ALPEREN’E MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

03.05.2018 - 17:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALPEREN’E MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Hecire ve Çetin Kocatürk’ün yakışıklı oğulları Muhammet Alperen Kocatürk, geçtiğimiz gün Özel Aile Konak Hastanesi’nde erkekliğe ilk adımını attı. Alperen’in Yazlık Ilıca Restaurant’ta yapılan sünnet eğlencesine yoğun katılım oldu.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Çetin Kocatürk’ ün oğlu Muhammet Alperen Kocatürk sünnet oldu. Hecire ve Çetin Kocatürk oğulları Kocaeli gençlik spor Jimnastik sporcusu olan Alperen Yazlık Ilıca da yapılan sünnet merasimi ile erkekliğe adım attı. SULTAN BABA’DA DUA EDİLDİ Gölcük ve çevresinde bulunan iş ve siyaset erbablarının buluştuğu sünnet düğünü evin önünde Mehteran gösterisi ile başladı konvoy ile Sultan baba ziyareti sonrası salona geçildi. KARAGÖZ VE HACİVAT Salonda Mehteran, Hacıvat Karagöz palyaço ve semazen gurubu davetlilere güzel bir akşam yaşattı. Hacıvat ve Karagöz ile yaşlılar eksilere giderken çocuklar merak içinde izledi. Alperen in doğumu ile başlayıp bugüne kadar ki yaşamı ile alakalı sinevizyon gösterisi duygulu anlar yaşattı. Daha sonra müzik gurubu eşliğinde eğlenceli bir akşam yaşandı. Salonda tüm yerler dolarken bahçede açılan masalarda hoş sohbetler yapıldı.  
Hecire ve Çetin Kocatürk’ün yakışıklı oğulları Muhammet Alperen Kocatürk, geçtiğimiz gün Özel Aile Konak Hastanesi’nde erkekliğe ilk adımını attı. Alperen’in Yazlık Ilıca Restaurant’ta yapılan sünnet eğlencesine yoğun katılım oldu.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Çetin Kocatürk’ ün oğlu Muhammet Alperen Kocatürk sünnet oldu.

Hecire ve Çetin Kocatürk oğulları Kocaeli gençlik spor Jimnastik sporcusu olan Alperen Yazlık Ilıca da yapılan sünnet merasimi ile erkekliğe adım attı.

SULTAN BABA’DA DUA EDİLDİ
Gölcük ve çevresinde bulunan iş ve siyaset erbablarının buluştuğu sünnet düğünü evin önünde Mehteran gösterisi ile başladı konvoy ile Sultan baba ziyareti sonrası salona geçildi.

KARAGÖZ VE HACİVAT
Salonda Mehteran, Hacıvat Karagöz palyaço ve semazen gurubu davetlilere güzel bir akşam yaşattı. Hacıvat ve Karagöz ile yaşlılar eksilere giderken çocuklar merak içinde izledi.
Alperen in doğumu ile başlayıp bugüne kadar ki yaşamı ile alakalı sinevizyon gösterisi duygulu anlar yaşattı.
Daha sonra müzik gurubu eşliğinde eğlenceli bir akşam yaşandı.
Salonda tüm yerler dolarken bahçede açılan masalarda hoş sohbetler yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.