ALTINTAŞ ‘’KADINLARI ÖNDE GİTMEYEN TOPLUMLAR, GERİ KALMAYA MAHKUMDUR’’

Gündem 07.03.2018 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ‘’KADINLARI ÖNDE GİTMEYEN TOPLUMLAR, GERİ KALMAYA MAHKUMDUR’’

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yazılı olarak yayınladı. kaymakam Altıntaş, Çağdaş uygarlığa ulaşan bir Türkiye hedefine Kadın erkek bütün vatandaşlarımızın birlikte çalışması ve üretmesi sayesinde ulaşabiliriz dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş Çağdaş uygarlığa ulaşan bir    Türkiye hedefine Kadın erkek bütün vatandaşlarımızın birlikte çalışması ve üretmesi  sayesinde ulaşabiliriz. Kadının statüsünü daha fazla güçlendirilmesi konularında   Devletimiz bir çok uygulamayı yürürlüğe koyarak uygulamaya başlamıştır. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi, hukukunun korunması, ayrımcılıkla mücadele  ve şiddete karşı farkındalığın arttırılması konularında önemli çalışmalar yapılmaktadır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi; “kadınları önde gitmeyen toplumlar, geri kalmaya mahkumdur.” Dünya  kadınlar gününde “cennet anaların ayağının altındadır” diyen bir dinin mensupları olarak   kutsal varlıklarımız olan kadınların eziyet ve baskıdan uzak huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak devletimizin yanı sıra toplum olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi kapsamında Gölcük'te düzenlenen  eğitim toplantılarında 6737 kadınımız   kendi sağlıklarıyla  ilgili konularda bilgilendirildi.  Gölcük’lü kadınlarımızın  ekonomik, sosyal ve kültürel  hayatın içinde aktif olarak yer almaları için  çeşitli alanlarda  yapacakları  çalışmaları, yeni fikirleri, iş önerilerini    Kaymakamlık olarak önemsiyor, yürekten destekliyor  ve artmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü tekrar kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yazılı olarak yayınladı. kaymakam Altıntaş, Çağdaş uygarlığa ulaşan bir Türkiye hedefine Kadın erkek bütün vatandaşlarımızın birlikte çalışması ve üretmesi sayesinde ulaşabiliriz dedi.
Kaymakam Mustafa Altıntaş Çağdaş uygarlığa ulaşan bir    Türkiye hedefine Kadın erkek bütün vatandaşlarımızın birlikte çalışması ve üretmesi  sayesinde ulaşabiliriz. Kadının statüsünü daha fazla güçlendirilmesi konularında   Devletimiz bir çok uygulamayı yürürlüğe koyarak uygulamaya başlamıştır. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi, hukukunun korunması, ayrımcılıkla mücadele  ve şiddete karşı farkındalığın arttırılması konularında önemli çalışmalar yapılmaktadır.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi; “kadınları önde gitmeyen toplumlar, geri kalmaya mahkumdur.” Dünya  kadınlar gününde “cennet anaların ayağının altındadır” diyen bir dinin mensupları olarak   kutsal varlıklarımız olan kadınların eziyet ve baskıdan uzak huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak devletimizin yanı sıra toplum olarak hepimizin ortak sorumluluğudur.
Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi kapsamında Gölcük'te düzenlenen  eğitim toplantılarında 6737 kadınımız   kendi sağlıklarıyla  ilgili konularda bilgilendirildi.
 Gölcük’lü kadınlarımızın  ekonomik, sosyal ve kültürel  hayatın içinde aktif olarak yer almaları için  çeşitli alanlarda  yapacakları  çalışmaları, yeni fikirleri, iş önerilerini    Kaymakamlık olarak önemsiyor, yürekten destekliyor  ve artmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü tekrar kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.