ALTINTAŞ ''GÖLCÜK'TE KURUMLAR ARASINDA UYUM VAR''

Gölcük 06.02.2017 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''GÖLCÜK'TE KURUMLAR ARASINDA UYUM VAR''

Kaymakamı Mustafa Altıntaş ilçemizdeki siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret etti. Kayumakam Altıntaş, parti başkanlarına, 'Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım' çağrısı yaptı.

SİYASİ PARTİLERE ZİYARET Kaymakam Mustafa Altıntaş, iade-i ziyaretlere başladı. Kaymakam Altıntaş AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı'nı ve Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. ZOR BİR SÜREÇTEYİZ AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimini ziyaret eden Kaymakam Altıntaş, referandum sürecinde bütün partilere çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi. Kaymakam Altıntaş, “Gölcük'te göreve başladığım günden bugüne tüm Gölcüklülerin ve sizlerin desteğini ve sevgisini gördüm. Zor bir süreçteyiz. Bu yüzden de birlik ve beraberliğimizden asla ödün vermemeliyiz. Gölcük birbirine saygılı, güzel yönetimlerin olduğu bir ilçe”dedi.  BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN Başkan Alp, “Ziyaretiniz için size değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Bizler ülkemizin daha da güçlü olması için sizinde ifade ettiğiniz gibi çok çalışıyoruz. Gölcük birlik ve beraberliğin üst düzey noktada olan bir ilçe. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. GELECEĞİMİZ İÇİN DOĞRU ADIMLAR ATISIN CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini ziyaret eden Kaymakam Altıntaş, burada da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ziyaret için teşekkürlerini dile getiren Başkan İşeri, “Bugün siz değerli Kaymakamımızı ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Ülkemiz ne yazık ki zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu dönemden geçiyoruz. Umarım ülkemizin geleceği için doğru adımlar atılır. Sizinlede uyum içinde çalışacağımıza inanıyoruz” dedi.  GÖLCÜK'TE GÜZEL UYUM VAR Kaymakam Altıntaş, “Ülkemizin geleceği için birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz şart. Gölcük'te görevime başladığım günden bugüne Gölcüklülerin birlik ve beraberliğe çok önem verdiğini gözlemledim. Siyasi partiler arasında  Kamu kurum ve kuruluşlar arasında güzel bir uyum ve çalışma var. Buda bizi oldukça memnun ediyor. Bu umut verici bir durum. Bizlerde çalışmalarımızda el birliğince bu beraberliğin daha da pekişmesine vesile olacağız” dedi.
Kaymakamı Mustafa Altıntaş ilçemizdeki siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret etti. Kayumakam Altıntaş, parti başkanlarına, 'Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım' çağrısı yaptı.

SİYASİ PARTİLERE ZİYARET
Kaymakam Mustafa Altıntaş, iade-i ziyaretlere başladı. Kaymakam Altıntaş AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı'nı ve Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü'nü ziyaret etti.
ZOR BİR SÜREÇTEYİZ
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimini ziyaret eden Kaymakam Altıntaş, referandum sürecinde bütün partilere çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi. Kaymakam Altıntaş, “Gölcük'te göreve başladığım günden bugüne tüm Gölcüklülerin ve sizlerin desteğini ve sevgisini gördüm. Zor bir süreçteyiz. Bu yüzden de birlik ve beraberliğimizden asla ödün vermemeliyiz. Gölcük birbirine saygılı, güzel yönetimlerin olduğu bir ilçe”dedi. 
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN
Başkan Alp, “Ziyaretiniz için size değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Bizler ülkemizin daha da güçlü olması için sizinde ifade ettiğiniz gibi çok çalışıyoruz. Gölcük birlik ve beraberliğin üst düzey noktada olan bir ilçe. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

GELECEĞİMİZ İÇİN DOĞRU ADIMLAR ATISIN
CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimini ziyaret eden Kaymakam Altıntaş, burada da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ziyaret için teşekkürlerini dile getiren Başkan İşeri, “Bugün siz değerli Kaymakamımızı ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Ülkemiz ne yazık ki zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu dönemden geçiyoruz. Umarım ülkemizin geleceği için doğru adımlar atılır. Sizinlede uyum içinde çalışacağımıza inanıyoruz” dedi. 
GÖLCÜK'TE GÜZEL UYUM VAR
Kaymakam Altıntaş, “Ülkemizin geleceği için birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz şart. Gölcük'te görevime başladığım günden bugüne Gölcüklülerin birlik ve beraberliğe çok önem verdiğini gözlemledim. Siyasi partiler arasında  Kamu kurum ve kuruluşlar arasında güzel bir uyum ve çalışma var. Buda bizi oldukça memnun ediyor. Bu umut verici bir durum. Bizlerde çalışmalarımızda el birliğince bu beraberliğin daha da pekişmesine vesile olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.