LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''GÖLCÜK DAHA İYİLERİNE LAYIK''

Gündem 04.04.2017 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''GÖLCÜK DAHA İYİLERİNE LAYIK''

Gölcük Kent Konseyi, geçtiğimiz hafta sonu kendi ofisinde gerçekleştirdiği 39. Yürütme Kurulu toplantısında davet ettiği, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a, yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum yaparak, kendisini bilgilendirdiler. Kaymakam Altıntaş, “Gölcük’ü daha yaşanabilir hale getirmek daha cazibe merkezi haline getirmek için neler gerekiyorsa hep beraber el birliği içinde yapacağız. Burada bulunmamız bir görev lütuf falan değil. Biz görevimizi yerine getireceğiz. özellikle 2023 bakış ve yapılacak çalışmalar rehber olacak. Gölcük ilçemiz çok daha iyisine layık” dedi.

Gölcük Kent Konseyi, geçtiğimiz hafta sonu kendi ofisinde gerçekleştirdiği 39. Yürütme Kurulu toplantısında davet ettiği, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a, yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum yaparak, kendisini bilgilendirdiler. Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kaymakam Altıntaş’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, toplantı sonunda hediye verdi. GÖLCÜK DAHA İYİLERİNE LAYIK Kaymakam Mustafa Altıntaş, geçtiğimiz hafta sonu ilk kez Gölcük Kent Konyesi Yürütme Kurulu Toplantısına katıldı. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kaymakam Altıntaş’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalar ve 2017 yılı projeleri hakkında bilgi sunumun da bulundu. Gölcük Kent Konseyinin önemine vurgu yapan Kaymakam Altıntaş, “Gölcük’ü daha yaşanabilir hale getirmek daha cazibe merkezi haline getirmek için neler gerekiyorsa hep beraber el birliği içinde yapacağız. Burada bulunmamız bir görev lütuf falan değil. Biz görevimizi yerine getireceğiz. özellikle 2023 bakış ve yapılacak çalışmalar rehber olacak. Gölcük ileçemiz çok daha iyisine layık. daha iyileri yapılması lazım. Eğitim ve sağlıkta sıkıntılarımız yok ama birinci sıkıntımız hükümet konağının bir sıkıntısı var.  binanın bir şekil alamsı lazım. Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için çalışma yapmamız lazım.  Vatandaşlarımız sahilden yaralanmak istiyor. Ortak çalışmalarımız olacak.  Bu tür sivil toplum kuruluşları, bulundukları bölgenin kalkınmasına, güçlenmesine ve tanınmasına katkı sağlayan kuruluşlardır. Bu yüzden Kent Konseyini çok önemsiyorum. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmaları oldukça önemsiyorum. Bende bu bağlamda üzerime ne düşüyorsa katkı ve destek vermeye hazırım” dedi. GÖLCÜK HATIRASI HEDİYE ETTİLER Kaymakam Altıntaş’ın konuşmasından sonra söz alan Başkan Şentürk, gündem maddeleri hakkında Altıntaş’a bilgi verdi. Gündem maddeleri özetle şu başlıklardan oluştu. Gölcük’teki caddelere, Kardeş Şehir İznik ve Ortahisar adının verilmesi, sivil toplum çalışma grubu faaliyetlerinin görüşülmesi, El Sanatları Çalışma Grubu’nun faaliyetlerinin görüşülmesi. Bu konu hakkında, El Sanatları Eğitmeni Naz Camkıran, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru eserleri, Kaymakam Altıntaş’ın beğenisine sundu. Konuşmaların ardından, Kaymakam Altıntaş, başarılı çalışmalarından dolayı, El Sanatları Çalışma Grubu Hocası Naz Camkıran’a teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu. Ardından Kent Konseyi Başkanı Şentürk, Kaymakam Altıntaş’a, kendi kurslarında yapılan seramik bir vazo armağan etti.
Gölcük Kent Konseyi, geçtiğimiz hafta sonu kendi ofisinde gerçekleştirdiği 39. Yürütme Kurulu toplantısında davet ettiği, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a, yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum yaparak, kendisini bilgilendirdiler. Kaymakam Altıntaş, “Gölcük’ü daha yaşanabilir hale getirmek daha cazibe merkezi haline getirmek için neler gerekiyorsa hep beraber el birliği içinde yapacağız. Burada bulunmamız bir görev lütuf falan değil. Biz görevimizi yerine getireceğiz. özellikle 2023 bakış ve yapılacak çalışmalar rehber olacak. Gölcük ilçemiz çok daha iyisine layık” dedi.

Gölcük Kent Konseyi, geçtiğimiz hafta sonu kendi ofisinde gerçekleştirdiği 39. Yürütme Kurulu toplantısında davet ettiği, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a, yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum yaparak, kendisini bilgilendirdiler. Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kaymakam Altıntaş’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, toplantı sonunda hediye verdi.

GÖLCÜK DAHA İYİLERİNE LAYIK
Kaymakam Mustafa Altıntaş, geçtiğimiz hafta sonu ilk kez Gölcük Kent Konyesi Yürütme Kurulu Toplantısına katıldı. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kaymakam Altıntaş’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalar ve 2017 yılı projeleri hakkında bilgi sunumun da bulundu. Gölcük Kent Konseyinin önemine vurgu yapan Kaymakam Altıntaş, “Gölcük’ü daha yaşanabilir hale getirmek daha cazibe merkezi haline getirmek için neler gerekiyorsa hep beraber el birliği içinde yapacağız. Burada bulunmamız bir görev lütuf falan değil. Biz görevimizi yerine getireceğiz. özellikle 2023 bakış ve yapılacak çalışmalar rehber olacak. Gölcük ileçemiz çok daha iyisine layık. daha iyileri yapılması lazım. Eğitim ve sağlıkta sıkıntılarımız yok ama birinci sıkıntımız hükümet konağının bir sıkıntısı var.  binanın bir şekil alamsı lazım. Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için çalışma yapmamız lazım.  Vatandaşlarımız sahilden yaralanmak istiyor. Ortak çalışmalarımız olacak. 
Bu tür sivil toplum kuruluşları, bulundukları bölgenin kalkınmasına, güçlenmesine ve tanınmasına katkı sağlayan kuruluşlardır. Bu yüzden Kent Konseyini çok önemsiyorum. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmaları oldukça önemsiyorum. Bende bu bağlamda üzerime ne düşüyorsa katkı ve destek vermeye hazırım” dedi.

GÖLCÜK HATIRASI HEDİYE ETTİLER
Kaymakam Altıntaş’ın konuşmasından sonra söz alan Başkan Şentürk, gündem maddeleri hakkında Altıntaş’a bilgi verdi. Gündem maddeleri özetle şu başlıklardan oluştu. Gölcük’teki caddelere, Kardeş Şehir İznik ve Ortahisar adının verilmesi, sivil toplum çalışma grubu faaliyetlerinin görüşülmesi, El Sanatları Çalışma Grubu’nun faaliyetlerinin görüşülmesi. Bu konu hakkında, El Sanatları Eğitmeni Naz Camkıran, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru eserleri, Kaymakam Altıntaş’ın beğenisine sundu.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Altıntaş, başarılı çalışmalarından dolayı, El Sanatları Çalışma Grubu Hocası Naz Camkıran’a teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu. Ardından Kent Konseyi Başkanı Şentürk, Kaymakam Altıntaş’a, kendi kurslarında yapılan seramik bir vazo armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.