ALTINTAŞ ''EĞİTİMDE BAŞARILIYIZ''

Eğitim 08.02.2018 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''EĞİTİMDE BAŞARILIYIZ''

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tarım Teknolojisi Projesi Kapsamında Sera içerisinde süs bitkileri yetiştirmek üretmek için malzeme temini için Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda toplantın düzenlendi. Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Biz Gölcük Olarak eğitimde her zaman olduğu gibi başarılıyız” dedi.

Düzenlenen Toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Millim Eğitim Müdürü Ercan Gülsüyu, Yalova ili iç ve dış mekan süs bitkileri üreticileri birliği başkanın Şükrü Dinç, Türkiye süs bitkileri üreticileri birliği Başkanı Ahmet Dündar, yönetim Kurulu üyeleri, Bilgi Albayrak, Tayfun, Yüksel Sarı, Miray Aydemir Güner, Yaşama Sevinci özel eğitim iş uygulama merkezi tarım teknolojisi bölümü okul müdürü Ayhan Doğan Okul aile birliği başkanı Ferhat Topal, Müdür Yardımcısı Mesut Kuş, Tarım teknolojisi bölümü öğretmeni Fatma Seda Hoşel, Öğrenciler, Mehmet Can Topal ve Zeynep Korkmaz katıldı. EĞİTİMDE BAŞARILIYIZ Toplantıda açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Yalova Süs Bitkileri üreticiler birliğimiz ile birlikte beraber bir çalışma planladılar. İnşallah bu çalışma gerçekleşecek. Burada sezon çalışmalar yapılacak hem çocuklarımız eğitim Görecek hem de Yalova üretici birliği bizi desteklemiş olacak ve tecrübelerinden faydalanacak. İlçe Milli eğitim Müdürlüğümüzün de bu çalışmaları diğer özel eğitim okullarında yayılması konusunda çalışmalar yapacak. Burada umuyorum bu çalışmalar arzu ettiğimiz şekilde istenen sonuçlar elde edilir. Aynı zamanda bu yapılan çalışmalar eğitime katkıda bulunur. Bu çalışmalarla çocuklarımız kendini geliştirmiş olacak. Biz Gölcük Olarak eğitimde her zaman olduğu gibi başarılıyız” dedi. ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ Türkiye Süs Bitkileri üreticiler birliği başkanı Ahmet Dündar; “öncelikle bu önemli projede bizlerde görev almanın mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımızdır. Buradaki asıl amacımız bir çiçeğin yetiştirmek ve bu çiçek nasıl bir ürün haline geleceğini çocuklarımıza öğretmektir. Çocuklarımızın bir şeyin yetiştirmek için öz güvenini kazanmalarını sağlamaktır. Bu proje kapsamında çocuklarımızın yetiştirdikleri çiçekleri Valimize, Kaymakamımıza ve anne babalarına hediye etmelerini sağlayacağız. Çünkü bu çiçek üretimi kendileri ekecek ve sulayacaklar.  Bizde çocuklarımıza sahip çıkmak için bu projeye destek veriyoruz” dedi.  Bu konuşmaların ardından Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsüyu Türkiye Süs Bitkileri üreticiler birliği başkanı Ahmet Dündar, Yalova ili iç ve dış mekan süs bitkileri üreticileri birliği başkanın Şükrü Dinç ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a teşekkür plaketi takdim etti.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tarım Teknolojisi Projesi Kapsamında Sera içerisinde süs bitkileri yetiştirmek üretmek için malzeme temini için Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda toplantın düzenlendi. Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Biz Gölcük Olarak eğitimde her zaman olduğu gibi başarılıyız” dedi.

Düzenlenen Toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Millim Eğitim Müdürü Ercan Gülsüyu, Yalova ili iç ve dış mekan süs bitkileri üreticileri birliği başkanın Şükrü Dinç, Türkiye süs bitkileri üreticileri birliği Başkanı Ahmet Dündar, yönetim Kurulu üyeleri, Bilgi Albayrak, Tayfun, Yüksel Sarı, Miray Aydemir Güner, Yaşama Sevinci özel eğitim iş uygulama merkezi tarım teknolojisi bölümü okul müdürü Ayhan Doğan Okul aile birliği başkanı Ferhat Topal, Müdür Yardımcısı Mesut Kuş, Tarım teknolojisi bölümü öğretmeni Fatma Seda Hoşel, Öğrenciler, Mehmet Can Topal ve Zeynep Korkmaz katıldı.
EĞİTİMDE BAŞARILIYIZ
Toplantıda açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Yalova Süs Bitkileri üreticiler birliğimiz ile birlikte beraber bir çalışma planladılar. İnşallah bu çalışma gerçekleşecek. Burada sezon çalışmalar yapılacak hem çocuklarımız eğitim Görecek hem de Yalova üretici birliği bizi desteklemiş olacak ve tecrübelerinden faydalanacak. İlçe Milli eğitim Müdürlüğümüzün de bu çalışmaları diğer özel eğitim okullarında yayılması konusunda çalışmalar yapacak. Burada umuyorum bu çalışmalar arzu ettiğimiz şekilde istenen sonuçlar elde edilir. Aynı zamanda bu yapılan çalışmalar eğitime katkıda bulunur. Bu çalışmalarla çocuklarımız kendini geliştirmiş olacak. Biz Gölcük Olarak eğitimde her zaman olduğu gibi başarılıyız” dedi.
ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ
Türkiye Süs Bitkileri üreticiler birliği başkanı Ahmet Dündar; “öncelikle bu önemli projede bizlerde görev almanın mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımızdır. Buradaki asıl amacımız bir çiçeğin yetiştirmek ve bu çiçek nasıl bir ürün haline geleceğini çocuklarımıza öğretmektir. Çocuklarımızın bir şeyin yetiştirmek için öz güvenini kazanmalarını sağlamaktır. Bu proje kapsamında çocuklarımızın yetiştirdikleri çiçekleri Valimize, Kaymakamımıza ve anne babalarına hediye etmelerini sağlayacağız. Çünkü bu çiçek üretimi kendileri ekecek ve sulayacaklar.  Bizde çocuklarımıza sahip çıkmak için bu projeye destek veriyoruz” dedi. 

Bu konuşmaların ardından Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsüyu Türkiye Süs Bitkileri üreticiler birliği başkanı Ahmet Dündar, Yalova ili iç ve dış mekan süs bitkileri üreticileri birliği başkanın Şükrü Dinç ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.