LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''BASIN ONUR GÜNÜ KUTLU OLSUN''

Gündem 16.01.2017 - 10:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''BASIN ONUR GÜNÜ KUTLU OLSUN''

Kaymakam Mustafa Altıntaş 16 Ocak Basın Onur günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Altıntaş ;16 Ocak1923'te   Cumhuriyetin temellerinin atıldığı  önemli bir gün,  Ulu Önder Atatürk'ün  İzmit'te yapılan toplantıda yeni oluşacak olan Cumhuriyet Türkiye'sinin  rotası çizilmiş, hedefleri anlatılmış, gazeteci ve yazarlarla ülkenin geleceğini konuşulmuş, onların fikirleri  alınmıştır. Toplumun haber alma hürriyetinde üstlendiği rolü hakkıyla yerine getiren gazetecilerimiz, demokrasinin gelişmesi ve toplumsal bilincin oluşturulmasıyla Cumhuriyetin ebediyete kadar yaşaması konusunda  çok değerli katkılar sağlamışlardır. Tüm  basın mensuplarımızı    yapmış oldukları   tüm özverili  çalışmalardan dolayı tebrik eder ;  “BASIN ONUR GÜNÜNÜZÜ”   kutlarım.
Kaymakam Mustafa Altıntaş 16 Ocak Basın Onur günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Altıntaş ;16 Ocak1923'te   Cumhuriyetin temellerinin atıldığı  önemli bir gün,  Ulu Önder Atatürk'ün  İzmit'te yapılan toplantıda yeni oluşacak olan Cumhuriyet Türkiye'sinin  rotası çizilmiş, hedefleri anlatılmış, gazeteci ve yazarlarla ülkenin geleceğini konuşulmuş, onların fikirleri  alınmıştır.

Toplumun haber alma hürriyetinde üstlendiği rolü hakkıyla yerine getiren gazetecilerimiz, demokrasinin gelişmesi ve toplumsal bilincin oluşturulmasıyla Cumhuriyetin ebediyete kadar yaşaması konusunda  çok değerli katkılar sağlamışlardır. Tüm  basın mensuplarımızı    yapmış oldukları   tüm özverili  çalışmalardan dolayı tebrik eder ;  “BASIN ONUR GÜNÜNÜZÜ”   kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.