LASTİK İŞ
ismail

ALP KULÜP BAŞKANLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Asayiş 03.04.2015 - 15:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP KULÜP BAŞKANLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Kervansaray’da spor kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Kervansaray’da spor kulüp başkanlarıyla bir araya geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi tarafından sürdürülen Kervansaray çay sohbetleri devam ediyor. Başkan Alp göreve geldiğinden bu yana devam ettirdiği çay sohbet programlarında önceki gün kulüp başkanlarını ağırladı. Ziyarete kulüp başkanlarının yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’de katıldı. BAŞKANLARLA SOHBET ETTİLER İlçe Başkanı İdris Alp ziyarette yaptığı açıklamada spora çok önem verdiğini belirterek kulüp başkanlarıyla sohbet etti. Başkan Alp ziyarette “İlçemizde uyum içinde yaşamımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu sohbetleri düzenliyoruz. Bu akşam davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette ilçemizde hizmet veren spor kulüp çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı. 
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Kervansaray’da spor kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Kervansaray’da spor kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi tarafından sürdürülen Kervansaray çay sohbetleri devam ediyor. Başkan Alp göreve geldiğinden bu yana devam ettirdiği çay sohbet programlarında önceki gün kulüp başkanlarını ağırladı. Ziyarete kulüp başkanlarının yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’de katıldı.

BAŞKANLARLA SOHBET ETTİLER

İlçe Başkanı İdris Alp ziyarette yaptığı açıklamada spora çok önem verdiğini belirterek kulüp başkanlarıyla sohbet etti. Başkan Alp ziyarette “İlçemizde uyum içinde yaşamımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu sohbetleri düzenliyoruz. Bu akşam davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette ilçemizde hizmet veren spor kulüp çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.