ALTINTAŞ “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Gündem 22.04.2018 - 17:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Kaymakam Mustafa Altıntaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Altıntaş “23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı  gündür. 23 Nisan, ulusun yönetme yetkisini kullanmaya başladığı,  Milli Egemenlik Bayramı'mızdır. Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini iyi bilen  bir millet olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletimiz elindeki tüm imkanları seferber ederek mücadele etmiş ve bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Bu bağımsızlık mücadelesi sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak için verilmiştir. Mustafa Kemal Atatürk ilk Meclisin toplandığı 23 Nisan 1920 gününü Ulusumuza ve  tüm  Çocuklarımıza  Bayram olarak armağan etmiştir. Bu gün tüm dünya çocuklarının sevgi, barış, dostluk, ve kardeşlik ortak paydasında ülkemizde misafir edilmeleriyle uluslararası boyuta  taşınmış olup aynı zamanda, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızın en mutlu günü, Devletimizin ise en anlamlı tarihlerinden birisidir.          Bu ülkeyi ve TBMM'ni bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  aziz şehitlerimizi ve  ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bu duygu ve düşüncelerimle Gölcük'lü hemşerilerimizin  ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, selam  ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.  
Kaymakam Mustafa Altıntaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Altıntaş “23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı  gündür. 23 Nisan, ulusun yönetme yetkisini kullanmaya başladığı,  Milli Egemenlik Bayramı'mızdır.
Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini iyi bilen  bir millet olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletimiz elindeki tüm imkanları seferber ederek mücadele etmiş ve bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Bu bağımsızlık mücadelesi sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak için verilmiştir. Mustafa Kemal Atatürk ilk Meclisin toplandığı 23 Nisan 1920 gününü Ulusumuza ve  tüm  Çocuklarımıza  Bayram olarak armağan etmiştir. Bu gün tüm dünya çocuklarının sevgi, barış, dostluk, ve kardeşlik ortak paydasında ülkemizde misafir edilmeleriyle uluslararası boyuta  taşınmış olup aynı zamanda, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızın en mutlu günü, Devletimizin ise en anlamlı tarihlerinden birisidir.         
Bu ülkeyi ve TBMM'ni bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  aziz şehitlerimizi ve  ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bu duygu ve düşüncelerimle Gölcük'lü hemşerilerimizin  ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, selam  ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.