ALTINTAŞ ''23 NİSAN’I COŞKU İLE KUTLAYALIM''

09.04.2018 - 17:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''23 NİSAN’I COŞKU İLE KUTLAYALIM''

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında alınacak güvelik tedbirleri ve kutlama programının belirlenmesiyle ilgili Kaymakam Mustafa Altıntaş Başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. “kaymakam Altıntaş “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını ilçemizde coşku ile kutlamak için güzel bir organizasyon yapalım” dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş başkanlığında Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Sabri Medişoğlu ve diğer yetkililer katıldı.   Toplantıda konuşan Kaymakam Altıntaş, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çocuklar ve aileleri için önemli bir anı olduğunu belirterek, bayramın en iyi ve güvenli şekilde kutlanması için çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Altıntaş “23 Nisan etkinlikleri çocukların ve ailelerin belleklerinde kalmalı. İlçemizde yoğun katılım ile kutlayalım. İlçemizde eskimiş yırtılmış bayrak varsa kontrol edilerek değiştirilmeleri sağlansın”dedi.   ANIT PARK’TA GÖSTERİ Belediye Başkan Yardımcısı levent Değirmenci “22 ve 23 Nisan günlerinde çocuklar için anıt parka oyun stantları kuracağız. Okul da gösteri yapacak bir çok öğrencimiz aynı zaman da Anıt Park da da gösteri yapabiliri. Çocuklarımız hem eğlenir hem de gösterilerini yapabilir”dedi.    Kutlama etkinliklerini hava şartlarının elverişsiz olabileceği ihtimalini göz önüne alarak organize edeceklerini dile getiren Altıntaş, "Ayrıca, kutlamalar gerçekleştirilirken tüm okullarımızın iç ve dış güvenliği sağlanacaktır. Çocuklarımız ve ailelerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı güven içerisinde kutlayacak." diye konuştu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında alınacak güvelik tedbirleri ve kutlama programının belirlenmesiyle ilgili Kaymakam Mustafa Altıntaş Başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. “kaymakam Altıntaş “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını ilçemizde coşku ile kutlamak için güzel bir organizasyon yapalım” dedi.
Kaymakam Mustafa Altıntaş başkanlığında Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Sabri Medişoğlu ve diğer yetkililer katıldı.
 
Toplantıda konuşan Kaymakam Altıntaş, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çocuklar ve aileleri için önemli bir anı olduğunu belirterek, bayramın en iyi ve güvenli şekilde kutlanması için çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Altıntaş “23 Nisan etkinlikleri çocukların ve ailelerin belleklerinde kalmalı. İlçemizde yoğun katılım ile kutlayalım. İlçemizde eskimiş yırtılmış bayrak varsa kontrol edilerek değiştirilmeleri sağlansın”dedi.
 
ANIT PARK’TA GÖSTERİ
Belediye Başkan Yardımcısı levent Değirmenci “22 ve 23 Nisan günlerinde çocuklar için anıt parka oyun stantları kuracağız. Okul da gösteri yapacak bir çok öğrencimiz aynı zaman da Anıt Park da da gösteri yapabiliri. Çocuklarımız hem eğlenir hem de gösterilerini yapabilir”dedi. 
 
Kutlama etkinliklerini hava şartlarının elverişsiz olabileceği ihtimalini göz önüne alarak organize edeceklerini dile getiren Altıntaş, "Ayrıca, kutlamalar gerçekleştirilirken tüm okullarımızın iç ve dış güvenliği sağlanacaktır. Çocuklarımız ve ailelerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı güven içerisinde kutlayacak." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.