ALTINTAŞ “KÖPRÜLÜ KAVŞAK OCAK’DA BİTECEK”

Değirmendere 03.07.2018 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ “KÖPRÜLÜ KAVŞAK OCAK’DA BİTECEK”

İlçemize yapılan en önemli yatırımların başında gelen 250 yataklı şehir hastanesinin inşaat çalışmalarını devam ediyor. Kaymakam Mustafa Altıntaş inşaat alanında çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Çalışmaları devam eden yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaymakam Altıntaş, “ Hastane çalışmalarımız yine planlama çalışmaları devam ediyor. Şu anda Askeriye’den alınan binaların yıkım çalışmalarının yanı sıra temel çalışmaları devam ediyor. Gölcük güzel şeylere sahip olacak. En kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak çok güzel iki proje hazırlanıyor.

Kaymakam Mustafa Altıntaş beraberinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan  Değirmendere Yüzbaşılar sapağında yapımı devam eden hastane ve köprülü kavşak şantiyelerini ziyaret etti. KÖPRÜLÜ KAVŞAK OCAK’DA BİTECEK Hastane İnşaatı Şantiye Şefi Kadir Çakır ve Köprülü Kavşak İnşaatı Şantiye Şefi Uğur Aksu’dan bilgi alan Kaymakam Altıntaş inşaat çalışmalarını yakından inceledi. Kaymakam Altıntaş Şantiye Şefleri ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Yüzbaşılar köprülü Kavşağı çalışmalarımız şu anda sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar normal zamanlamanın önünde seyretmesi bizi ayrıca sevindirdi. Şu anda alt yapı çalışmalarımız tamamlanıyor ve daha sonrasında Köprülü Kavşak ve yan yol çalışmalarının yakın zamanda başlayacağının bilgisini aldım şeflerimizden. Normal şartlarda Ocak ayının başında inşaatın bitirilmesi planlanıyor. İnşallah herhangi bir aksilik olmadan en kısa zamanda biter” dedi. İLÇEMİZ GÜZEL ŞEYLERE SAHİP OLACAK Çalışmaları devam eden yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaymakam Altıntaş, “ Hastane çalışmalarımız yine planlama çalışmaları devam ediyor. Şu anda Askeriye’den alınan binaların yıkım çalışmalarının yanı sıra temel çalışmaları devam ediyor. Gölcük güzel şeylere sahip olacak. En kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak çok güzel iki proje hazırlanıyor. Tabi burada bizim sıkıntımız vatandaşlarımız biraz yol daraldığı için şikayet ediyorlar. Ama güzel şeylere sahip olmak için biraz bu sıkıntılara katlanmamız gerekecek. Şeflerimiz ile yaptığımız görüşmede vatandaşların bu sıkıntılarını en aza indirmeleri konusunda bazı düşünceler üretmeye gayret ediyoruz. Şu anda iki inşaatımız normal şartlarda, özellikle köprülü kavşakta iyi bir gelişme var. Hastane inşaatında da başlangıç çalışmalarının yapımı sürüyor” dedi. ÇEVRE İLÇELERE HİZMET VERECEK Kaymakam Altıntaş “Gölcük'te güçlü bir devlet hastanesinin yapılması, sağlık hizmetlerin artık İzmit'e ihtiyaç duymadan burada kendi içinde sorunların çözümü olacaktır. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi konseptinde, yeni hastanenin yapımı devam ediyor. Yakında temeli atılacaktır. Yapılacak olan bu hastane İzmit ile Yalova arasında önemli bir hastane olacaktır. Gölcük halkı başka hastanelere ihtiyaç duymayacak şekilde bir hastane olacaktır. Gelecekte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yapımında 250 yataklı olarak hizmete girmesi halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecektir." 2020'DE HİZMETE GİRECEK Yaklaşık iki yıl sürmesi planlanan inşaat sonrasında 250 yataklı dev bir hastaneye Gölcük kavuşmuş olacak ve kentimizin sağlıkta yaşadığı sıkıntılarda böylelikle tamamen bitecek. 250 yataklı dev şehir hastanesinin 2020 yılının ilk aylarında hizmete sokulması planlanıyor.
İlçemize yapılan en önemli yatırımların başında gelen 250 yataklı şehir hastanesinin inşaat çalışmalarını devam ediyor. Kaymakam Mustafa Altıntaş inşaat alanında çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Çalışmaları devam eden yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaymakam Altıntaş, “ Hastane çalışmalarımız yine planlama çalışmaları devam ediyor. Şu anda Askeriye’den alınan binaların yıkım çalışmalarının yanı sıra temel çalışmaları devam ediyor. Gölcük güzel şeylere sahip olacak. En kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak çok güzel iki proje hazırlanıyor.

