalar ve benzeri çalışmalar devam ediyor. Verilen vaatler bir, bir tamamlanıyor” dedi. Fahri Haner
Haftalık toplantısında açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp; “ Mart ayında yapılacak olan seçimlerde biz sandık bazı çalışmalarımıza başladık. Seçmen üzerinde hangi sandıkta ne kadar oyumuz var. Hangi parti ne kadar oy almış. Onu tespit ederek seçmen üzerinde bir çalışma yapıp marttaki yerel seçimlere bu günden itibaren çalışmalarımıza başladık”dedi.

Haftalık toplantısında açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp; “Türkiye bu coğrafyada kuşatma altına alınmak istenen bir ülke bir millet olarak bu kuşatmaya ve küresel güçlere karşı meydan okuyor” dedi.

BU MİLLETİN HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM
AK Parti Gölcük ilçe başkanı İdris Alp parti binasında haftalık toplantısını düzenledi. Başkan Alp; “Türkiye bu zor coğrafyada her kolda küresel güçler tarafından kuşatmaya alınan Ülke ve millet olarak küresel güçlere karşı meydan okuyor. Tabiki bu kuşatmanın birçok birleşenleri var. En son hamle açık, açık ortada görünüyor. Buda ekonomi operasyonu. Türkiye yıllardır siyasi, terör, sınır kuşatmaları, askeri darbe planları farklı, farklı alanlarda birçok zeminlerde kuşatma altına alıp boğmak istediler. Şimdide en son hamle buydu. Ama bunu da biz millet olarak mücadele edeceğiz. Bakın bu iş şu anda küresel güçlere karşı meydan okuyoruz. Milli ve yerli bir duruş sergilemek için meydan okumaktır. Bu milletin hakkını teslim etmektir”dedi. 

HEP BEDEL ÖDEDİK
Başkan Alp “Türkiye Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar çok badireler atlattı. Biz millet olarak bu badireleri de atlatacağız. Bu ekonomik türbülansı da atlatacağız. İnşallah bu zor günlerde geçecek. Biz millet olarak ok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu zor coğrafyada bu güne kadar hep bedel ödedik. Bundan sonrada bedelini ödeyeceğiz. Bu coğrafyada biz varız dediğimiz sürece bu baskılar bitmeyecek. Bu coğrafyanın zorlukları budur. Geçmiş yüz yıla bakın yüz yıl öncede aynı hesaplaşmalar oldu.  Şimdi de aynı şekilde devam ediyor. Yüz yıl sonra bir daha olacaktır. Çünkü batı kendi geleceklerini garanti altına almak için bu coğrafyada mazlumun üzerinden geleceklerini mazlumun kanıyla geleceklerini inşa ediyorlar. Bakıyorsun iç piyasalarda dalgalanma yokken böyle bir operasyona maruz kalıpta ekonomik bütün dengeleri alt üst olması tamamen bu baskı ve boğma operasyonu birleşenlerinden bir tanesidir” dedi. 

SANDIK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK
Gölcük yatırımlarına değinen Başkan Alp; “yaşanan bu olaylara rağmen hiçbir yatırımlarımızdan geri kalmadık. Gölcük özelinde hem teşkilatımız tam hızla devam ediyor. Mart ayında yapılacak olan seçimlerde biz sandık bazı çalışmalarımıza başladık. Seçmen üzerinde hangi sandıkta ne kadar oyumuz var. Hangi parti ne kadar oy almış. Onu tespit ederek seçmen üzerinde bir çalışma yapıp marttaki yerel seçimlere bu günden itibaren çalışmalarımıza başladık. Diğer tarafta okullar açıldıktan sonra inşallah saha çalışmalarımıza başlayacağız. Gündüz esnaf STK ları akşam mahalledeki hane kahvelerde teşekkür ziyaretleri yapılacaktır.  Beraberinde Gölcük Belediyemizin yaptığı yatırımlar hızlan devam etmekte. Gerçekten Gölcük Belediyesi gerek alt yapı gerek üst yapı büyükşehir ve İSU ile beraber bütün yatırımları çok hızlı devam ediyor. Prestij caddeler, asfaltlamalar ve benzeri çalışmalar devam ediyor. Verilen vaatler bir, bir tamamlanıyor” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.