LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ “GELECEĞİMİZ GENÇLERE EMANET”

Gündem 18.05.2018 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ “GELECEĞİMİZ GENÇLERE EMANET”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda; ''Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir'' dedi. ‘'Kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı milletimizin iradesi'' Kaymakam Altıntaş; ''Milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen 19 Mayıs, Türk Ulusunu aydınlığa kavuşturan ve Cumhuriyet ile buluşturan bir dönüm noktası olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı milletimizin iradesi olmuştur. Bugünde bu duyguların yaşatılması için hepimize özelliklede Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir'' dedi. ‘'Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği sizlere emanet'' Sevgili Gençler, Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ve korunması istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli görev ve amacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere bağımsızlık uğrunda can veren şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyorum'' diye ifade etti..
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda; ''Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir'' dedi.

‘'Kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı milletimizin iradesi''
Kaymakam Altıntaş; ''Milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen 19 Mayıs, Türk Ulusunu aydınlığa kavuşturan ve Cumhuriyet ile buluşturan bir dönüm noktası olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı milletimizin iradesi olmuştur. Bugünde bu duyguların yaşatılması için hepimize özelliklede Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir'' dedi.

‘'Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği sizlere emanet''
Sevgili Gençler, Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ve korunması istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli görev ve amacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere bağımsızlık uğrunda can veren şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyorum'' diye ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.