Kaymakam Mustafa Altıntaş beraberinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan  Değirmendere Yüzbaşılar sapağında yapımı devam eden hastane ve köprülü kavşak şantiyelerini ziyaret etti.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK OCAK’DA BİTECEK
Hastane İnşaatı Şantiye Şefi Kadir Çakır ve Köprülü Kavşak İnşaatı Şantiye Şefi Uğur Aksu’dan bilgi alan Kaymakam Altıntaş inşaat çalışmalarını yakından inceledi. Kaymakam Altıntaş Şantiye Şefleri ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Yüzbaşılar köprülü Kavşağı çalışmalarımız şu anda sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar normal zamanlamanın önünde seyretmesi bizi ayrıca sevindirdi. Şu anda alt yapı çalışmalarımız tamamlanıyor ve daha sonrasında Köprülü Kavşak ve yan yol çalışmalarının yakın zamanda başlayacağının bilgisini aldım şeflerimizden. Normal şartlarda Ocak ayının başında inşaatın bitirilmesi planlanıyor. İnşallah herhangi bir aksilik olmadan en kısa zamanda biter” dedi.

İLÇEMİZ GÜZEL ŞEYLERE SAHİP OLACAK
Çalışmaları devam eden yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaymakam Altıntaş, “ Hastane çalışmalarımız yine planlama çalışmaları devam ediyor. Şu anda Askeriye’den alınan binaların yıkım çalışmalarının yanı sıra temel çalışmaları devam ediyor. Gölcük güzel şeylere sahip olacak. En kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak çok güzel iki proje hazırlanıyor. Tabi burada bizim sıkıntımız vatandaşlarımız biraz yol daraldığı için şikayet ediyorlar. Ama güzel şeylere sahip olmak için biraz bu sıkıntılara katlanmamız gerekecek. Şeflerimiz ile yaptığımız görüşmede vatandaşların bu sıkıntılarını en aza indirmeleri konusunda bazı düşünceler üretmeye gayret ediyoruz. Şu anda iki inşaatımız normal şartlarda, özellikle köprülü kavşakta iyi bir gelişme var. Hastane inşaatında da başlangıç çalışmalarının yapımı sürüyor” dedi.

ÇEVRE İLÇELERE HİZMET VERECEK
Kaymakam Altıntaş “Gölcük'te güçlü bir devlet hastanesinin yapılması, sağlık hizmetlerin artık İzmit'e ihtiyaç duymadan burada kendi içinde sorunların çözümü olacaktır. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi konseptinde, yeni hastanenin yapımı devam ediyor. Yakında temeli atılacaktır. Yapılacak olan bu hastane İzmit ile Yalova arasında önemli bir hastane olacaktır. Gölcük halkı başka hastanelere ihtiyaç duymayacak şekilde bir hastane olacaktır. Gelecekte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yapımında 250 yataklı olarak hizmete girmesi halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecektir."

2020'DE HİZMETE GİRECEK
Yaklaşık iki yıl sürmesi planlanan inşaat sonrasında 250 yataklı dev bir hastaneye Gölcük kavuşmuş olacak ve kentimizin sağlıkta yaşadığı sıkıntılarda böylelikle tamamen bitecek. 250 yataklı dev şehir hastanesinin 2020 yılının ilk aylarında hizmete sokulması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.