LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''ÖĞRENDİKLERİNİZİ OKULLARINIZDA UYGULAYIN''

Eğitim 11.10.2017 - 11:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''ÖĞRENDİKLERİNİZİ OKULLARINIZDA UYGULAYIN''

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sahipliğinde hazırlanan “Birlikte Daha Renkliyiz ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Proje Eğitim Programı’na Kaymakam Mustafa Altıntaş katılarak sertifikaları verdi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) 2017 Teknik Destek Programı kapsamında  “Birlikte Daha Renkliyiz Ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Eğitim Programı” projesinin 1.Programına Gölcük ilçesi eğitim kurumu rehberlik hizmetlerinden sorumlu 35 müdür yardımcısı, 2. Programa Gölcük ilçesi eğitim kurumlarında görevli 31 psikolojik danışman (rehber öğretmen), 3. Programa ise Gölcük RAM bölgesinde (Karamürsel, Başiskele ve Gölcük) görevli psikolojik danışmanlar ile Toplum Sağlığı ve Sosyal Hizmet Merkezi müdürlüklerinde görevli psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından 30 meslek elemanı katıldı. Programa Katılan Kaymakam Mustafa Altıntaş  “Bu projede olduğu gibi önleyici rehberlik hizmetlerini kapsayan çalışmalar oldukça yararlıdır. Biz alan uzmanı olan siz rehber öğretmenlerden burada öğrendiklerinizi okulda uygulamanızı bekliyoruz. Bu güzel çalışma o zaman amacına ulaşabilecektir” diyerek sertifikaları verdi. Katılımcıların sertifikaları Gölcük Kaymakamı Mustafa ALTINTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLSUYÜ, Şube Müdürü Ömer KIZILDAĞ, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Proje uzmanları Eren DÜŞGÜN ve Kerim EKREM ile RAM Müdürü Teoman DEMİR tarafından verildi.   Eğitim programının ana başlıları    (a) Zorbalık ve Akran Zorbalığı,  (b) Zorbalık Davranışının Nedenleri, (c) Okulda Zorbalık Davranışının Yaşandığı Yerler,  (d)Zorbalık Davranışına Karışan Öğrenciler ve ve Özellikleri, (e) Zorbalığın Yol Açtığı Sorunlar, (f) Zorbalığı Önleme Stratejileri ve  (g) Okulda Yürütülen Çalışmalar alanındaki önleyici ve çözüm odaklı müdahale becerilerini geliştirmek.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sahipliğinde hazırlanan “Birlikte Daha Renkliyiz ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Proje Eğitim Programı’na Kaymakam Mustafa Altıntaş katılarak sertifikaları verdi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) 2017 Teknik Destek Programı kapsamında  “Birlikte Daha Renkliyiz Ve Birlikte Daha Güçlüyüz: Akran Zorbalığını Önleme Eğitim Programı” projesinin 1.Programına Gölcük ilçesi eğitim kurumu rehberlik hizmetlerinden sorumlu 35 müdür yardımcısı, 2. Programa Gölcük ilçesi eğitim kurumlarında görevli 31 psikolojik danışman (rehber öğretmen), 3. Programa ise Gölcük RAM bölgesinde (Karamürsel, Başiskele ve Gölcük) görevli psikolojik danışmanlar ile Toplum Sağlığı ve Sosyal Hizmet Merkezi müdürlüklerinde görevli psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından 30 meslek elemanı katıldı.
Programa Katılan Kaymakam Mustafa Altıntaş  “Bu projede olduğu gibi önleyici rehberlik hizmetlerini kapsayan çalışmalar oldukça yararlıdır. Biz alan uzmanı olan siz rehber öğretmenlerden burada öğrendiklerinizi okulda uygulamanızı bekliyoruz. Bu güzel çalışma o zaman amacına ulaşabilecektir” diyerek sertifikaları verdi.
Katılımcıların sertifikaları Gölcük Kaymakamı Mustafa ALTINTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLSUYÜ, Şube Müdürü Ömer KIZILDAĞ, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Proje uzmanları Eren DÜŞGÜN ve Kerim EKREM ile RAM Müdürü Teoman DEMİR tarafından verildi.  
Eğitim programının ana başlıları
 
 (a) Zorbalık ve Akran Zorbalığı,
 (b) Zorbalık Davranışının Nedenleri,
(c) Okulda Zorbalık Davranışının Yaşandığı Yerler,
 (d)Zorbalık Davranışına Karışan Öğrenciler ve ve Özellikleri,
(e) Zorbalığın Yol Açtığı Sorunlar,
(f) Zorbalığı Önleme Stratejileri ve
 (g) Okulda Yürütülen Çalışmalar alanındaki önleyici ve çözüm odaklı müdahale becerilerini geliştirmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.