LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''ANNELER KARŞILIKSIZ SEVER''

15.05.2017 - 10:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''ANNELER KARŞILIKSIZ SEVER''

Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anneler Günü nedeni ile huzurevinde kalan anneleri ziyaret ederek ellerini öpüp anneler gününü kutladılar. Altıntaş “Fedakarlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlığımızdır. Sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisi şüphesiz anne sevgisidir. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir”dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş huzurevinde kalan anneleri ziyaret ederek ellerini öpüp çiçek hediye ederek günlerini kutladılar. CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA Kaymakam Mustafa Altıntaş “Fedakarlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlığımızdır.  Sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisi şüphesiz anne sevgisidir. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Bu yönüyle annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakarlığın ve sabrın adıdır.  Feragat ve fedakarlığın timsali olan annelerimiz, hayatımız boyunca rehberimiz, eğiticimiz, hayat denen engebeli yolda en önemli ışığımızdır Onları sadece bir günde değil tüm yaşamları boyunca hatırlamalı, kıymetlerini bilmeli ve baş tacı olarak taşımalıyız. Yüce dinimizde anneye ayrı bir önem, ayrı bir değer vermiş ve Hadis-i Şerifte belirtildiği üzere “ Cennet Anaların Ayağı Altındadır”  demek suretiyle onları yüceltmiştir. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi. ANNELERİMİZE GÖNÜL BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ Başkan Ellibeş,  “Hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında annelik sorumluluğunu da özveriyle sürdüren annelerin, aile ve toplum hayatının temel taşlarıdır. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Huzur evinde kalan annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi. DUYGULANDILAR Huzurevinde kalan annelerimiz Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e bu özel günde kendilerini unutmadıkları için teşekkür ederken bazı annelerimiz göz yaşlarına hakim olamadı.
Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anneler Günü nedeni ile huzurevinde kalan anneleri ziyaret ederek ellerini öpüp anneler gününü kutladılar. Altıntaş “Fedakarlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlığımızdır. Sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisi şüphesiz anne sevgisidir. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir”dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş huzurevinde kalan anneleri ziyaret ederek ellerini öpüp çiçek hediye ederek günlerini kutladılar.

CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA
Kaymakam Mustafa Altıntaş “Fedakarlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlığımızdır. 
Sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisi şüphesiz anne sevgisidir. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Bu yönüyle annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakarlığın ve sabrın adıdır.  Feragat ve fedakarlığın timsali olan annelerimiz, hayatımız boyunca rehberimiz, eğiticimiz, hayat denen engebeli yolda en önemli ışığımızdır Onları sadece bir günde değil tüm yaşamları boyunca hatırlamalı, kıymetlerini bilmeli ve baş tacı olarak taşımalıyız. Yüce dinimizde anneye ayrı bir önem, ayrı bir değer vermiş ve Hadis-i Şerifte belirtildiği üzere “ Cennet Anaların Ayağı Altındadır”  demek suretiyle onları yüceltmiştir. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

ANNELERİMİZE GÖNÜL BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ
Başkan Ellibeş,  “Hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında annelik sorumluluğunu da özveriyle sürdüren annelerin, aile ve toplum hayatının temel taşlarıdır. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Huzur evinde kalan annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.
DUYGULANDILAR
Huzurevinde kalan annelerimiz Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e bu özel günde kendilerini unutmadıkları için teşekkür ederken bazı annelerimiz göz yaşlarına hakim olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.