ALTINTAŞ ''ORMANLARIMIZ DEĞERLİ''

Gölcük 21.06.2018 - 17:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''ORMANLARIMIZ DEĞERLİ''

Kaymakam Mustafa Altıntaş kurum ziyaretlerine devam ediyor. Gölcük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sadettin Bulut ve Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nu ziyaret etti. SGK’da yapılan çalışmalar hakkında Müdür Bulut brifing verdi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş ve İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Burçak Kırca Gölcük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumunda incelemelerde bulundu. Kaymakam Mustafa Altıntaş kurum ziyaretlerine devam ediyor. Gölcük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sadettin Bulut ve  Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nu ziyaret etti. SGK’da yapılan çalışmalar hakkında Müdür Bulut brifing verdi.   Kaymakam Altıntaş daha sonra Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, “Sizlerin bu ziyareti bizlere onur verdi. Hoş geldiniz. Orman İşletme Müdürlüğü binamız, hizmet alanında yetersiz. Önümüzdeki günlerde yeni yerimize geçmek için çalışmalarımız var” dedi.  ‘ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM’ Kaymakam Mustafa Altıntaş, yapmış olduğu açıklamada; “Ülkemizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan Orman İşletme Müdürümüz Hamdi Kaptanoğlu’yu ziyaret etmek maksadıyla buradayız. İlçemizde orman işletme müdür ve ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bu denli ve güzel çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ormanı korumak görevi çok önemlidir. Ormanlarımızın bizlere her yönden çok ama çok faydası vardır. Ormanlarımızın gelir kaynaklarından hava temizliğine kadar büyük bir faydası vardır. Ormanlarımızın gelişmesi için ve özellikle yangınlardan korunması için bu arkadaşlarımız büyük çaba harcıyor. Ben bu çalışmalarından dolayı bu arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. özellikle bu aylarda orman alanlarını daha sıklıkta kontrol ettirmenizi istiyorum. Piknikçiler serinlemek için orman alanlarını tercih ediyor. En küçük ihmal ormanlarımızın yok olmasına neden olur. Vatandaşlarımızda bu konularda dikkatli olsunlar. Ormanlarımızda ateş yakmasınlar. Piknikten sonra kirlettikleri alanları temiz bırakarak ayrılsınlar” dedi
Kaymakam Mustafa Altıntaş kurum ziyaretlerine devam ediyor. Gölcük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sadettin Bulut ve Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nu ziyaret etti. SGK’da yapılan çalışmalar hakkında Müdür Bulut brifing verdi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş ve İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Burçak Kırca Gölcük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumunda incelemelerde bulundu.
Kaymakam Mustafa Altıntaş kurum ziyaretlerine devam ediyor. Gölcük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sadettin Bulut ve  Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nu ziyaret etti. SGK’da yapılan çalışmalar hakkında Müdür Bulut brifing verdi.  

Kaymakam Altıntaş daha sonra Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, “Sizlerin bu ziyareti bizlere onur verdi. Hoş geldiniz. Orman İşletme Müdürlüğü binamız, hizmet alanında yetersiz. Önümüzdeki günlerde yeni yerimize geçmek için çalışmalarımız var” dedi. 

‘ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM’
Kaymakam Mustafa Altıntaş, yapmış olduğu açıklamada; “Ülkemizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan Orman İşletme Müdürümüz Hamdi Kaptanoğlu’yu ziyaret etmek maksadıyla buradayız. İlçemizde orman işletme müdür ve ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bu denli ve güzel çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ormanı korumak görevi çok önemlidir. Ormanlarımızın bizlere her yönden çok ama çok faydası vardır. Ormanlarımızın gelir kaynaklarından hava temizliğine kadar büyük bir faydası vardır. Ormanlarımızın gelişmesi için ve özellikle yangınlardan korunması için bu arkadaşlarımız büyük çaba harcıyor. Ben bu çalışmalarından dolayı bu arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. özellikle bu aylarda orman alanlarını daha sıklıkta kontrol ettirmenizi istiyorum. Piknikçiler serinlemek için orman alanlarını tercih ediyor. En küçük ihmal ormanlarımızın yok olmasına neden olur. Vatandaşlarımızda bu konularda dikkatli olsunlar. Ormanlarımızda ateş yakmasınlar. Piknikten sonra kirlettikleri alanları temiz bırakarak ayrılsınlar” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.