ALP VE TAŞDELEN YAN YANA !

Asayiş 23.09.2014 - 21:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP VE TAŞDELEN YAN YANA !

AKP'nin bu akşam yapılan İlçe Danışma toplantısında, adları ilçe başkan adaylığı için geçen iki issm yan yana oturdu.

AKP'de adeta bir veda havasında geçen İlçe Danışma toplantısında bir detay dikkatlerden kaçmadı. Bugün yapılan temayül sonrasına Kavaklı Kongre Sarayı'nda yapılan İlçe Danışma toplantısında adları ilçe başkan adayı olarak geçen İdris Alp ve Samet Taşdelen yan yana oturdu. Bu ikilinin yanında ise İdris Alp'in ilçe başkan adaylığı için çalıştığı bilinen İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Barış da yer aldı. İkiliyi yan yana görenler " Partide saflar keskinleşiyor" derken Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız yaş haddinden dolayı göreve veda etti. Yıldız'a Gençlik Kolları'ndaki arkadaşları hoş bir süpriz yaptı. 
AKP'nin bu akşam yapılan İlçe Danışma toplantısında, adları ilçe başkan adaylığı için geçen iki issm yan yana oturdu.

AKP'de adeta bir veda havasında geçen İlçe Danışma toplantısında bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Bugün yapılan temayül sonrasına Kavaklı Kongre Sarayı'nda yapılan İlçe Danışma toplantısında adları ilçe başkan adayı olarak geçen İdris Alp ve Samet Taşdelen yan yana oturdu. Bu ikilinin yanında ise İdris Alp'in ilçe başkan adaylığı için çalıştığı bilinen İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Barış da yer aldı. İkiliyi yan yana görenler " Partide saflar keskinleşiyor" derken Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız yaş haddinden dolayı göreve veda etti. Yıldız'a Gençlik Kolları'ndaki arkadaşları hoş bir süpriz yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.