ALTINTAŞ ''GÖLCÜK'DE GÖREV YAPMAK AYRICALIK''

Gölcük 06.03.2019 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''GÖLCÜK'DE GÖREV YAPMAK AYRICALIK''

İlçemizde görev yapan kadınların oluşturduğu grup, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın emekli olması dolayısıyla eşi Funda Altıntaş’a bir veda yemeği düzenledi.

GÖLCÜK'DE GÖREV YAPMAK AYRICALIK Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, söz konusu etkinlikten ötürü mutlu olduğunu dile getirdi. Altıntaş "Gölcük'de görev yapmak gerçekten ayrıcılık. Gölcük ekonomik ve kültürel olarak seviyesi çok yüksek. Eşimin görevini Gölcük’de sonlandırması bizi mutlu etti. Bu birlikteliği sağlayan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklilikten sonra Bursa’ya yerleşeceğiz. Burada edindiğim dostlukları hiç bir zaman unutmayacağım. ”dedi. Gerçekleştirilen yemeğe Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ve Gölcük’te görev yapan Bayan Muhtarlar, Daire müdürleri, özel kurumlardaki müdürler ve bayan gazeteciler katıldı.  GÜZEL BİR DOSTLUK KURDUK Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’a grup adına hediyesini veren Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, “Kaymakamımız burada görev yaptığı günden itibaren eşi Funda Altıntaş ile güzel bir dostluk kurduk. Bizler her ay kadınlar olarak bir araya geliyor ve birbirimizle sohbet etme imkanı yakalıyoruz. Bu ay ki buluşmamızı da Kaymakamımızın emekliliğinden ötürü eşi Funda Altıntaş’a veda amacıyla düzenledik. Kendisine katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bizle her zaman iletişim halinde olan biriydi. Kendilerine bundan sonraki dönemde mutluluklar diliyoruz” dedi.
İlçemizde görev yapan kadınların oluşturduğu grup, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın emekli olması dolayısıyla eşi Funda Altıntaş’a bir veda yemeği düzenledi.

GÖLCÜK'DE GÖREV YAPMAK AYRICALIK

Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, söz konusu etkinlikten ötürü mutlu olduğunu dile getirdi. Altıntaş "Gölcük'de görev yapmak gerçekten ayrıcılık. Gölcük ekonomik ve kültürel olarak seviyesi çok yüksek. Eşimin görevini Gölcük’de sonlandırması bizi mutlu etti. Bu birlikteliği sağlayan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklilikten sonra Bursa’ya yerleşeceğiz. Burada edindiğim dostlukları hiç bir zaman unutmayacağım. ”dedi.

Gerçekleştirilen yemeğe Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ve Gölcük’te görev yapan Bayan Muhtarlar, Daire müdürleri, özel kurumlardaki müdürler ve bayan gazeteciler katıldı. 

GÜZEL BİR DOSTLUK KURDUK

Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’a grup adına hediyesini veren Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, “Kaymakamımız burada görev yaptığı günden itibaren eşi Funda Altıntaş ile güzel bir dostluk kurduk. Bizler her ay kadınlar olarak bir araya geliyor ve birbirimizle sohbet etme imkanı yakalıyoruz. Bu ay ki buluşmamızı da Kaymakamımızın emekliliğinden ötürü eşi Funda Altıntaş’a veda amacıyla düzenledik. Kendisine katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bizle her zaman iletişim halinde olan biriydi. Kendilerine bundan sonraki dönemde mutluluklar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.