LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''GÖLCÜK DONANMANIN BAŞKENTİ''

Gölcük 18.02.2019 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''GÖLCÜK DONANMANIN BAŞKENTİ''

22 Mart'ta emekliye ayrılacak olan Kaymakam Mustafa Altıntaş gazetemizi ziyaret ederek veda etti.

22 Mart'ta emekliye ayrılacak olan Kaymakam Mustafa Altıntaş gazetemizi ziyaret ederek veda etti.  Kaymakam Mustafa Altıntaş Gazetemizi ziyaret etti. Altıntaş “Veda ziyaretlerine sizden başlamak istedim. 22 Mart'ta emekli oluyorum. Emekli olduktan sonra Bursa yada Ankara'da yaşayacağız”dedi GÖLCÜK’DE GÖREV YAPMAK ŞANS Kaymakam Altıntaş “Gölcükte aklımız erdiğince gücümüz yettiğince Devleti temsil etmeye gayret ettik. Gölcük halkının İlgisini gördük. Amacımız bölgemizin ileri gitmesi vatandaşın huzur ve güven içinde yaşaması için çalıştık. Tüm kurumlarımızla ortak çalışma sergiledik. Gölcük Donanmanın Başkenti. Gölcük'de görev yapmak şans. Tüm Gölcüklü hemşerilerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Eğer yaptıysak hatalar kasta yönelik değildir. Hizmet için yapılan hatalardır. Gölcük halkına alasmarladık diyorum”dedi. 
22 Mart'ta emekliye ayrılacak olan Kaymakam Mustafa Altıntaş gazetemizi ziyaret ederek veda etti.

22 Mart'ta emekliye ayrılacak olan Kaymakam Mustafa Altıntaş gazetemizi ziyaret ederek veda etti. 

Kaymakam Mustafa Altıntaş Gazetemizi ziyaret etti. Altıntaş “Veda ziyaretlerine sizden başlamak istedim. 22 Mart'ta emekli oluyorum. Emekli olduktan sonra Bursa yada Ankara'da yaşayacağız”dedi

GÖLCÜK’DE GÖREV YAPMAK ŞANS
Kaymakam Altıntaş “Gölcükte aklımız erdiğince gücümüz yettiğince Devleti temsil etmeye gayret ettik. Gölcük halkının İlgisini gördük. Amacımız bölgemizin ileri gitmesi vatandaşın huzur ve güven içinde yaşaması için çalıştık. Tüm kurumlarımızla ortak çalışma sergiledik. Gölcük Donanmanın Başkenti. Gölcük'de görev yapmak şans. Tüm Gölcüklü hemşerilerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Eğer yaptıysak hatalar kasta yönelik değildir. Hizmet için yapılan hatalardır. Gölcük halkına alasmarladık diyorum”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.