LASTİK İŞ

ALTINTAŞ “CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSUNU MİNNETLE ANIYORUZ”

Gündem 09.11.2018 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ “CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSUNU MİNNETLE ANIYORUZ”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 'ın 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Günü Mesajı yayınladı. Kaymakam Altıntaş “Cumhuriyet'imizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünü minnet ve şükranla anıyoruz.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 'ın 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Günü Mesajı Kaymakam Altıntaş “Cumhuriyet'imizin Kurucusu  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünü minnet ve  şükranla anıyoruz.  Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk  inkılabının hazırlayıcısı ve   uygulayıcısı, değişen zamanın gereklerini  çok iyi analiz edebilen yenilikçi kişiliğiyle  , insani değerlere verdiği önemle  her dönem  güncelliğini korumaktadır. 10 Kasımlar  Cumhuriyete  bağlılığımızı  ve O'nun  ideallerine  ulaşma  konusunda  ki kararlılığımızı gösterme günüdür. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizden devralacaklarına, her geçen yıl daha da ileriye  giden ve Dünyada saygınlığı artan  Devletimizi  çok daha müreffeh hale getireceklerine olan  inancımız  tamdır. Bu inançla, vefatının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,  silah arkadaşlarını  ve tüm şehitlerimizi  bir kez daha  rahmetle anıyoruz.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 'ın 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Günü Mesajı yayınladı. Kaymakam Altıntaş “Cumhuriyet'imizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünü minnet ve şükranla anıyoruz.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 'ın 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Günü Mesajı
Kaymakam Altıntaş “Cumhuriyet'imizin Kurucusu  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünü minnet ve  şükranla anıyoruz. 
Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk  inkılabının hazırlayıcısı ve   uygulayıcısı, değişen zamanın gereklerini  çok iyi analiz edebilen yenilikçi kişiliğiyle  , insani değerlere verdiği önemle  her dönem  güncelliğini korumaktadır. 10 Kasımlar  Cumhuriyete  bağlılığımızı  ve O'nun  ideallerine  ulaşma  konusunda  ki kararlılığımızı gösterme günüdür.
Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizden devralacaklarına, her geçen yıl daha da ileriye  giden ve Dünyada saygınlığı artan  Devletimizi  çok daha müreffeh hale getireceklerine olan  inancımız  tamdır.
Bu inançla, vefatının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,  silah arkadaşlarını  ve tüm şehitlerimizi  bir kez daha  rahmetle anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.