LASTİK İŞ
ismail

ALT GEÇİT TRAFİĞE KAPATILACAK

Gündem 06.11.2019 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALT GEÇİT TRAFİĞE KAPATILACAK

Ulaşlı Merkezde hem araçların hem de yayaların kullandığı alt geçit araç trafiğine kapatılacak.

Ulaşlı Merkezde bulunan alt geçidi hem yayalar hem de karşı yöne geçmek isteyen araçlar kullanıyor. Vatandaşların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığına yapmış olduğuz resmi başvuru sonuçlandı.  İlk kurul toplantısında Merkez Alt geçit trafiğe kapatılacak olup yalnızca acil durumlarda trafiğe açılacakmış şekilde planlama yapılacak. İstekte bulunan vatandaşlara Büyükşehir yetkilileri söz verdi. En kısa sürede araç trafiğine kapatılacak. Vatandaşlar ise bu durumdan oldukça memnun. “Alt geçidin trafiğe kapatılması sevindirici. Okula giden öğrenciler karşıya geçmekten zorlanıyordu. Bu durum bizi sevindirdi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyemize destekleri sebebiyle teşekkür ediyoruz dediler.
Ulaşlı Merkezde hem araçların hem de yayaların kullandığı alt geçit araç trafiğine kapatılacak.

Ulaşlı Merkezde bulunan alt geçidi hem yayalar hem de karşı yöne geçmek isteyen araçlar kullanıyor. Vatandaşların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığına yapmış olduğuz resmi başvuru sonuçlandı. 
İlk kurul toplantısında Merkez Alt geçit trafiğe kapatılacak olup yalnızca acil durumlarda trafiğe açılacakmış şekilde planlama yapılacak.
İstekte bulunan vatandaşlara Büyükşehir yetkilileri söz verdi. En kısa sürede araç trafiğine kapatılacak. Vatandaşlar ise bu durumdan oldukça memnun. “Alt geçidin trafiğe kapatılması sevindirici. Okula giden öğrenciler karşıya geçmekten zorlanıyordu. Bu durum bizi sevindirdi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyemize destekleri sebebiyle teşekkür ediyoruz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.