LASTİK İŞ

ALTINTAŞ ''“BASIN KAMUOYUNUN YOL GÖSTERİCİSİDİR''

Gündem 27.07.2017 - 08:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''“BASIN KAMUOYUNUN YOL GÖSTERİCİSİDİR''

24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109'uncu yılı ve Basın Bayramı nedeniyle, dün Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ile Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, gazetemizi ziyaret ederek, övgü dolu sözlerle bu anlamlı günümüzü kutlama nezaketi gösterdiler

“BASIN KAMUOYUNUN YOL GÖSTERİCİSİDİR” Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ile Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, dün gazetemizi ziyaret ederek, Yeni Gölcük Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin ve Emine Akboyun ile Yılmaz Değirmenci'nin Basın Bayramını ve Gazeteciler Günü'nü tebrik ettiler. Ziyarette, basının ve basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığına dikkat çeken Kaymakam Altıntaş, özverili çalışmalarından dolayı, Yeni Gölcük Gazetesini ve çalışanlarını tebrik ettiler. Kaymakam Altıntaş, basının doğru haberler ile kamuoyunun yol göstericisi olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:   “DARBEYE KARŞI DİK DURUŞ SERGİLEDİNİZ” “Basının; etik değerlere ve  hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması, demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız; Ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine  karşı  dik duruş sergileyerek, Halkımızın anında ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamışlardır. Basınımızın bu basiretli tutumu takdire şayandır.  Bu duygu ve düşüncelerle, sansürün kaldırılışının 109. yıl dönümünde; tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutluyorum.  İlçemiz basınına bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de  ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.”
24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109'uncu yılı ve Basın Bayramı nedeniyle, dün Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ile Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, gazetemizi ziyaret ederek, övgü dolu sözlerle bu anlamlı günümüzü kutlama nezaketi gösterdiler

“BASIN KAMUOYUNUN YOL GÖSTERİCİSİDİR”
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ile Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, dün gazetemizi ziyaret ederek, Yeni Gölcük Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin ve Emine Akboyun ile Yılmaz Değirmenci'nin Basın Bayramını ve Gazeteciler Günü'nü tebrik ettiler. Ziyarette, basının ve basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığına dikkat çeken Kaymakam Altıntaş, özverili çalışmalarından dolayı, Yeni Gölcük Gazetesini ve çalışanlarını tebrik ettiler. Kaymakam Altıntaş, basının doğru haberler ile kamuoyunun yol göstericisi olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:  

“DARBEYE KARŞI DİK DURUŞ SERGİLEDİNİZ”
“Basının; etik değerlere ve  hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması, demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Yerel ve ulusal basın kuruluşlarımız; Ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine  karşı  dik duruş sergileyerek, Halkımızın anında ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamışlardır. Basınımızın bu basiretli tutumu takdire şayandır.  Bu duygu ve düşüncelerle, sansürün kaldırılışının 109. yıl dönümünde; tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutluyorum.  İlçemiz basınına bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de  ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.