LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''ÇEVREMİZİ TEMİZLEYELİM''

Değirmendere 08.09.2018 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''ÇEVREMİZİ TEMİZLEYELİM''

Gölcük Değirmendere Yalı Mahalle Muhtarı Nuran Zaim Başlattığı Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Değirmendere sahilinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca ve sivil toplum kuruluşlarında katılımı ile temiz çevre için çöp toplama projesini başlattılar.

Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim temiz bir çevre için sosyal sorumluk projesi adı altında program düzenledi. Düzenlenen programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Jandarma komutanı Burçak Kırca, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük DOWN sendromlular ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı. Program öncesi açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Gölcük Yalı Mahalle muhtarımız Nuran Zaim önemli bir proje gerçekleştirdi. Bizde bu projeye katılmak için geldik. Körfez’imizin incisi olan Değirmendere için çevre temizliğine burada başlıyoruz. Sadece burası değil tüm çevremizi temiz tutmalıyız” dedi.   Muhtar Nuran Zaim; “zaten doğanın kendi kirliliği Belediyemizin kendi görevlileri tarafından temizleniyor. Bizim atıklarımızı toplama zorunluluğu yoktur. Temizlik görevli arkadaşlarımız gerekli temizliğini yapıyorlar. Burada en çok iş biz vatandaşlara kalmıştır. Bizim için çevre temizliği çok önemlidir. Bundan dolayı çevremizin temizliği için bir sosyal sorumluluk projesini geliştirdim. Bu proje ile halkımıza temiz çevre bilincini aşılamaktır. Buradaki amacımız bizler her kese örnek bir davranış sergileyerek al poşetini gel çevreyi temizleyelim. Bu gün burada bu sorumluluğunu üsteleyen engelli vatandaşlarımızın katılımı beni mutlu etti. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ederim. Bu açıklamaların ardından hep birlikte çöp toplama poşetleri ile Değirmendere sahiline inilerek çok toplama temizliğine başladılar.   Fahri Haner
Gölcük Değirmendere Yalı Mahalle Muhtarı Nuran Zaim Başlattığı Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Değirmendere sahilinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca ve sivil toplum kuruluşlarında katılımı ile temiz çevre için çöp toplama projesini başlattılar.

Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim temiz bir çevre için sosyal sorumluk projesi adı altında program düzenledi. Düzenlenen programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Jandarma komutanı Burçak Kırca, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük DOWN sendromlular ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Program öncesi açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Gölcük Yalı Mahalle muhtarımız Nuran Zaim önemli bir proje gerçekleştirdi. Bizde bu projeye katılmak için geldik. Körfez’imizin incisi olan Değirmendere için çevre temizliğine burada başlıyoruz. Sadece burası değil tüm çevremizi temiz tutmalıyız” dedi.

 

Muhtar Nuran Zaim; “zaten doğanın kendi kirliliği Belediyemizin kendi görevlileri tarafından temizleniyor. Bizim atıklarımızı toplama zorunluluğu yoktur. Temizlik görevli arkadaşlarımız gerekli temizliğini yapıyorlar. Burada en çok iş biz vatandaşlara kalmıştır. Bizim için çevre temizliği çok önemlidir. Bundan dolayı çevremizin temizliği için bir sosyal sorumluluk projesini geliştirdim. Bu proje ile halkımıza temiz çevre bilincini aşılamaktır. Buradaki amacımız bizler her kese örnek bir davranış sergileyerek al poşetini gel çevreyi temizleyelim. Bu gün burada bu sorumluluğunu üsteleyen engelli vatandaşlarımızın katılımı beni mutlu etti. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ederim. Bu açıklamaların ardından hep birlikte çöp toplama poşetleri ile Değirmendere sahiline inilerek çok toplama temizliğine başladılar.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.